Kalp atisi yokkk çok kotuyum..

Konu sahibi arkadaşım bugünmü gideceksin Can'ım doktora

Allh razi olsun bu güzel dileklerin için rabbim sagliklica kucağına almayı nasip etsin insallhhh yarın gidince güzel haberler alırım dua edin bnm icin

Aslında pazartesi gel dedi ama salı akşamı bi doktr war onu daha çok ovuyolar nöbette olacakmış onami gtsem diyorum
İçinden hangisi geliyorsa kime daha fazla güveneceksen ona git canım güzel haberler verirsin inşallah

Kızlar kafayı yemk üzereyim şimdide kalp atisi yok diyor bebekte büyüme war diyor perşembe günü bi daha gel dedi ya neapicm boyle

Kızlar kafayı yemk üzereyim şimdide kalp atisi yok diyor bebekte büyüme war diyor perşembe günü bi daha gel dedi ya neapicm boyle

ah arkadaşım bu nasıl bir sınav böyle... insanı manyak eder bu doktorlar.

nerede yaşıyorsunuz? belki tanıdık doktor vs çıkar?

ah arkadaşım bu nasıl bir sınav böyle... insanı manyak eder bu doktorlar.

nerede yaşıyorsunuz? belki tanıdık doktor vs çıkar?
Kendimde değilim inanki kafam karma karışık war mi böyle şey yaa neye inanacagimi sasrdim o sedye ye yatarkn korkuyla yatıyorum ya kötü birşey derlerse die istanbul sultangazi de oturuyrm canim

Bu yeni bulduğum doktrdu herkes övüyor çarşamba günü başka doktra gdecm aynı hastanede
bulundugun yerde fakulte varsa riskli gebelikler bolumune git ve bekleme persembeyi ne sacma seymis ole hem alttan mi bakiyo sana.hem buyuyo hem kalp atisi yok

Kendimde değilim inanki kafam karma karışık war mi böyle şey yaa neye inanacagimi sasrdim o sedye ye yatarkn korkuyla yatıyorum ya kötü birşey derlerse die istanbul sultangazi de oturuyrm canim

e yani çok haklısın. anadolu yakasında olsan çok iyi bir kadın biliyorum ama çok uzak olur hiç gerek yok. yine de internetten de bi baksan şöyle 4 boyutlu cihazı olan birisine gitsen? hayır yani biri diyor kalp atımı var gelişme yok, bir diğeri diyor ki gelişme var kalp atımı yok... pek enteresan bir durum.

bulundugun yerde fakulte varsa riskli gebelikler bolumune git ve bekleme persembeyi ne sacma seymis ole hem alttan mi bakiyo sana.hem buyuyo hem kalp atisi yok
Karindan bakıyor canimda ilk önce büyüme war dedi ana olculerden de olabiliyor bazen bebek her yerini göstermiyor dedi bi kaç milim gözden k açabiliyor diyor burda bütün umutları bitirirlerse cerrahpasaya gdecm cnm

Bunları diyen aynı doktr canım dediğim ggbi çarşamba günüde gdecm daha gtmicm noluyorsa olsun artk bnm kafam almıyor hiç birseyi bu konular bni aştı iyicee

Karindan bakıyor canimda ilk önce büyüme war dedi ana olculerden de olabiliyor bazen bebek her yerini göstermiyor dedi bi kaç milim gözden k açabiliyor diyor burda bütün umutları bitirirlerse cerrahpasaya gdecm cnm
ultrason goruntusu verdi mi kac milim olms

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…