Kalp atisini duyana kadar tedirginmiydiniiz ?

Arkadaşlar bende çok endiseliyim utrasyonda baktı 6haftalik gebeyim doktor geç yumurtlamissin dedi ve keseyi zorgordu
Bunda üzülecek bişey yok arkadaşım.benm de geç olmuş Ne kadarlık olduğunu öğrenir öyle devam edersin.hepimizinki sat ile uyumlu olacak die bişey yok demek ki.ilk anda ben de şaşırdım iyi mi peki dedim iyi dedi olan bişeymiş bu

Hepinize tesekkur ediyorum.
İnanin kayivalidem sevinmedi hamile olduguma.
Hii bi gorelimde. Bi duyalimda. Bi hissedelimde. Eke eke konustu. Ben cok severdim kayivalidemi. Hamileligimden beri gicik aliyorum.
Aaaa bide ogluna sureklii ayy baba olacak ayyy baba olacak felan demeler.
Bende ogun dedim bende anne olucam farkindamisin.
Onu baba yapanda benim.
Ay ne bilim ya hamileligin etkisi heralde. İnsanlardan haz alamaz oldum artik

KayıNvaliden gerçek yüzünü göstermiş ya da sen görmeye başlamışsın artık. Hiç sıkma canını birçoğu aynı. Arayıp sorma gelişmelerden haberdar etme mutluluğunu paylaşma bırak oğlu isterse paylaşır ayrıca lafı da 12den vermişsin kendisine takdir ettim

Tesekkr ederim canm. Dogru soyluyorsun aslnds. Belkide yeni goruyorum yuzunu.
İnan sesini bile duyasim yok.
Oz annemde hic sevmiyor zaten

hiç sıkılma arayıp sormak zorunda değilsin. Daha neler göreceksin. Benim annem o kadar çok şey aldı ve ördü ki bebeğimize yanısıra çikolataları süslemeler hediyelikler mevlüt kıyafetleri çekim kıyafetleri hepsini özel olarak yaptırdı sırf biz sıkıntı yaşamayalım ve hevesimizi alalım diye yaptı hepsini. Kvye annemin aldıklarını yaptıklarını defalarca anlatınca biraz utandı da bebeğimizin yatağını aldı. Kadında heves sıfır, aman da torunuma şunu yapayım demedi hiç. İnsanın gücüne gidiyor açıkçası sanki sadece kız tarafının bebeği gibi sanki bebeğimi istemiyorlarmış gibi geliyor.
Ben Beklentiye girmemeyi öğrendim sen de bekleme hiçbir şey yaparlarsa ne mutlu :)

hiç sıkılma arayıp sormak zorunda değilsin. Daha neler göreceksin. Benim annem o kadar çok şey aldı ve ördü ki bebeğimize yanısıra çikolataları süslemeler hediyelikler mevlüt kıyafetleri çekim kıyafetleri hepsini özel olarak yaptırdı sırf biz sıkıntı yaşamayalım ve hevesimizi alalım diye yaptı hepsini. Kvye annemin aldıklarını yaptıklarını defalarca anlatınca biraz utandı da bebeğimizin yatağını aldı. Kadında heves sıfır, aman da torunuma şunu yapayım demedi hiç. İnsanın gücüne gidiyor açıkçası sanki sadece kız tarafının bebeği gibi sanki bebeğimi istemiyorlarmış gibi geliyor.
Ben Beklentiye girmemeyi öğrendim sen de bekleme hiçbir şey yaparlarsa ne mutlu :)

annelik olunca mevzu paranoyak olıuyor insan galiba bende o dediğin korku halen var canım. Allah'ım tüm annelerin bebişlerine kavuşmasını nasip etsin

Kalp atışını duyana kadar canımdan can gitti :) Sonra hala atıyor mu diye sürekli gidip kontrol ettim. İlk kez 2 haftadır doktora gitmiyorum. 15 Kasım'da randevum var.

dunyada tek siz dogurmuyosunuz kayinvaldeniz icin olagan bi sey bazi seyleri abartiyosunuz herkesten ayni tepkiyi bekliyosunuz goremeyince cadi kaynana oluyo.

Tedirgindim ama sağlıklı olduğunu biliyor gibiydim içimden bi ses oyle diyordu . Rabbim hayırlısını versin inşallah

dunyada tek siz dogurmuyosunuz kayinvaldeniz icin olagan bi sey bazi seyleri abartiyosunuz herkesten ayni tepkiyi bekliyosunuz goremeyince cadi kaynana oluyo.
Evet her gün milyonlarca insan doğuruyor ama onların ogullarının çocuğunu doğuruyoruz kendi kanlarından canlarından bir insan dünyaya geliyor. Kendi yavrusunun yavrusu oluyor, ha tabi gaddar samimiyetsiz ve duygusuz bir insanda kv siZin dediğiniz gibi düşünecektir.

Daha dogmadan bunu bilemeyiz cunku eskiler hamilelige yeni nesil kadar onem vermiyo hatta saklayip gizleme bile oluyomus. Bu acidan baktigimzda gaddarlikla itham agir olacaktir. Dogumdan sonra bekledgnz tepkiyi gorursunuz ins

Daha dogmadan bunu bilemeyiz cunku eskiler hamilelige yeni nesil kadar onem vermiyo hatta saklayip gizleme bile oluyomus. Bu acidan baktigimzda gaddarlikla itham agir olacaktir. Dogumdan sonra bekledgnz tepkiyi gorursunuz ins
Öyle ya da böyle insan gerçekten kırılıyor o hevesi göremeyince. İçinde olsa şimdiye kadar gösterirdi diye düşünüyorum umarım öyle olur da ben yanılmış olurum.

Öyle ya da böyle insan gerçekten kırılıyor o hevesi göremeyince. İçinde olsa şimdiye kadar gösterirdi diye düşünüyorum umarım öyle olur da ben yanılmış olurum.
Anne yuregini bir anne anlar. Evladinin parcasina insan sevinmez mi hic. Belki belli edemez ama eminim seviniyodur siz meraklanmayin dogumdan sonra cocugumu sevmesinden bana sira gelmiyo diye dert acarsiniz :))

Anne yuregini bir anne anlar. Evladinin parcasina insan sevinmez mi hic. Belki belli edemez ama eminim seviniyodur siz meraklanmayin dogumdan sonra cocugumu sevmesinden bana sira gelmiyo diye dert acarsiniz :))
İnşallah :) ne güzel söylediniz inşallah dediğiniz gibi olur. Teşekkürler

Kizlar demekki ben tek oe değilmişim herkes öyleymiş. Vallahi çok olmamakla birlikte birazcık tedirginim. Hayırlısı olsun inşallah. Bu arada son adet tarihine gore 6 haftaliksiniz dimi

6 haftalik hamileyim. 14 nde gel duyariz dedi. Allah izinverirse insallah
Bazen hissediyorum icimde. Bazen hissedemiyorm unutuyorum bile Ne olucakmerak ediyorm allah hayirlisini versin. Cumlemize.

O tedirginlik hiç bitmeyecek kese görünecek mi , bebeğim tutunacak mi , kalp atışlarını duyabilecek miyim ,testlerim nasil cikacak,ikili test vs vs derken 9 ay boyunca hep tedirgin olacağız Allah sağ salim kucaklarimiza almayı nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…