Kalp atisi yokkk çok kotuyum..

Haberim yoktu geçmiş olsun bnde kanama faln yok sadece ara ara agriyor karnım sen kaç haftalikken kurtaj oldun

Aminnn canım insallh ewt bundan sonra tahlilleride yaptricm sende hayırlısıyla kucağına alirsinn insalllhh

Haberim yoktu geçmiş olsun bnde kanama faln yok sadece ara ara agriyor karnım sen kaç haftalikken kurtaj oldun
Canım benimki ta başından beri gec döllenmeydi 7 haftalıkken oldum 3 dr gittim ikisi aynı şeyi söyledi Biri sadece daha küçük kürtaja gerek yok dedi ama benim lekelrnmelerim vardı

Canım benimki ta başından beri gec döllenmeydi 7 haftalıkken oldum 3 dr gittim ikisi aynı şeyi söyledi Biri sadece daha küçük kürtaja gerek yok dedi ama benim lekelrnmelerim vardı
Hayrlisi olsun kuzum

Canlar yasin okuyan olursa birer yasin alabilirmi yarın kontrolüm war ınsaallh iyi sonuçlar alabilirm

Canım mutlaka beta baktir ona bıktırmadan kürtaj olma sakin

Yükselirse bi sorun olmuyormu canım kesin
Düşerse yada keseden bozulma olursa kalp atışı yok denir benim ki öyle olmuştu bir haftada 1000 değer düşmüştü Allah'tan ümit kesilmez inşallah gönlüne göre versin

canım çok canını sıkma bence benim yengemin 3 çocuğu var 3ündede 9. haftanın sonunda duydular kalp atışını belkide geç döllenmedir çünkü onunkiler öyle olmuştu 3üde 2 hafta geriden geldi gelişimi ilk başlarda son aylara doğru yetiştiler hepside çok sağlıklı maşallah. canını sıkma ne olur drlar öyle ne yazık ki insanın canını sıkmak için varlar benimde ilk gebeliğim boş gebelik oldu pat diye iyi kide öyle olmuş yoksa sağlıksız olacaktı dediler kafamdan aşağıya kaynar sular dökülmüştü. matematik öğretmeniyim kaç yıllık şuan onların ilgisizlik ve tripleri yüzünden tıp mı okusam diye düşünmüyor değilim.

Esr02 merhaba canım kaç gündür bakıyordum yazdıklarına dua ettim hep senin için insalah bebeğin seninledir diye bugün de doktora gittin inşallah iyi haberler almışsındır.. Allah yardımcın olsun dualarım seninle ve yavrunla.

Bende cok mrk ettim insallah hayirli haberler vardir

Vicdansızlar anam vicdansizlarrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…