Kalp atışını ne zaman gördünüz ?

Canım benim o kadar sevindim ki senin adına.... Kendi adıma da bir o kadar heyecanlandım inan ki.... Ben daha cumtesi sabahını beklemek ve sabretmek zorundayım o zaman ben de kesin hem görür hem duyarım değil mi ya... bana boyutunu falan da yazsana canım çok merak ediyorum... Allah'ım yardımcımız olsun inşallahhhhh :)

sabretmek zor oluyor be canım..bende 10 gün nasıl geçer dedim geçti gitti çok şükür..Allahın izniyle sende duyacaksın c.tesi günü,güzel haberlerini bekliyorum..ultrasonda boyutu 0,20 görünüyor mercimek kadar ) boşuna mercimeğim demiyormuşum ben ona :))

ne güzel sana 10 gün sonra gel demiş bana 2 hafta dedi... bir de biz konya nın ilçesindeyiz doktoruma 120 km uzaktayım sen düşün... Bir de bir şey soracağım canım ya... sana bir daha ne zamana gün verdi? ne zaman gel dedi yani? bakalım ne gelir elden sabretmeye çalışmak dışında... mercimeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin rabbim...

canım doktorum 2-6 nisan arasında görüşeceğiz dedi..dün gittiğimde alttan ultrason yapıp kalbini gördük bi dahaki geldiğinde karından bakacağız dedi..senin yol problemin zor tabii Allah kolaylık versin..

Sağolasın canım ya... ben sen karından gördün sandım bebeğini... vajinal ultrason mu yaptı demek... Benim kese karından gözükmüştü... bakalım inşallah kalbini de duyar ve görürüm bebişimin... Çok dua ediyorum hepimiz için...

kızlar yarın doktor randevum var... 6+6 haftalık oluyorum yani neredeyse 7. haftam bitecek... doktorum 2 hafta once 4+6 iken kesesini gördü bebeğimin...sanırım garnti olması için de 2 hafta sonra gel dedi. inşallah yarın da kalp atışlarını duyarızzz... Bana dua edin tamam mı? yarın size güzel haberler getireyim inşallah... Çok heyecanlıyım

HTML:
bu harika bi haber,çok mutlu oldum canım..bende salı günü duymuştum bebişimin minik kalbini,mükemmel bir duygu..nasıl da salya sümük ağladım bir bilsen :)

o anki tek pişmanlığım ablam ve yengemin yanımda olmasında kaynaklanan ağlayamamamdı. ama dizlerimin titreyişini unutmıcam.harikaydı. allah sağsalim kucağımıza almak nasip eder inşallah

Kızlar bebişimin kalp atışlarını gördüm... yaprak gibi titriyor içimde... çok mutluyum... doktorum risk falan yok dedi... kendine dikkat etmeye devam et ama her şey yolunda dedi... Allah hepimizin yardımcısı olsun... İnşallah 2 hafta sonraki kontrolümde de duyarım... Duymayı görmeyi bekleyen herkese Allah'ım nasip etsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…