• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalp atışını Kaçıncı haftada duydunuz?

7+1 de gördük kelebek kanadı kalbini pırpır :)

Pazartesi duymaya Gitcez pirinç tanesinin tatlı kalbini insanın içinde bi tedirginlik oluyor yinede Allahım sağ salim duyarım sesini inşallah

kızlar mrb bende pazartesi doktordaydım keseyi gördük 2 hafta sonra kalp atışlarını duyarız dedi ve ne kadarlık olduğunu sölemedi. son adet tarihim 5 kasım.. o kadar çok düşünüyorum ki uyuyamıyorum düşünmekten. sağ sağlim bebeğmin kalbini duyarsam rahatlıcam.

kızlar mrb bende pazartesi doktordaydım keseyi gördük 2 hafta sonra kalp atışlarını duyarız dedi ve ne kadarlık olduğunu sölemedi. son adet tarihim 5 kasım.. o kadar çok düşünüyorum ki uyuyamıyorum düşünmekten. sağ sağlim bebeğmin kalbini duyarsam rahatlıcam.
siz sordunuz mu kaç haftalık olduğunuzu. Muhtemelen 9 haftalıktır.Çünkü 6.haftada kese görünüyor,8. hafta ise kalp atışları net duyuluyor.Hayırlı olsun tebrik ederim. :KK9:

Cnm benimde son adet tarihim 5 kasim...bebisi de gordum kalbini de duydum...Allah sana da nasip etsin insallah.

Back
X