kalp atısını ne zaman duydunuz

kendi dr um gordi ama kucuk dio kafam karma karısık gormeyen dr un ultrasonu doppler dıe gıttık ve 2 gün sonra bebek cıktı yoksa sonradan mı buyuyo anlamadım
7+0 da kalp atısı yoktu iste dün

subuo boşa strese girdinnn bence az sabret.....
belki yavaş gelişiyo başka bi dr git

benım cuma gunu 6+4 idi..ilk ultrason muayenemdi..dr'um vajınal ultrason ile çok zorda olsa bebeği ve kalp atışlarını duydu..mutlu olduk fakat cuma gunden beri bıraz kanamam oldu..bu sabah baska bır hastaneye gıttım..karından ultrasondan baktılar..keseyi gördü ama kalp atışı yoktu..dr'mu aradım merak etme üstten daha gözükmez dedi..ama benım ıcım hıc rahat değil..salı gunu kendı dr'um tekrar bakacak..umarım bir terslik olmaz tekrar görünür ve ses verir bize..Yüce Allahım'ın izniyle

kalp atısı basladıysa düsük olayı yüzde 80 azalır ama yat ve istirahat et

Canım bu haftada karından duyulmaz.Hiç endişelenme istirahat et..

subuo endişelerini o kadar iyi anlıyorum ki çünkü aşağı yukarı bende seninle aynı durumdayım. dün keseyi gördük 5+1 de görülmemişti kese var ama olması gerekenden küçükmüş ayrıca hcg değerlerimde olması gerekenin gerisinden gidiyormuş 1000 kadar. yarın tekrar gidicem bende çok endişeliyim inşallah ikimiz içinde bir mucize olur

Ilginc olan su...normal hamilelikte farkli demektir...ben de kalp atislari bekliyorum, simdi benim bir arkadasim hamile ama dogal yoluyla hamile kaldi nedense 6 haftada kalp atisi duydular.... tupte genelde 8 haftada belli oluyor

Canım bu haftada karından duyulmaz.Hiç endişelenme istirahat et..

sevgili arkadaşlar tüp bebekle bulunduğu haftayla bi alakası yok ne kadar genel yargılar olsada her gebelik kendine özgü özellikler taşır

tüp bebek=normal gebelik biz tüp bebeklilere bebeğimiz tutttuğu andan itibaren artık normal bi gebesiniz ve riskleriniz sadece tüm normal gebeler kadar dediler

aynı zamanda ben tüp bebek yaptırdım 6.haftamda karından usg ile bebeğimin kalp atışını duydum.....maaşallah

dediğim gibi bu durumlar değişebiliyo

subuocum cnm arkadaşım azıcık daha sabır çok zor biliyorum ama azıcık daha sabır tatlım

formda sekizinci haftanin sonunda kalp atisini alan o kadar cok hikaye varki kizlar gonlunuzu ferah tutun zaten keseniz arkadan geliyorsa kalp atisini da biraz daha gec duyarsiniz bu cok normal.
vaginal yoldan bakilmiyorsa bir haftada oyle farkeder.
gizemli istisna bir onek altinci haftada karindan ultrasonla cok zor vaginalle daha mumkun yoksa; bir de kizlar unutmayin doktorunuzun ultrason makinasi da cok farkediyor.
ilk hamileleigimde doktor kalp atisi icin dollenmeden 42 gun sonraya kadar rahat rahat bekleriz endise etmeyiz demisti bu da, sekizinci haftaya denk geliyor. gonlunuzu ferah tutun bu isler hic ama hic belli olmuyor.
dollenme dogal da olsa labtuvarda da olsa eger saglikli gerceklestiyse bosverin tup mu dogal mi, cani veren Allah.
hepinizin guzel haberini almak dilegiyle.

cnm evet haklısın bnm doktorumun usg si son sistem ayrıntılı usg de dahil hepsini çekebilen bi cihaz dediğin gibi bu işlerin 8. haftaya kadar yolu var çünkü bizde geç döllenme diye bişey olmaz döllenen bişey konuluyo bize ama geç tutunmadan kaynaklanan kalp atışını geç duyma olabiliyo ben sadece tüpte durum farklı ve 6. haftada karından kalp duyulmaz diyen arkadaşlara cevaben yazdım buda olabiliyo

ama akside mümkün üsttede dediğim gibi bu herkese göre değişebilen bi durum

evet gizemlicim biliyorum o ultrasonlari ben de girmistim hatta doppler ozelligi var ondan duymussundur yoksa altinca hafta karindan acayip bir sey duyulmasi.yani insanlarin olmaz demesi normal.
ay cok komik hissettim o ultrasonu da biliyorum yazinca ee uc yil tabii iyice pisiyor insan:)) ay sinir basti dusununce:))
yalniz sekizinci hafta duyulan gec dollenme ya da gec tutunmadan degil kese bebek haftasina uygun diyelim yine de sekizinci haftaya kadar duyulmayabilir, 42 gun icinde her an nerden ve hangi makinayla bakildigina gore ne zaman duyulsa normal kizlar. ilk hamileligimden bildigim bu.
dokuzuncu haftada duyulan bile var iste o artik gec dollenme gec tutunma vs.

Son düzenleme:

hımm o zaman demekki ondan desene ya öle şeyler oluyo ki millet iki ay doktora canlı diye gidiyo bebeği ölüyo iki ay ölü diye gidiyo bi an bebek canlanıyo boş gebelik diolar bebek oluşuyo tek diolar kardeşi çıkıyo mevlamın takdiri işte
sadece subuocumun ki biraz nazlandı ama gelicek ben inanıyorum demekki bebeiş yavaştan alıo kendini

subucum kız olursa adını naz koy walla bunun yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…