- Konu Sahibi eylxuxl ekin85
-
Merhaba arkadaşlar...
Ya çıldırmak üzereyim ya görümceler neden herşeye karışmak zorunda anlamıyorum... Hamileyim 6. hafta daha ama doktora gitmek istiyorum ama eşimin aklına beynine nasıl girdiyse gitmenize gerek yok şuan birşey görünmez boşuna gitmeyin diyor, ama bende gitmek istediğimi anlatamıyorum. Sürekli tahlil yaptırmak da iyi değil demiş görümcem eşime, ya fıttıracağım ya benim trioid, demir eksikliği ve myom sorunum var anlatamıyorum ama bugün sinirden durmadan ağlıyorum ya... Önümüzdeki hafta almanyaya gideceğim ve eşimle gitmek istediğimi ilk defa kalp atışını onunla duymak istediğimi anlatamıyorum. Kalp atışı 8. haftada mı duyuluyor gerçekten???? Lütfen cevap verin... üzüldükce ağladıkca kanrım kasıklarım a
kızlar 5,6 7,hatta 8 ci haftada duyuluyor..9cu hafta ümitsiz.
ben 8 haftamdayım duyulmadıiki gün sonra tekrar gidicem bakıcaklar tekrar sonra kürtaj malesef.
doktora gitmeyi ihmal etmeyin.
7.haftada duyduk biz canım
Merhaba teşekkürler cevap icin bu benim ikinci gebeliğim ilkinde düşük yaptım anlıyorum neler hissettiğini . Sen kaç gunde bir regl oluyorsun doktorlar ne zaman görülür demislerdi , kaçıncı haftalarda baktirdin ?
rica ederim canım, bilmiyorum her oluşmda dger ay 5 gün öne atar benimki..
4 haftalıktı 2 hafta sonra gel dinle atışı dedi.yani 6 haftalıkken duyuluyor demek ki.fakat gec döllenme diye birşeyde varmış öyle olan bayanlar var.
ben 8 ci haftamda gittim kalp atışı yok dediler.3 ayrı doktora göründüm üçüde aynı şeyi söyledi.
sağlıksız ve gelişmemiş dediler.6 haftalık görünüyormuş ultrasonda o nedenle alınacak sanırım
Valla teselli edecek cümlem yok , anlayamıyorum bu kadar isterken dikkat ederken ne oluyo , neden oluyo ? Sair diyo ya " sizin hiç babanız öldü mü ? Benimki öldü kör oldum " bebek evlat baska bisey ...ben kaçıncı kez kör olcam bilmiyorum...
Siz kendi bebeklerinizin kalp atışını ne zaman gördünüz kaç gunde bir regl oluyorsunuz ? İnanın cevaplarınız çok önemli ..
8. haftada gördüm ben
ben de 8. haftada gördüm kalp atışını. ama 7. hafta da görülebiliyor diye biliyorum.
felice 84, ben ilk test sonucu pozitif çıkınca gittim doktora, keseyi görmek için. sonuçta dış gebelik olma ihtimali var. bence eltinleri hatta eşini dinleme, tek başına git bir doktora. gör keseni hayırlısıyla. zaten gerekli testleri sağlık ocağına da gitsen, özel doktora da gitsen isteyecekler senden. hatta sen ilk önce en yakın sağlık ocağına gidip gebelik kaydını yaptır. ilk anda zaten yapıyorlar gerekli testleri.
8. haftada bebişimin birinin, 10. haftada diğerinin kalp
atışlarını duydukdarısı başınıza...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?