Kalp atisini duyana kadar tedirginmiydiniiz ?

merhaba kızlar ,
aynı tedırgınlık bendede var malesef benm betalarım 2 kat artmadı %60-70 cvarı artıs gosterıyor. ılk gıttıgım doktor benı gercekten cok uzdü. dıs gebelık dedı duscek dedı.persembe gunu baska bı doktordan randevu aldım muayene ettı ve bı terslık yok dedı. dıs gebelıkse bıle bunu suan zaten bılemeyız kese gorunmuyor daha degerlerın kucuk dedı. onumuzdekı haftaya cagırdı bnı kese ıcın. ama gercekten cok zor gecırdım bu haftayı. ıkı gunde bır kan verdım her seferınde düşecek tutunamıcak dedıler. ama cok sukur lekelenmem dahı yok hala .. agrımda yok.. moralımı de yuksek tutuyorum bu hafta gıttıgımde gorucem ınsallah melegımı ...

gercekten hamilelik stresdolu bi donemmia hic bole hayal etmemistim.adetimr 5 gun kalaogrendim gunlerce korktum kimyasal gebelikmo diye.adet gecti ya keseyi goremezsem sancim kalmadi v.s diye agladim.keseyi gittik gorduk bebiside gorduk ya kalbi bibhaftaya kadar atmazsa diye korktum.kalp atisini duydum simdide ya durursa diye her gun icim icimi yiyor.valla psikolojim bozuldu.en sonunda careyi her gun bebegime dua okuyp Allaha birakmakta buldum
umarim melekler korur bebegimi ve saglikla.kucagima alirim .sizde kalp atisino duymussuniz eminim su dakikadan sonra benim gbi ya durursa endisesine kapilacaksiniz en guzel yontem dua .gerisini Allaha birakip.icimizi ferah tutalim.

Inan korkular hiç bitmiyor.Annelik eşittir paranoyaklik bence.benimde 11 haftalikken alınan bir bebeğim var ve 1,5 yıl bekledikten sonra hamile kalabildim.hala korkular,evhamlar devam ediyor ama dua edip Rabbime siginiyorum .Hepimiz hayırlısıyla kucagimiza alalım bebeklerimizi inşallah.

Ultrasonografi cihazları 1-2 hafta fazla ölçüm yaptığından kalp atışını duymak için geciktiğini düşünüyoruz ya da bazı doktorlar cihaza göre yorum yapıyor benim doktorum bu konuda beni tedirgin etmedi 2 haftamız daha var dedi usg ye göre 8 Sata göre 7 haftalikken kalp atışını duymuştuk:) 9 haftaya kadar normal demişti doktorum hatta ikiz bir gebelikse daha da uzayabiliyor dedi :) bir de kilolu hamilelik için de gec duyulduğunu söylemişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…