- 1 Mart 2013
- 10.002
- 18.448
- 498
Allh razi olsun bu güzel dileklerin için rabbim sagliklica kucağına almayı nasip etsin insallhhh yarın gidince güzel haberler alırım dua edin bnm icinyukarda bir arkadaş söylemiş ya ilk üç ay tam hesaplanamıyor çünkü mm.lik farklar bir hafta ileri bir hafta geri atıyor. mesela şimdi bile ben bi doktora gidiyorum 26 cm diyor bir başkası 30 cm diyor. kilo için de öyle. hatta bilirsin doğum zamanı bu bebek 3,5 kilo olmuş derler, bebek bi doğar 2.900... kaldı ki 2-3milimlik bir canlıyı hesaplamak kolay olmasa gerek. yani çok fazla seni umutlandırmak istemiyorum ama inşallah bebeğin seninledir, yarın güzel haberler alırsın. sonra bebeklerden konuşmaya başlarız :)))
Aslında pazartesi gel dedi ama salı akşamı bi doktr war onu daha çok ovuyolar nöbette olacakmış onami gtsem diyorumKonu sahibi arkadaşım bugünmü gideceksin Can'ım doktora
İçinden hangisi geliyorsa kime daha fazla güveneceksen ona git canım güzel haberler verirsin inşallahAslında pazartesi gel dedi ama salı akşamı bi doktr war onu daha çok ovuyolar nöbette olacakmış onami gtsem diyorum
İnsallhhh weririm canim yarın gderim büyük ihtimalİçinden hangisi geliyorsa kime daha fazla güveneceksen ona git canım güzel haberler verirsin inşallah
Hizlica adam gibi bir dr bulun kendinizeKızlar kafayı yemk üzereyim şimdide kalp atisi yok diyor bebekte büyüme war diyor perşembe günü bi daha gel dedi ya neapicm boyle
Kızlar kafayı yemk üzereyim şimdide kalp atisi yok diyor bebekte büyüme war diyor perşembe günü bi daha gel dedi ya neapicm boyle
Bu yeni bulduğum doktrdu herkes övüyor çarşamba günü başka doktra gdecm aynı hastanedeHizlica adam gibi bir dr bulun kendinize
Kendimde değilim inanki kafam karma karışık war mi böyle şey yaa neye inanacagimi sasrdim o sedye ye yatarkn korkuyla yatıyorum ya kötü birşey derlerse die istanbul sultangazi de oturuyrm canimah arkadaşım bu nasıl bir sınav böyle... insanı manyak eder bu doktorlar.
nerede yaşıyorsunuz? belki tanıdık doktor vs çıkar?
bulundugun yerde fakulte varsa riskli gebelikler bolumune git ve bekleme persembeyi ne sacma seymis ole hem alttan mi bakiyo sana.hem buyuyo hem kalp atisi yokBu yeni bulduğum doktrdu herkes övüyor çarşamba günü başka doktra gdecm aynı hastanede
Kendimde değilim inanki kafam karma karışık war mi böyle şey yaa neye inanacagimi sasrdim o sedye ye yatarkn korkuyla yatıyorum ya kötü birşey derlerse die istanbul sultangazi de oturuyrm canim
Karindan bakıyor canimda ilk önce büyüme war dedi ana olculerden de olabiliyor bazen bebek her yerini göstermiyor dedi bi kaç milim gözden k açabiliyor diyor burda bütün umutları bitirirlerse cerrahpasaya gdecm cnmbulundugun yerde fakulte varsa riskli gebelikler bolumune git ve bekleme persembeyi ne sacma seymis ole hem alttan mi bakiyo sana.hem buyuyo hem kalp atisi yok
Bunları diyen aynı doktr canım dediğim ggbi çarşamba günüde gdecm daha gtmicm noluyorsa olsun artk bnm kafam almıyor hiç birseyi bu konular bni aştı iyiceee yani çok haklısın. anadolu yakasında olsan çok iyi bir kadın biliyorum ama çok uzak olur hiç gerek yok. yine de internetten de bi baksan şöyle 4 boyutlu cihazı olan birisine gitsen? hayır yani biri diyor kalp atımı var gelişme yok, bir diğeri diyor ki gelişme var kalp atımı yok... pek enteresan bir durum.
ultrason goruntusu verdi mi kac milim olmsKarindan bakıyor canimda ilk önce büyüme war dedi ana olculerden de olabiliyor bazen bebek her yerini göstermiyor dedi bi kaç milim gözden k açabiliyor diyor burda bütün umutları bitirirlerse cerrahpasaya gdecm cnm
5 cm i gecmis otekilerde ne yaziyoduEki Görüntüle 2022081 Eki Görüntüle 2022082 5+6 ydi 6+2olms
Hangi yazıya bakiyon5 cm i gecmis otekilerde ne yaziyodu
crl yazan altta crl boyunu gosteriyo ordada 5.3 yaziyo cok bulanik cm gibi gordmHangi yazıya bakiyon
Him önceden 0.28 mm di şimdi 0.53crl yazan altta crl boyunu gosteriyo ordada 5.3 yaziyo cok bulanik cm gibi gordm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?