kalp atısını ne zaman duydunuz

subuo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2009
249
12
96
41
Ankara
merheba arkadaslar 6+5 hamileyim dün dr a gittim kalp atısı gormedi randevu verdi pazartesi gidicem google da arastırıorum gec dollenme filan normal gebeliklerde gec duyulabılıo ama tüp bebekle ilgili bise bulamadım
benzer durum yasayan arkadaslar varmı

subuo sakin ol canım inşallah kalp atışlarını duyarsın.hayırlısı ile kucağına alırsın

kese kaç mm diye sordum ama biliyor musun? yolk sac ve bebeği gördüyse endişelenme, tüp bebek de olsa 8. haftaya kadar yolu var, her embriyo farklıdır, endişelenme canım.

22-24 mm olana kadar görünmesi gerek diye biliyorum o nedenle sordum ama sen zaten bebeği görmüşsün, kafana takma, ne kadar endişeli olduğunu anlıyorum ama olumsuz bir şey yoktur, iyi düşün iyi olsun güzelim.

tesekkür ederim canım
aynı durumu yasayan varsa insallah umut olur bana

subuo ben bebeklerimin kalp atışını 8. haftada duydum. 6. haftada gittiğimizde doktor erken demişti.

Canımm ınş kalp atısını duyarsın hamılelıgın sağlıkla ılerler kalp atışı ıcın bence erkennn dr gormemesı normall

ben 5+6 kese ıcın gıttıgımde sadece kese vardı
ama 7+6 gıttıgımde kesenın ıcınde mınıcık bebeğide gorduk kalp atısınıda

Hakkında hayrlısı olsun arkadasım

adetindenmi hesaplıyorsun canım??
tam olarak kaçıncı haftamda gittiğimi hatırlamıyorum ama sonucumu 12.günde aldım ondan 15 gün sonrada keseyi gördük keseden 10 gün sonrada kalp atışlarını duymuştuk...
bencede sakin ol 8.haftaya kadar kalp atışı duyuluyor...

yuyo ilginç olan ne anlamadım tüp bebek yöntemiyle ikizlerime hamileyim ve 8. haftadan önce genellikle doktorlar duyamıyorlar sonra gereksiz yere insanları strese sokuyorlar.

yuyo ilginç olan ne anlamadım tüp bebek yöntemiyle ikizlerime hamileyim ve 8. haftadan önce genellikle doktorlar duyamıyorlar sonra gereksiz yere insanları strese sokuyorlar.

Ilginc olan su...normal hamilelikte farkli demektir...ben de kalp atislari bekliyorum, simdi benim bir arkadasim hamile ama dogal yoluyla hamile kaldi nedense 6 haftada kalp atisi duydular.... tupte genelde 8 haftada belli oluyor

kızlar rüyaam bıtıo dün doppler ult la baktırdım bebek yok icinde
kafamı kurcalayan bu durum rahimle mi ilgili embrıyo kalıtesiyle mi ilgili bu durum

ya arkadaslar bugün gittik bebegide gordük saka gibi salı günü bida ha gidicez bakalım kalp gorebilirmiyiz bilmiorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…