• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalp atışını Kaçıncı haftada duydunuz?

Arkadaşım hafta yok ne demekmiş,çok saçma. Doktorlara birşey sorduğunuzda net yanıt alana dek ısrar edin.Soru işaretiniz kalmasın. Ayrıca zayıfım diye de korkma,senden daha zayıf halde doğurup tombik bebek dünyaya getirenler biliyorum.

Emin ol kilolu olsan daha sıkıntıydı.Sen vitamin ve kan değerlerini iyi tutmaya bak yeter.

Teşekkür ederim canım içimi rahatlattın değişik bi doktordu ne bileyim sırada 3tane kadın bana bakıyordu fazla da bişey diyemedim

Malesef kalp atislari icin gidemeden dn aksam kanamam basladi iki kz acile gttik eve gnderdiler igneden snra ilk bebegm sizce dskmü oluyo 6+5 gnlk hamilym

Canım yaa olsun bak en azından bebeğine bişey olmamış bende merak etmiştim yat dinlen güzelce

Kızlar şimdi doktordan geliyorum en Son adet başlangıcın 9kasımdı bugün kese göründü 2hafta sonra gel kalp atışlarına bakıcaz dedi kaç haftalık dedim daha hafta yok dedi bu ne demek bide küçük bi kesen görünüyor dedi ben çok zayıfım yani 48 kiloyum bi sıkıntı olurmu arkadaşlar :mad:
Canım hamişlik takvimini eklesene,benim de son adet tarihim 10 kasım,seninle çok yakınız :)

Gttik bugn bebegn kalp atislarini dinledik fakat dsk riskim cok yksekmis yattgn yerden sdce lavba icin kalkcaksn dedi :KK43: Allah hakkimizda hayrlisini versin
İlk üç ayı geçirene kadar dikkatli olmalısın canım. Allah bebeğini sana bağışlasın...

Kızlar sıklıkla baş ağrısı,baş dönmesi ve nefes darlığı çekiyorum kahvaltı dışında yemek yiyemez hale geldim. Yediğim her lokma boğazımda takılıyor sanki ve beni çok daraltıyor. Sizlerde durum nasıl?

Back
X