- 9 Kasım 2022
- 347
- 176
- 33
- 27
- Konu Sahibi sevgiiiiii3
-
6+4te duydum kese hakkında bilgi vermedi doktor. 1 hafta öncesinde keseye baktı o zaman erken gebelik kesesi gibi bir şey demiştiKalp atışını kaçıncı haftada duydunuz ve keseniz kaç mm di ?
Vajinal mı duydunuz? Ben 7+0 karından baktı canlanma yok dedi kese boyu 12 mm6+4te duydum kese hakkında bilgi vermedi doktor. 1 hafta öncesinde keseye baktı o zaman erken gebelik kesesi gibi bir şey demişti
Evet keseyi de, kalp atışıni da vajinal duydum. Karından daha sonradan duyuluyor haftaya duyarsın benceVajinal mı duydunuz? Ben 7+0 karından baktı canlanma yok dedi kese boyu 12 mm
Ultrasondan direk belli oluyor mu canlanma olup olmadığıEvet keseyi de, kalp atışıni da vajinal duydum. Karından daha sonradan duyuluyor haftaya duyarsın bence
Olur bence. Ne gördü ultrasonda top gibi bir şey mi? Bir de geç döllenme ile mi hamile kaldınız?Ultrasondan direk belli oluyor mu canlanma olup olmadığı
Kesenin içinde hafif beyazlık vardı, benimki 6. Gün embriyosuyla oluşan gebelikOlur bence. Ne gördü ultrasonda top gibi bir şey mi? Bir de geç döllenme ile mi hamile kaldınız?
Canım benim de değerler 45-67-113-111-157 ilerledi. Sağlıksız sanırım. Son kez kan verdim bugun. Ondan sonra ilaçları birakicanKesenin içinde hafif beyazlık vardı, benimki 6. Gün embriyosuyla oluşan gebelik
Transferden sonra kaçıncı gün gittin muayeneye?Kesenin içinde hafif beyazlık vardı, benimki 6. Gün embriyosuyla oluşan gebelik
6 hafta 4 günlükken vajinal muayne yaptı doktor. Kalp atışlarını duydukKalp atışını kaçıncı haftada duydunuz ve keseniz kaç mm di ?
22.gün gittim kese çok minikti tam emin değildi 1 hafta sonra kese diyebildik , bugün 48 .gün umarım haftaya duyarım o sesiTransferden sonra kaçıncı gün gittin muayeneye?
Ben transferden sonra 12-14-16 kan verdim
21. Günü keseyi gördüm
28. Günü gibi kalp atışını dinledim vajinal yol ile
Karından 1 hafta daha geç duyuluyo bildigim kadarıyla. Tam 7+0 olduğu için duyamamissindir belki 7+5 olsa belki işler degisirdi
Allah yardımcın olsun çok zor bir durum gerçekten o kadar emek o kadar iğne maddi manevi çok yıpranıyor insanCanım benim de değerler 45-67-113-111-157 ilerledi. Sağlıksız sanırım. Son kez kan verdim bugun. Ondan sonra ilaçları birakican
Adetinin 48. Günü mu? Sen transferden sonrasını say .Umarim duyarsın canım, Rabbim sağlıkla nasip etsin inşallah22.gün gittim kese çok minikti tam emin değildi 1 hafta sonra kese diyebildik , bugün 48 .gün umarım haftaya duyarım o sesi
Hayır transferin 48.günüAdetinin 48. Günü mu? Sen transferden sonrasını say .Umarim duyarsın canım, Rabbim sağlıkla nasip etsin inşallahvajinal ultrason niye bakmamış ki hiç daha net oluyor o zaman
48 çok uzun bir süre gibi 6. Gün embriyosu dedin zaten döllenmiş embriyo transfer edilmiş oluyor. Umarım güzel haberler alırsın. Kalbinin sesini duyarsın. Doktor olumsuz mu konuştu?Hayır transferin 48.günüzaten bu zamana kadar hep vajinal bakıyordu keseyi net gördükten sonra karından bakmaya başladı
Ben hiç karından baktırmadım bu arada hepsi vajinal. İlk aşamada karından görünmesi pek mümkün değil zatenBen 20 nisanda transfer oldum, 9 mayısta keseyi ve bebeği gördük. Tam kaç haftalık söyleyemedi doktorum, pazartesi günü biraz pembe kanama gibi bir şey oldu korktuk kontrole gittik o gün kalp atışı başlamıştı, dinlemiş olduk. Çok gümbür gümbür değildi ama belliydi. Dün gelseydiniz duyamazdık dedi doktorum, 5+6 olduğunu söyledi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?