- 26 Mayıs 2024
- 13
- 5
- 6
- 25
- Konu Sahibi seeedddaaa
-
Vajinal muayene yaptırdınız mıbebeğim 6+1 günlük kesenin içinde çok zor görüldü , kalp atışının duyulması gerektiğini söyledi doktorum vajinal yoldan baktı duymadık , dopler ile baktık duymadı erken mi daha çok endişeliyim
EvetVajinal muayene yaptırdınız mı
1 hafta daha bekleyin umutsuz olmayın üzülmeyin
Endişelenmeyin duyarsınız inşallah devlet hastanesine mi gittinizbebeğim 6+1 günlük kesenin içinde çok zor görüldü , kalp atışının duyulması gerektiğini söyledi doktorum vajinal yoldan baktı duymadık , dopler ile baktık duymadı erken mi daha çok endişeliyim
Merhaba 2 saat önce muayeneden çıktık ama Bugün 14 haftaligiz ama doktor dediki 13+6 damisin dedi hayır hocam tam 14 dedim kalp atışı felan duyuldu olumsuz birşey soylemedi ama 14 haftayken neden 13+6 dedi kafama takıldı gelişmiyor mu acebaVajinal muayene yaptırdınız mı
Arada sadece tek 1 gün fark var... bence sorun olmaması gerekiyor. Doktor söylerdi yoksa.Merhaba 2 saat önce muayeneden çıktık ama Bugün 14 haftaligiz ama doktor dediki 13+6 damisin dedi hayır hocam tam 14 dedim kalp atışı felan duyuldu olumsuz birşey soylemedi ama 14 haftayken neden 13+6 dedi kafama takıldı gelişmiyor mu aceba
Karından mı bakıldı karından bakılınca 3 4 gün kadar atıyor canım benimMerhaba 2 saat önce muayeneden çıktık ama Bugün 14 haftaligiz ama doktor dediki 13+6 damisin dedi hayır hocam tam 14 dedim kalp atışı felan duyuldu olumsuz birşey soylemedi ama 14 haftayken neden 13+6 dedi kafama takıldı gelişmiyor mu aceba
Bebeğin pozisyonu da çok önemli bu aradaMerhaba 2 saat önce muayeneden çıktık ama Bugün 14 haftaligiz ama doktor dediki 13+6 damisin dedi hayır hocam tam 14 dedim kalp atışı felan duyuldu olumsuz birşey soylemedi ama 14 haftayken neden 13+6 dedi kafama takıldı gelişmiyor mu aceba
Arada 1 gün fark var sadeceMerhaba 2 saat önce muayeneden çıktık ama Bugün 14 haftaligiz ama doktor dediki 13+6 damisin dedi hayır hocam tam 14 dedim kalp atışı felan duyuldu olumsuz birşey soylemedi ama 14 haftayken neden 13+6 dedi kafama takıldı gelişmiyor mu aceba
İnşallah tatlımArada sadece tek 1 gün fark var... bence sorun olmaması gerekiyor. Doktor söylerdi yoksa.
Bazı gebelerde bebekler 1 hafta geriden bile gelebiliyor, ve saglikli doğum yapıyorlar.
İnşallah sizde saglikla kucaginiza alirsiniz bebeginizi
Evet karından bakılıyor normal de benim doktorum yoktu bu sefer hatta benim doktorum ve ikili taramada 2 gün felan önde gözüküyor su bugün asistan vardı öyle değince kafama takıldı doğrusuKarından mı bakıldı karından bakılınca 3 4 gün kadar atıyor canım benim
Zaten dedi bı poz vermedi yakalayamadim felan diyeBebeğin pozisyonu da çok önemli bu arada
Evet karından bakılıyor normal de benim doktorum yoktu bu sefer hatta benim doktorum ve ikili taramada 2 gün felan önde gözüküyor su bugün asistan vardı öyle değince kafama takıldı doğrusuArada 1 gün fark var sadece
Benimkinin poza bak karnında hissediyor musun bir şeylerZaten dedi bı poz vermedi yakalayamadim felan diye
Üniversite hastanesine gittimEndişelenmeyin duyarsınız inşallah devlet hastanesine mi gittiniz
Valla hiç takılmayın benim de her seferinde 2-3 gün oynuyorEvet karından bakılıyor normal de benim doktorum yoktu bu sefer hatta benim doktorum ve ikili taramada 2 gün felan önde gözüküyor su bugün asistan vardı öyle değince kafama takıldı doğrusu
Cihazlar bazen yeterli olmuyor ondan sordum inşallah sağlıkla duyarsınız kalp atışını daÜniversite hastanesine gittim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?