Kalp atisi yokkk çok kotuyum..

7. Haftada gozukmustu benm mesela. Bazilarinin 9da gozukuyomus. Dollenmeyle alakali bence. Insallah duyarsin kalbini

İnsallhhh kendi atar canım eğer böyle bişey warsa kurtaj dan çok korkuyorm

Kurtaj korkulacak birsey degil, psikolojik olarak bebeginizi kaybettiginiz fikri o kadar cok can yakiyor ki, kurtaj etkilemiyor bile en azindan bende oyle olmustu.

Ben hersey yolunda kalp atimi alinmis bebegimin kalbini tesadufen rutin kontrolde durdugunu ogrenmistim. Kurtaj isin en kolay kismi gelmisti...

Ne kadrlikk en kalbi durmustu

10 haftalikken durmustu ben 11 de rutin kontrolde ogrenmistim. İkili test icin gitmistim dusun...
Çok zor canım rabbim kimseye yaşatmasın peki bu hamileliginde bi tedawisi gördünmu bu bnm ikinci dusugum olack ama insallh bu bebeğim olmaz bnmde kalır bi dahaki gebeliginde tedavi göreceksin dediler

Çok zor canım rabbim kimseye yaşatmasın peki bu hamileliginde bi tedawisi gördünmu bu bnm ikinci dusugum olack ama insallh bu bebeğim olmaz bnmde kalır bi dahaki gebeliginde tedavi göreceksin dediler

Benim hamileliklerimin ikisi de mucize...

Ben adet olmuyorum ilac almazsam, yumurtlamiyorum yani... buna ragmen korunuyordum ve korunurken hamile kaldim...

İlk bebegimi kaybettikten sonra sebebini arastirdik, kan pihtilasmam oldugu ortaya cikti. Doktorum kurtaj dan sonra 3 ay korunmami onerdi, 3 ay bitti korunmayi biraktim ama bu surecte kendiligimden adet olmadigim icin tedaviye baslayacaktim. O ay tasiniyorduk yeni evimize gecelim o zaman tedaviye baslarim diye dusundum korunmadim ama herhangi bir cocuk girisimim de olmadi. Sirf adet duzenler belki umuduyla sogan kuru uygulamistim ve o ay esimle sadece bir defa birlikte olduk:)

Ve ben tasinirken ogrendim hamile oldugumu.... yani hayatimdaki ilk korunmasiz iliskiydi... sogan kuru mucizesi mi yoksa zAten hamile kalabilen bi bunyem mi var bilmiyorum

Maşallah kuzu Bn 1 sene Dr uğraştım düştükten sonra şuan ara ara ağrım oluyor korkuyorum az önce kalçama ağrı grdi

Maşallah kuzu Bn 1 sene Dr uğraştım düştükten sonra şuan ara ara ağrım oluyor korkuyorum az önce kalçama ağrı grdi
İlk haftalarda olur merak etme... evet cok sukur rabbim aratmadi bana da... allahimmisteyen herkese nasip etsin tez zamanda, kimsenin kucagini bos birakmasin insallah

İlk haftalarda olur merak etme... evet cok sukur rabbim aratmadi bana da... allahimmisteyen herkese nasip etsin tez zamanda, kimsenin kucagini bos birakmasin insallah
İlk haftalarda derkn düşük faln olmasın bebeğim canlanmamssa

Hiç bi bilgi wermedı ki onun için kafam karsti sordum bebek oluşma ya çalışıyor dedi
Canım okudum çok üzüldüm biliyorsun 1 ay önce bende kürtaj oldum ve kalp atışı olmadıgından.O bebek bence benimkide oluşmaya çalışıyordu ama kese Büyüyüp bebek gelişemden kaldi.Brnim kahverengi lekelrnmelerim oldu sende her hangi bir durum var mı?Bide alttan baktımı yada renkli ultrasyondan

Canim okudum cok sukur dun aksam haber vereyim dedim. Inşallah bir an önce bebisinin kalp atışlarını duyarsin hayirlisiyla Allah gönlüne göre versin

Yasadığın üzüntüyü anlayabiliyorum bende zor hamile kalan biri olarak. Senin için Allahtan hayırlısını diliyorum inşallah bebeğin seninledir. Değilse de bi anomali vardır ilerde engel vs durumu oluşturabilecek vs ve bunu öğrenir ona göre sağlıklı bir gebelik için tedavi olursun yani herseyde bi hayır vardır hersey Allahtan lütfen üzme kendini. Yasin okuyamadım ama ayetel kürsü ve Hacet duaları okudum Allah gönlüne göre versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…