- Konu Sahibi sevgiiiiii3
-
Gümbür gümbür olmaz zaten canm daha minnaklar çünküBen 20 nisanda transfer oldum, 9 mayısta keseyi ve bebeği gördük. Tam kaç haftalık söyleyemedi doktorum, pazartesi günü biraz pembe kanama gibi bir şey oldu korktuk kontrole gittik o gün kalp atışı başlamıştı, dinlemiş olduk. Çok gümbür gümbür değildi ama belliydi. Dün gelseydiniz duyamazdık dedi doktorum, 5+6 olduğunu söyledi.
t, öyleymiş. Beklemiyorduk o gün duymayı sürpriz oldu bize deGümbür gümbür olmaz zaten canm daha minnaklar çünkü
Aynen çok uzun o yüzden tedirginim biraz , olumsuz değil de haftaya bakıcam ona göre karar vericez dedi yüz ifadesi biraz o da canı sıkıldı gibiydi48 çok uzun bir süre gibi 6. Gün embriyosu dedin zaten döllenmiş embriyo transfer edilmiş oluyor. Umarım güzel haberler alırsın. Kalbinin sesini duyarsın. Doktor olumsuz mu konuştu?
Sen 20 nisanda olmuşsun ben 29 martta ve sen kalp atışını duymuşsun sanırım burdan kendim için olumsuzluk hissediyorumBen 20 nisanda transfer oldum, 9 mayısta keseyi ve bebeği gördük. Tam kaç haftalık söyleyemedi doktorum, pazartesi günü biraz pembe kanama gibi bir şey oldu korktuk kontrole gittik o gün kalp atışı başlamıştı, dinlemiş olduk. Çok gümbür gümbür değildi ama belliydi. Dün gelseydiniz duyamazdık dedi doktorum, 5+6 olduğunu söyledi.
Herkesin çok değişken süreci, 7.haftada duyan da var. Doktorun ne dedi tam olarak?Sen 20 nisanda olmuşsun ben 29 martta ve sen kalp atışını duymuşsun sanırım burdan kendim için olumsuzluk hissediyorum
Canım neden vajınal bakmadı daha çok küçük ya gormesı zordurSen 20 nisanda olmuşsun ben 29 martta ve sen kalp atışını duymuşsun sanırım burdan kendim için olumsuzluk hissediyorum
Evet bana hiç karından bakmadı ki hep vajinalCanım neden vajınal bakmadı daha çok küçük ya gormesı zordur
Sen kendini her türlüsüne hazırla da Allah büyüktür umut kesilmez. Haftaya duyarsın inşallahAynen çok uzun o yüzden tedirginim biraz , olumsuz değil de haftaya bakıcam ona göre karar vericez dedi yüz ifadesi biraz o da canı sıkıldı gibiydi
Olmadı malesef ilaçları kestik düşmesini bekleyeceğizSon durumunuz ne oldu merak ettim sizi
Çok üzüldüm, sorun neymiş peki doktorunuz ne dedi? Dondurulmuş embriyonuz var mıydıOlmadı malesef ilaçları kestik düşmesini bekleyeceğiz
1 adet 5.gün embriyosu kaldı, açıkçası pek bir sebebi var mı bilmiyorum transfer sonrası çok ağır ateşli grip geçirdim tecrübesizliğimden kaynaklı parol yemeye de korktum ondan kaynaklı olduğunu düşünüyoruz dediler , genetiğe göndermiş miydiniz falan dediler ilk olduğu için göndermedikÇok üzüldüm, sorun neymiş peki doktorunuz ne dedi? Dondurulmuş embriyonuz var mıydı
Yani bebek sağlıksızsa ilerlemiyor düşük oluyor diyor doktorlar hep, neden sizin rahatsızlığınız nedeniyle olsun ki kendinizi suçlamayın lütfen. İnanın devam edecekse, sağlıklıysa devam ediyor gebelik, her şekilde siz elinizden geleni yaptınız. Genetik hastalığınız yoksa pgt çok gerekli olmuyor, pgt yapılmış embriyo da düşebiliyor sonuçta.1 adet 5.gün embriyosu kaldı, açıkçası pek bir sebebi var mı bilmiyorum transfer sonrası çok ağır ateşli grip geçirdim tecrübesizliğimden kaynaklı parol yemeye de korktum ondan kaynaklı olduğunu düşünüyoruz dediler , genetiğe göndermiş miydiniz falan dediler ilk olduğu için göndermedik
Aslında düşük de olmadı ama gelişmedi acaba diyorum biz yumurtaları verirken eşim ve ben gripken döllediler direnç düşüklüğünden kaynaklı olabilir mi acabaYani bebek sağlıksızsa ilerlemiyor düşük oluyor diyor doktorlar hep, neden sizin rahatsızlığınız nedeniyle olsun ki kendinizi suçlamayın lütfen. İnanın devam edecekse, sağlıklıysa devam ediyor gebelik, her şekilde siz elinizden geleni yaptınız. Genetik hastalığınız yoksa pgt çok gerekli olmuyor, pgt yapılmış embriyo da düşebiliyor sonuçta.
En kısa sürede güzel haberi alırsınız umarım
Aslında gelişmemesi de aynı şey, sağlıksızsa bir noktada vücut onu atmaya çalışıyor. Bebek gelişmiyor yani. Her aşama bir bilinmezlik ya, burada bir sürü kadının nedensizce düşük yaptığını da çok okudum. 5-6 kez düşük yapıyor, bebekten parça alınıyor bebek sağlıklı geliyor mesela. Her şeyi bilmek mümkün değilAslında düşük de olmadı ama gelişmedi acaba diyorum biz yumurtaları verirken eşim ve ben gripken döllediler direnç düşüklüğünden kaynaklı olabilir mi acaba
Aslında zamanımız değildi sanırım. 26 yaşındayımAslında gelişmemesi de aynı şey, sağlıksızsa bir noktada vücut onu atmaya çalışıyor. Bebek gelişmiyor yani. Her aşama bir bilinmezlik ya, burada bir sürü kadının nedensizce düşük yaptığını da çok okudum. 5-6 kez düşük yapıyor, bebekten parça alınıyor bebek sağlıklı geliyor mesela. Her şeyi bilmek mümkün değilkaç yaşındaydınız?
Evet maalesef biraz da kader kısmet. Çok gençsiniz, umutsuz olmayın. Eninde sonunda olacak, inanın.Aslında zamanımız değildi sanırım. 26 yaşındayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?