- 8 Aralık 2016
- 8.309
- 5.625
- 198
- 38
he ozaman 5.3 milim oluyo ben 0 i goremedim yinede gelisme var e peki kalbi atmayan bebek nasil gelisiyo annem ya vallah arap sacina döndü.insallah sonu hayir olur kuzumHim önceden 0.28 mm di şimdi 0.53
Canım sultangazi de hangi hastane hangi doktor acaba orda benim bildiğim çok iyi bir doktor vardaKendimde değilim inanki kafam karma karışık war mi böyle şey yaa neye inanacagimi sasrdim o sedye ye yatarkn korkuyla yatıyorum ya kötü birşey derlerse die istanbul sultangazi de oturuyrm canim
Canim avrupa yakasindaki sultangazi desin sanirim... sana kendi doktorumj onermek isterim en azindan hasta psikolojisinden cok iyi anladigini soyleyebilirim gop hastanesinde.Kendimde değilim inanki kafam karma karışık war mi böyle şey yaa neye inanacagimi sasrdim o sedye ye yatarkn korkuyla yatıyorum ya kötü birşey derlerse die istanbul sultangazi de oturuyrm canim
İnşallah ya bnde anlamiyorumhe ozaman 5.3 milim oluyo ben 0 i goremedim yinede gelisme var e peki kalbi atmayan bebek nasil gelisiyo annem ya vallah arap sacina döndü.insallah sonu hayir olur kuzum
Bnm gitmediğim doktr kalmadı diyebilirim senin iyi dediğin doktr hangisiCanım sultangazi de hangi hastane hangi doktor acaba orda benim bildiğim çok iyi bir doktor varda
Himm yine aynı derlerse düşündüm canım dediğin yeri gdersem eğer senden ayrıntılı ogrenirimCanim avrupa yakasindaki sultangazi desin sanirim... sana kendi doktorumj onermek isterim en azindan hasta psikolojisinden cok iyi anladigini soyleyebilirim gop hastanesinde.
Aynn bnde öle biliyom 3 gün önce kalp atisi war ken şimdi olmaması anormal degilmiBöyle saçma şey duymadım ya benimki gelişmedi çünkü kaplarını yoktu kese buyur ama bebek gelişmez kalp atışı yoksaa
Canım bahat hastanesinde hamza bahat var, yeniden anne olmayı önce Allah sonra da hamza bahat sayesinde başardımBnm gitmediğim doktr kalmadı diyebilirim senin iyi dediğin doktr hangisi
Kalp atışı yoksa nasıl büyüyor anlamadım canım gittiğinde para vetiyormusunAynn bnde öle biliyom 3 gün önce kalp atisi war ken şimdi olmaması anormal degilmi
Bnm önceki doktorum oydu zaten hamza bahat kürtaja alicm dedi bnde Başka bir doktra gttim bıraktım artk kimseyede onermiyorumCanım bahat hastanesinde hamza bahat var, yeniden anne olmayı önce Allah sonra da hamza bahat sayesinde başardım
Perşembe günü muayene ücreti werdim 10 gün boyunca kontrol ücretsizKalp atışı yoksa nasıl büyüyor anlamadım canım gittiğinde para vetiyormusun
İnşallah iyi bir doktor bulursun, ben de şu anda anadolu yakasında oturuyorum iyi bir doktor arıyorum ama bulamadım allahım hakkımızda hayırlısını versinBnm önceki doktorum oydu zaten hamza bahat kürtaja alicm dedi bnde Başka bir doktra gttim bıraktım artk kimseyede onermiyorum
İnsallhhh canım senin ne sorunun war özel degilseİnşallah iyi bir doktor bulursun, ben de şu anda anadolu yakasında oturuyorum iyi bir doktor arıyorum ama bulamadım allahım hakkımızda hayırlısını versin
Boş gebelik dendi kürtaja alacaktı ben kabul etmedim şimdide yolk sac gözüküyor bakalım cuma günü başka bir doktora görünücem hayırlısı inşallahİnsallhhh canım senin ne sorunun war özel degilse
İnsallhhh hayrli haberlerini duyarız canimBoş gebelik dendi kürtaja alacaktı ben kabul etmedim şimdide yolk sac gözüküyor bakalım cuma günü başka bir doktora görünücem hayırlısı inşallah
İnşallah yatıp kalkıp dua ediyorum allahım bütün evlat isteyenlere biran önce versinİnsallhhh hayrli haberlerini duyarız canim
Merhaba canım seninle aynı durumu yasadım karman çorman gitti zor hamile kaldım sonradan kalp atişinida duyduk 9 haftallıkken tam herşey yoluna girdi şükür derken düşük yaptım.dost acı söyler zor zamanlar geçirdim kendimi o cocuga cok alıstırdım birde kızıma da söyledim kardeşi olucagını sonra kaybettim mart 7 de o yüzden kendini herşeye hazırla cok kaptırma tüm klbime dilerim ki sağlıklı sıhhatlı hayırlı bir evlat kucaklarsın inşallah.keşke benide uyaran olsaydıda bu kadar kaptıemasaydım kendimiİnşallah ya bnde anlamiyorum
Tesekkur ederim canım arastricmAnadolu yakasında özel Göztepe hastanesinde Gülşen hanımlar bir araştırın derim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?