Arkadaşım hafta yok ne demekmiş,çok saçma. Doktorlara birşey sorduğunuzda net yanıt alana dek ısrar edin.Soru işaretiniz kalmasın. Ayrıca zayıfım diye de korkma,senden daha zayıf halde doğurup tombik bebek dünyaya getirenler biliyorum.
Emin ol kilolu olsan daha sıkıntıydı.Sen vitamin ve kan değerlerini iyi tutmaya bak yeter.
Gttik bugn bebegn kalp atislarini dinledik fakat dsk riskim cok yksekmis yattgn yerden sdce lavba icin kalkcaksn dediBişey demediler mi acilde vakit kaybetmeden kadın doğum doktoruna git bence.
Hayır karından ultrasonla dinledik bizKizlar kalp atsi vajinal ultrasonla mi dnleniyo
teskkur edermHayır karından ultrasonla dinledik biz
Canım hamişlik takvimini eklesene,benim de son adet tarihim 10 kasım,seninle çok yakınız :)Kızlar şimdi doktordan geliyorum en Son adet başlangıcın 9kasımdı bugün kese göründü 2hafta sonra gel kalp atışlarına bakıcaz dedi kaç haftalık dedim daha hafta yok dedi bu ne demek bide küçük bi kesen görünüyor dedi ben çok zayıfım yani 48 kiloyum bi sıkıntı olurmu arkadaşlar
Tatlllıım aynı gün doğuruyoruz :)Kizlar kalp atsi vajinal ultrasonla mi dnleniyo
Ben bu ani daha once yasamstim :)Tatlllıım aynı gün doğuruyoruz :)
Yapmayaaa :) ay öteki başlıkta filan mı yazdım :)Ben bu ani daha once yasamstim :)
Bilmiyorm olabilir :) ama ayni mesaj gelmsti daha once ama senmydin emin deglim :)Yapmayaaa :) ay öteki başlıkta filan mı yazdım :)
Sen dglmissin proflinden.butun mesajlarina baktm :)Bilmiyorm olabilir :) ama ayni mesaj gelmsti daha once ama senmydin emin deglim :)
Timam.Canım bizim topiğimiz var bak 6 haftalıklar :)oraya da beklerim :)Sen dglmissin proflinden.butun mesajlarina baktm :)
İlk üç ayı geçirene kadar dikkatli olmalısın canım. Allah bebeğini sana bağışlasın...Gttik bugn bebegn kalp atislarini dinledik fakat dsk riskim cok yksekmis yattgn yerden sdce lavba icin kalkcaksn dediAllah hakkimizda hayrlisini versin
5-6 Haftalıkken karından duyulması güç oluyor. Ben merdivenden düşmüştüm 6. haftada doktor karnımdan duyamayınca emin olmak için vajinal dinletti o zaman net bir şekilde duyuldu.Kizlar kalp atsi vajinal ultrasonla mi dnleniyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?