Kalp atisi yokkk çok kotuyum..

Anlıyorum doğru söylüyorsun canım Bn umutlanmiyorum şuan ikisinede hazırladım kendimi 1 aydr ölü diyorlar ne çektiğimı bi Allh bilir birde Bn arada kalmk o kadr zorkii

Anlıyorum doğru söylüyorsun canım Bn umutlanmiyorum şuan ikisinede hazırladım kendimi 1 aydr ölü diyorlar ne çektiğimı bi Allh bilir birde Bn arada kalmk o kadr zorkii
COk iyi anlıyorum seni 6.denememde hamile kaldım nasıl mutlu oldum ama kucagıma alamadan gitti miniğim üstelik herşey yoluna girmişken cok zor dönemler yaşadım.hala yaşıyorum herkes bana destek oldu iyi şeyler söyledi ben hazırlamadım kendimi hep iyi olucak hep dogucak benim bebeğim dedim ama olmadı 4 ay oldu hala ağlarım oturup umarım senin için iyi olur

Gittim doktra kese bozulmaya başlamış dedi kurtaj olucm
Çok geçmiş olsun canım şimdiden, demek ki sağlıklı bir bebek değilmiş bu şekilde düşün en azından acını hafifletir. İnşallah en kısa zamanda daha sağlıklı bir şekilde hamile kalıp kucağına bebişini alırsın. Ben de seni takip edip umutlanıyordum ben de bebeğimin kalp atışını duyucam diye neyse nasipden öte yol yokmuş hakkımız da ne hayırlıysa o olsun.

Aynn ole ama seninki geç döllenme olabilir herşey yawas yawas ilerliyorsa

Aynn ole ama seninki geç döllenme olabilir herşey yawas yawas ilerliyorsa
G.olsun canım ya seni çok iyi anlıyorum inan sakın kürtajdan kırkma uyuyacaksın ve hersey bitmiş olcak ama şu var düşüğünn Peşi çabuk olurmuş benim 2 ay dolacak az kaldı ama genede adetimden sonra korunmadım.Kendi dr korun dedi ama başka bir dr gittiğimde korunma dedi ama ben genede 1.5 ay bekledim Allah sağlıklı hayırlı bebekler nasip etsin hetkese

Kızlar kurtaj oldum 2 gün önce 1 hafta sonra kontrole gdecm işte Prenses 50 sen ne yaptın cnm
Benim de büyük ihtimal kürtaj gibi gözüküyor haftaya cuma günü net belli olcak dualarım da sen de varsın canım 12 hafta karnımda taşıdıkdan sonra çok zor olcak herşey

Benim de büyük ihtimal kürtaj gibi gözüküyor haftaya cuma günü net belli olcak dualarım da sen de varsın canım 12 hafta karnımda taşıdıkdan sonra çok zor olcak herşey
Sanada çok geçmiş olsun inşaallah tez zamanda kucağına bebişini alırsın

herkese g.olsun umarım tez zamanda bebek haberlerini alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…