Haberim yoktu geçmiş olsun bnde kanama faln yok sadece ara ara agriyor karnım sen kaç haftalikken kurtaj oldunCanım okudum çok üzüldüm biliyorsun 1 ay önce bende kürtaj oldum ve kalp atışı olmadıgından.O bebek bence benimkide oluşmaya çalışıyordu ama kese Büyüyüp bebek gelişemden kaldi.Brnim kahverengi lekelrnmelerim oldu sende her hangi bir durum var mı?Bide alttan baktımı yada renkli ultrasyondan
Allh razi olsun balim insalllhhhCanim okudum cok sukur dun aksam haber vereyim dedim. Inşallah bir an önce bebisinin kalp atışlarını duyarsin hayirlisiyla Allah gönlüne göre versin
Cuma günü gdecm kalp atışını duymadim daha kürtaja alacklar ama girmekte kararsizimHayir yahu hemen niye kotu seyler dusunuyorsun. İlk haftalarda agri oluyor semek istedim. Kalp atisini duydunuz mu?
Aminnn canım insallh ewt bundan sonra tahlilleride yaptricm sende hayırlısıyla kucağına alirsinn insalllhhYasadığın üzüntüyü anlayabiliyorum bende zor hamile kalan biri olarak. Senin için Allahtan hayırlısını diliyorum inşallah bebeğin seninledir. Değilse de bi anomali vardır ilerde engel vs durumu oluşturabilecek vs ve bunu öğrenir ona göre sağlıklı bir gebelik için tedavi olursun yani herseyde bi hayır vardır hersey Allahtan lütfen üzme kendini. Yasin okuyamadım ama ayetel kürsü ve Hacet duaları okudum Allah gönlüne göre versin
Canım benimki ta başından beri gec döllenmeydi 7 haftalıkken oldum 3 dr gittim ikisi aynı şeyi söyledi Biri sadece daha küçük kürtaja gerek yok dedi ama benim lekelrnmelerim vardıHaberim yoktu geçmiş olsun bnde kanama faln yok sadece ara ara agriyor karnım sen kaç haftalikken kurtaj oldun
Seninki kaç hafta olduCuma günü gdecm kalp atışını duymadim daha kürtaja alacklar ama girmekte kararsizim
Bata gore 8 +3Seninki kaç hafta oldu
Hayrlisi olsun kuzumCanım benimki ta başından beri gec döllenmeydi 7 haftalıkken oldum 3 dr gittim ikisi aynı şeyi söyledi Biri sadece daha küçük kürtaja gerek yok dedi ama benim lekelrnmelerim vardı
Yükselirse bi sorun olmuyormu canım kesinCanım mutlaka beta baktir ona bıktırmadan kürtaj olma sakin
Yok birazdan gdecm daha gtmedimgittinizmi doktora.
Düşerse yada keseden bozulma olursa kalp atışı yok denir benim ki öyle olmuştu bir haftada 1000 değer düşmüştü Allah'tan ümit kesilmez inşallah gönlüne göre versinYükselirse bi sorun olmuyormu canım kesin
canım çok canını sıkma bence benim yengemin 3 çocuğu var 3ündede 9. haftanın sonunda duydular kalp atışını belkide geç döllenmedir çünkü onunkiler öyle olmuştu 3üde 2 hafta geriden geldi gelişimi ilk başlarda son aylara doğru yetiştiler hepside çok sağlıklı maşallah. canını sıkma ne olur drlar öyle ne yazık ki insanın canını sıkmak için varlar benimde ilk gebeliğim boş gebelik oldu pat diye iyi kide öyle olmuş yoksa sağlıksız olacaktı dediler kafamdan aşağıya kaynar sular dökülmüştü. matematik öğretmeniyim kaç yıllık şuan onların ilgisizlik ve tripleri yüzünden tıp mı okusam diye düşünmüyor değilim.Kızlar merhaba bni bileniniz wardr geçen sene mart ayında kimyasal gebelik yaşadım we şimdi yine hamileyim son adet tarihim 8 Mayıs dün doktora gttim bu zmn larda görmemiz lazımdı dedi cumartesiye kadr atış olmazsa kürtaja alıcam dedi o an neredeyse bayılıyordum çok kötü oldum rabbim kimsenin basın wermesin sizlerden ricam yasin topluyorum okuyabilecek arkadaşlarım yardım edebilirlermi şimdi den Allh razi olsun birde bnm gbi durum da olup sonradan atışını duyan warmi
Vicdansızlar anam vicdansizlarrrcanım çok canını sıkma bence benim yengemin 3 çocuğu var 3ündede 9. haftanın sonunda duydular kalp atışını belkide geç döllenmedir çünkü onunkiler öyle olmuştu 3üde 2 hafta geriden geldi gelişimi ilk başlarda son aylara doğru yetiştiler hepside çok sağlıklı maşallah. canını sıkma ne olur drlar öyle ne yazık ki insanın canını sıkmak için varlar benimde ilk gebeliğim boş gebelik oldu pat diye iyi kide öyle olmuş yoksa sağlıksız olacaktı dediler kafamdan aşağıya kaynar sular dökülmüştü. matematik öğretmeniyim kaç yıllık şuan onların ilgisizlik ve tripleri yüzünden tıp mı okusam diye düşünmüyor değilim.
Yok canım kalp atisi yok pazartesi bi daha gdecmBende cok mrk ettim insallah hayirli haberler vardir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?