Kalp atışını Kaçıncı haftada duydunuz?

Teşekkür ederim canım içimi rahatlattın değişik bi doktordu ne bileyim sırada 3tane kadın bana bakıyordu fazla da bişey diyemedim

Malesef kalp atislari icin gidemeden dn aksam kanamam basladi iki kz acile gttik eve gnderdiler igneden snra ilk bebegm sizce dskmü oluyo 6+5 gnlk hamilym

Bişey demediler mi acilde vakit kaybetmeden kadın doğum doktoruna git bence.

Canım yaa olsun bak en azından bebeğine bişey olmamış bende merak etmiştim yat dinlen güzelce

Bende 6+3 te karindan ultrason ile gordum dr dinletmemisti.7+4 te dinletti ☺☺

Canım hamişlik takvimini eklesene,benim de son adet tarihim 10 kasım,seninle çok yakınız :)

Gttik bugn bebegn kalp atislarini dinledik fakat dsk riskim cok yksekmis yattgn yerden sdce lavba icin kalkcaksn dedi Allah hakkimizda hayrlisini versin
İlk üç ayı geçirene kadar dikkatli olmalısın canım. Allah bebeğini sana bağışlasın...

Kızlar sıklıkla baş ağrısı,baş dönmesi ve nefes darlığı çekiyorum kahvaltı dışında yemek yiyemez hale geldim. Yediğim her lokma boğazımda takılıyor sanki ve beni çok daraltıyor. Sizlerde durum nasıl?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…