tatlım gebelık yolunda ınan hıc stres bıtmıyor ınan haftasına gore farklı sorunlarla basedıyorsun ıns hersey ıstedıgın gıbı olur sende boyle olursun :cüvcüv:
soway inşallah bebeğine kavuşursun
ben o kadar şanslı olamadım
mübarek günlerde inşallah duyarsın ve kucağına alırsın
merhabalar. (yeni konu açıyorum diğer başlıklarda üzüntüleri tazelemiyim die.)
Ben 9 temmuzda doktora gittim 4+6 haftalık hamile olduğumu öğrendim.
keseyi gördük ve doktor ayın 25 inde gelin kalp atışlarını dinleyelim dedi.
fakat biz 21inde gittik doktora. hafta içi eşim müsait olamıyacağı için cumartesi gidelim dedik.
göbekten ultrasonda baktı doktor göremedi. bağırsakların kapatıo olabilir dedi.
ilk gittiğimi,zde görünmüştü ama. vajinal ultrasonda biraz ugraştıktan sonra görebildi.
ilk hesaplarımıza göre 6+4 haftalık olan bebeğimin boyu 2mm çıktı ve kalp atışını duyamadık.
doktor yumurtlamayı erken hesaplamış olabiliriz bir hafta geç döllenmiş olabilirsin dedi ve 5+4 e indirdi hesaplamayı. 28 inde gel duyamazsak alırız dedi. kürtaj olmıcakmışım bi hap verip vakumla çekecekmiş. bu da rahme hiç zarar vermicekmiş.
forumdaki diğer başlıklarda 8-9 hatta 10. haftalarda bile kalp atışını duyanlardan bahsedilio ama başlıkların sonu malesef hüsranla bitio. içimden heveslenmek gelio ama ne yapıcağımı şaşırmış durumdayım. inşallah cts günü canımın kalbini duyabiliriz. en azından dua etmenizi istiorm. hamilelerin duası kabul olurmuş. cts gittiğimizde 7+4 haftalık olacak ilk hesaplamamıza göre. 8in sonuna kadar beklemelimiyim?
maalesef bende senle aynı durumdayım cnm, dün 6+6 günlük olan bebeğimin kalp atışlarını duyamadık, dr cts günü tekrar bakıcak ve hala yok ise kürtaj olmalısın dedi, ne yapmama gerektiğini bende bilmiyorum, bende senin gibi bu forumları okuyorum ve mucizeleri görüyorum, bugün tam 7 haftalığım ve 1 hafta daha bekleme kararı aldım, artıka herşey allahtan, o herşeyin en doğrusunu bilir, bizede dua etmekten başka çare yok, lütfen dua edin özelliklede hamile arkadaşlar lütfen dua edinde bebeğin kalp atışlarını duyalım, lütfen:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
kızlar, ne yazıkki cts günü kürtaj oldum, bebğimin kalp atışlarını duyamadık, çok kötü bir duygu, ağladım ağladım ama çözüm değil, şu an çok iyiyim alıştım bu duruma ve kenimi bikaç ay sonra başlayacağım tedaviye hazırlıyorum, bu arada genetik testlerimide yaptırıcam, bu çok önemli lütfen sizlerde yaptırın arkadaşlar....
Arkadaşlar 2. Sayfayı yeni okudum, bilmiyorum ama sanki çok aceleci davranmışsınız gibi geldi bana, başka hastaneye doktora gittiniz mi? Doktorun kürtaja karar verme sebebi yalnızca bu haftada kalp atışını duyamaması mı? Allahım kimseye böyle bir acı yaşatmasın, sizlere de sabır versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?