Kalp atisi yokkk çok kotuyum..

Kendimde değilim inanki kafam karma karışık war mi böyle şey yaa neye inanacagimi sasrdim o sedye ye yatarkn korkuyla yatıyorum ya kötü birşey derlerse die istanbul sultangazi de oturuyrm canim
Canım sultangazi de hangi hastane hangi doktor acaba orda benim bildiğim çok iyi bir doktor varda

Kendimde değilim inanki kafam karma karışık war mi böyle şey yaa neye inanacagimi sasrdim o sedye ye yatarkn korkuyla yatıyorum ya kötü birşey derlerse die istanbul sultangazi de oturuyrm canim
Canim avrupa yakasindaki sultangazi desin sanirim... sana kendi doktorumj onermek isterim en azindan hasta psikolojisinden cok iyi anladigini soyleyebilirim gop hastanesinde.

Böyle saçma şey duymadım ya benimki gelişmedi çünkü kaplarını yoktu kese buyur ama bebek gelişmez kalp atışı yoksaa

Canim avrupa yakasindaki sultangazi desin sanirim... sana kendi doktorumj onermek isterim en azindan hasta psikolojisinden cok iyi anladigini soyleyebilirim gop hastanesinde.
Himm yine aynı derlerse düşündüm canım dediğin yeri gdersem eğer senden ayrıntılı ogrenirim

Böyle saçma şey duymadım ya benimki gelişmedi çünkü kaplarını yoktu kese buyur ama bebek gelişmez kalp atışı yoksaa
Aynn bnde öle biliyom 3 gün önce kalp atisi war ken şimdi olmaması anormal degilmi

Canım bahat hastanesinde hamza bahat var, yeniden anne olmayı önce Allah sonra da hamza bahat sayesinde başardım
Bnm önceki doktorum oydu zaten hamza bahat kürtaja alicm dedi bnde Başka bir doktra gttim bıraktım artk kimseyede onermiyorum

Bnm önceki doktorum oydu zaten hamza bahat kürtaja alicm dedi bnde Başka bir doktra gttim bıraktım artk kimseyede onermiyorum
İnşallah iyi bir doktor bulursun, ben de şu anda anadolu yakasında oturuyorum iyi bir doktor arıyorum ama bulamadım allahım hakkımızda hayırlısını versin

İnşallah iyi bir doktor bulursun, ben de şu anda anadolu yakasında oturuyorum iyi bir doktor arıyorum ama bulamadım allahım hakkımızda hayırlısını versin
İnsallhhh canım senin ne sorunun war özel degilse

İnsallhhh canım senin ne sorunun war özel degilse
Boş gebelik dendi kürtaja alacaktı ben kabul etmedim şimdide yolk sac gözüküyor bakalım cuma günü başka bir doktora görünücem hayırlısı inşallah

Anadolu yakasında özel Göztepe hastanesinde Gülşen hanımlar bir araştırın derim.

İnşallah ya bnde anlamiyorum
Merhaba canım seninle aynı durumu yasadım karman çorman gitti zor hamile kaldım sonradan kalp atişinida duyduk 9 haftallıkken tam herşey yoluna girdi şükür derken düşük yaptım.dost acı söyler zor zamanlar geçirdim kendimi o cocuga cok alıstırdım birde kızıma da söyledim kardeşi olucagını sonra kaybettim mart 7 de o yüzden kendini herşeye hazırla cok kaptırma tüm klbime dilerim ki sağlıklı sıhhatlı hayırlı bir evlat kucaklarsın inşallah.keşke benide uyaran olsaydıda bu kadar kaptıemasaydım kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…