Kaç haftalık ti canım tanıdığın Bn iki doktorada gözüktüm ikiside aynı şeyi dedi çok korkuyorum yasin içinde Allh razi olsun bacim
15 gun once 4148 kan degeri demek... evet su ana kadar bebegin gorunmesi lazimdi bos gebelik olabilir doktorun dedigi gibi...Olctrmedm daha canım 15 gün önce 4148 di
Kese fotoğrafını attım bi değerlendirirmsn canim15 gun once 4148 kan degeri demek... evet su ana kadar bebegin gorunmesi lazimdi bos gebelik olabilir doktorun dedigi gibi...
Benim kan degerim 468 di, doktor tekrar olcmeye gerek duymadi, bu degerden 3 gun donra keseyi gorduk, 10 gun sonra da kalp atisini... karindan her ikisi de.... bu kadar uzamaz muhtemelen
Him anladım canimmHaftasini hatirlamiyorum canim. Suan cocuk 7-8 yaşında :) ama ilk haftalardi sanirim
Kesenin icindeki beyaz kisim bebek degil miymis? AnlamadimKese fotoğrafını attım bi değerlendirirmsn canim
Çok zor bi durum canim anlıyorum seni bol bol dua etmekten başka yapacak bişey yok ama inaniyorum ben tekrar kontrole gittiginde duyacaksin Allahın izniyleBilmiyorum kuzum ya neapacagimi sasrdim
İnsallhhh balim yaaÇok zor bi durum canim anlıyorum seni bol bol dua etmekten başka yapacak bişey yok ama inaniyorum ben tekrar kontrole gittiginde duyacaksin Allahın izniyle
Hiç bi bilgi wermedı ki onun için kafam karsti sordum bebek oluşma ya çalışıyor dediKesenin icindeki beyaz kisim bebek degil miymis? Anlamadim
Hiç bi bilgi wermedı ki onun için kafam karsti sordum bebek oluşma ya çalışıyor dedi
İnsallhhh kendi atar canım eğer böyle bişey warsa kurtaj dan çok korkuyormBebek olusmus ama kalp atimi baslamamis ya da baslayip durmus olabilir... beklemekten bir zarar gelmez ama cok umutlanma yine de, kalp atisi durmussa ya da sagliksizsa zaren 2-3 hafta icerisinde kanamayla vucut kendi atacaktir, degilse de beklemis olursun...
Hakkinda hayirlisi olsun insallah
Bi nefesten bi tane çıkıyor canım amin insallhh allah razı olsun sendendeŞu an taşınma işleriyle uğraşıyorum canım bugün olmasa da cumartesiye kadar insallah 1 tane okurum belki 2 okurum sana haber veririm okuyunca.Allah evladını sana bağışlasın hayırlısıyla
İnşallah balim bu 2 gündür neler çektiğimi bi Allh bilir birde Bn o kadr üzülüyorum dik durmaya çalışıyorum ama ciğerim yaniyorrBenden sana tavsiye baska bir doktora da goster. Oyle birsey varsa da emin ol derim. Hem gec dollenme de olabilir.
Cunku bazen doktorlar yanlis yonlendirebiliyor cok duydum.
Insallahh oyle birsey olmaz kuzucuguna kavusursun canmmrabbim sifa versin.
İnşallah balim bu 2 gündür neler çektiğimi bi Allh bilir birde Bn o kadr üzülüyorum dik durmaya çalışıyorum ama ciğerim yaniyorr
Geçmiş olsun arkadasım. Rabbim en saglıklısından en hayırlısından nasip etsin.eger böyle ise gebeliğin devam etsin inşallah. Yok değilse Allah ım tez zamanda yerini doldursun. Nezaman kontrolün?İnşallah balim bu 2 gündür neler çektiğimi bi Allh bilir birde Bn o kadr üzülüyorum dik durmaya çalışıyorum ama ciğerim yaniyorr
Bu kesenin içinde ölçtüğü şey bebek değil mi. Sanırım bebek var ama kalp atışı yok ya da henüz oluşmamış. Kaç mm yazıyor bebeğe. benim bebek 3.5 mm ken kalp atışını duymuştuk tam 6 haftalıktı ama 9.haftada dahi yeni duyanlar varmış. Allahtan ümit kesilmez. Bir doktordan daha görüş almanı tavsiye ederim.
2.1/8.8 yazıyor canım tam anlamadım amaBu kesenin içinde ölçtüğü şey bebek değil mi. Sanırım bebek var ama kalp atışı yok ya da henüz oluşmamış. Kaç mm yazıyor bebeğe. benim bebek 3.5 mm ken kalp atışını duymuştuk tam 6 haftalıktı ama 9.haftada dahi yeni duyanlar varmış. Allahtan ümit kesilmez. Bir doktordan daha görüş almanı tavsiye ederim.
Sağol canım insallh cumartesi günü kontrolGeçmiş olsun arkadasım. Rabbim en saglıklısından en hayırlısından nasip etsin.eger böyle ise gebeliğin devam etsin inşallah. Yok değilse Allah ım tez zamanda yerini doldursun. Nezaman kontrolün?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?