Kalp atışı durmuş

betulmirac02

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Mart 2025
29
5
1
23
Sonra adet tarihim 1 Mayıs geç döllenme ile hamile olduğumu öğrendim doktorum 5 + 6’da keseyi 7 + 6’da kalp atışını dinlettirmişti ve bebeğimin haftasıyla uyuşmadığını geç döllenme olduğunu söylemişti daha önce iki geç döllenme daha olmuştu ve birisi kimyasal gebelik birisi de düşük ve sonlandı bugün normalde 11 hafta üç günlüktü ve gece acile kahverengi lekelenme olduğu için gittiğimde bebeğimin gelişiminin sekiz hafta bir günlük olduğunu ve kalbinin durduğunu söylediler her geç döllenme de düşükle sonuçlanıyor şimdi ilk defa yaşadığım kalbi durmasıyla sonlanıyor benden ağrı kesiciler kürtaj teklifinde bulundular fakat ağrı kesici ile yapamayacagımı bildiğim için istemedim herhangi bir ağrım herhangi bir kanamam bulunmamaktadır muhtemelen daha yeni kalbi durduğunu düşünüyorum ve zaten gelişiminde geride olduğu açık ve net belli şimdi size sormak istediğim devlet hastanelerinde kürtajı anestezi ile yapan bir yer var mı ve kürtajdan ne kadar süre sonra tekrar hamile kalabilirim korumasız ilişkiye girebilirim

Devlet hastaneleri anestezi konusunda yardımcı olmuyor ya çoğu kadınsal durumlarda ama hapla düşük isteyebilirsiniz iki tane küçük hap veriyorlar bi gece gözetim altında tutup düşmesini bekliyorlar . Bu kez parçayı patolojiye gönderin ve sorunun araştırılmasını talep edin .

Lütfen artık kendınıze ruhen ve bedenen bunu yapmayın önce sorunu çözüme ulaştırın sonra tekrar deneme gebelik düşünün . Ben düşük yaptığımda doktorlar 3-5 ay rahmınız dinlensin demişti daha sonra olanında kalbi durdu sonra 1 sene bekledik o elhamdülillah sağlıklı doğumla sonuçlandı . Siz hazır hissedebilirsiniz ama bedenınız reddedebilir

Bana iğne vurarak veya ilaçla kanamanı başlatıp bebeği dışarı atmani sonra kürtajla ağrı kesici kullanıp o şekilde alacaklarını söylediler yanlış bilmiyor isem zeynepkamil Hastanesi’nde anestezili kürtaj oluyormuş ama bilgim yok

Sonrasında kontrol ederler içerde bisey kalmadıysa kürtaj yapmıyorlar . Benımkı temızdı kürtaj işlemi yapılmadı .

Söylediğiniz hastane hakkında bilgim yok

Merhaa. Ben birşey sormak istiyorum bugün 15+3 olduk nerdeyse 2 haftadır hiç bir şey yok hatta sanki hamile değilmişim gibi bugünde bı tık yoruldum misefirlerim vardı ayakta kaldım sizce olumsuZ Bİ DURUM varmidir kafama takılıyor

Ben yani resmen kalp atışının atmadığını hissettim ama çok hafif nadir miğde bulantım oluyordu muhtemelen psikolojikmendi onun dışında hiçbir belirtim yoktu

Valla ben 20. Haftaya kadar ultrasonda görmesem hamile olduğuma inanmazdım ikiz gebelik ne bi ağrı ne bi sızı ne bi bulantı ne bi koku hassasiyeti nası anlatabilirim başında mı ağrımaz be kadın uykunda mı gelmez yoktu bacım hiç bir belirtim yoktu . Ramazanda da 250 kişilik davet verdim tık demedim kurbanda da sabah 6 ya kadar et doğradım herkes bana bakıyordu evdeki, yorulmaya niyeti yok herhalde die

Maşallah sana da bana da

Kürtajdan ne kadar süre sonra tekrar gebelik olur

Devlette isteğe bağlı anestezi yapmıyorlar malesef ve bence bu çok canilik. İlk gebeliğimde sıkıntı yaşadım doktor insiyatifiyle kürtaj anestezili oldu ama doktor demese olması mümkün değildi. Yapmıyorlar malesef özele gitmeniz lazım

Biri ile konuştuk az önce haber bekliyoruz tamam derse yapcakslr

Çok geçmiş olsun öncelikle. Devlet hastaneleri sadece lokal anestezi yapıyor yani bölgesel uyuşturma yapılıp kürtaj yapıyorlar genel anestezi verilmiyor ama özel hastaneler genel anestezi altında yapıyorlar. Düşük için de değişiyor iğne veya ilaçla destekleyip en az bir gece gözlem altında tutuyorlar ama ben özel hastaneye gittiğimde doktorum ilacı verip eve yollamıştı düşük yaparken iletişim halinde olmamızı kanamam çok yoğun olursa gitmemi söylemişti o şekilde ilerlemiştik ama devlet hastanelerinde yatış mecburi diye biliyorum. İkinci kez kayıp yaşadığımda da kürtaj oldum o da özelde oldu genel anestezi altında zaten hiçbir şey hissetmedim ama devlette hem ağrı hem o psikoloji zorlar diye düşünüyorum karar sizin. Ama düşükten sonra içeride parça kalması durumunda kürtaj yapılabilme riski de var çok karışık ve zor bir durum allah yardımcınız olsun. Kürtaj veya düşükten 1 regl geçtikten sonra yeniden düşünebilirsiniz öyle demişti doktorum her iki durumda da ama kayıplarınız varmış öncelikli olarak bunu araştırıp nedenini bulmanızı öneririm ben

Yaaa bencede maşallah maşallah rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin. Birde şey benim gobegimin sağ tarafı sola gorre daha bı cikinti var daha doğru biraz daha şiş gibi niye aceba

Öncelikle kaybınız için üzgünüm çok geçmiş olsun. Devlet hastanelerinde istediğiniz şeyi yapmayacaklardır ilaç veriyorlar genelde durumunuz varsa bence özel hastaneye gidin daha sağlıklı olur. Tekrar gebelik geçirmek için en az 1 adet geçirmek yeterli ama bu sizin hazır hissetme sürenize de bağlı değişir ben kürtajdan sonra 3 adet geçirdim ve öyle tekrar hamile kaldım şükür sağlıklı da gidiyor mutlaka en az 1 adet geçirin ve stres yapmayın bunu yaşamış olmanız sağlıklı gebelik olmayacağı anlamına gelmiyor benimde 4 kimyasal 1 düşüğüm oldu. Allah istediğinizde tez zamanda sağlıklı evlat sahibi olmayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…