- Konu Sahibi eylxuxl ekin85
-
Daha önce gorunmemismiydi ?
Merhaba Anne adayları , en son adet tarihim 26 Ocak. Sanırım 10-11 Şubat gibi yumurtlama döllenme gerçekleşti . Bugün 6+1 de ultrasonda hem karından hemde vajinal ultrasondan kalp atisi görülmedi . Lütfen bilgi verirmisiniz ne zaman gördünüz kalp atışlarını . Ümidimi kesmeli miyim ?
Merhaba Anne adayları , en son adet tarihim 26 Ocak. Sanırım 10-11 Şubat gibi yumurtlama döllenme gerçekleşti . Bugün 6+1 de ultrasonda hem karından hemde vajinal ultrasondan kalp atisi görülmedi . Lütfen bilgi verirmisiniz ne zaman gördünüz kalp atışlarını . Ümidimi kesmeli miyim ?
tamamen tarihlerimiz aynı.ben de ilk bugün gittim.duyulmadı.haftaya duyulur dedi.2 hafta sonraya çağırdı.hatta,sorunsuz giden bi gebelikte kalp atışını merak etmene gerek yok, hiç bi sorun olmaz dedi.
Bende 6 haftalık hamileyim keseyi gördük ama dr um 10 gün sonraya çağırdı kalp atışları için..
Herşey yolunda gözüküyor korkma dedi...
Son adetim de 28 Ocak'tı ve 28 günde bir regl olurum...
kızlar bende 5+4 de perşembe gittim sat 29 ocak haftaya cuma için çağırdı kalp atışına bakmak için görunmezse vajinal bakıcaz dedi 6+5 olucam ama korkuyorum tabi aralıkta kimyasal gebelik yaşadım çunku
Ben de Ekim ayında düşük yaptım, seni anlıyorum. Umarım saglikla görürsün bende cuma gunü tekrar gideceğim doktora..
Ya beni neden bu kadar korkuttular acaba? Yukarıda yazan arkadasa da sordum. Bebeği gordunuzmu , gebelik kese kaç mm soyledimi beta hcg degerin kaçtı son baktirdiginda ve ne zaman baktirdin? Cevaplarsan cok sevinirim ...
Nasıl iyi geldi yazın inanmazsınız, iki gündür devamlı ağlıyorum. Hangimiz önce öğrenirsek birbirimize haber verelim. Bu arada bebeği gordulermi kaç mm, kese ne kadar di? Doktor hiç belirsizlikten bahsetmedi mı? Beta hcg degerin nasıldı biliyorum cok şey sordum ama aklım cok karışık İnan
6 haftalıkken ilk kez duyduk :)
ben 6. haftada duymuştum yanlış hatırlamıyorsam... 5. haftada kese göründü 6 da da kalp atışlarını dinlemiştik mercimekimin.. sağlıkla alırsınız inşallah kucağınıza Allah hayırlı uğurlu etsin...
sadece keseyi gördük ultrasonda,büyüklüğü vs.hakkında bilgi vermedi.kesede henuz bebek de kalp atışı da görünmüyor.sadece bir küçük siyah noktayı gösterip bebek o olabilir dedi.2 hafta sonra gelirsen belirgin olarak herşey görünür.bir şeye takma kafanı dedi.beni de kesenin henüz boş görünmesi üzdü.ama arakadaşmında 5 haftalıkken gittiğinde öyle görünüyomuş.takma kafanı dedi.
ben de dün doktordaydım... 4+6 haftadaydım bugün 6. haftamıza girdik bebeğimle. Doktor sadece keseyi gördü canım... boyutu da 3.5 mm dedi... daha inanılmaz minik yani... henüz içinde bebiş falan göremeyiz dedi... 2 hafta sonraya gün verdi bana ve o zaman kalp atışlarını da görebiliriz dedi. Benim o gün 7. haftamın son günü olacak ama ona rağmen göremeyedebilirz kalp atışını sakın canını sıkma dedi. Kesenin vajinal ultrason olmadan karından bile görünebilmesi beni çok mutlu etti. İnşallah darısı kalp atışını görmeye ve sonrasında da duymaya inşallah... ben de bir tane düşük yaptım 9 ay önce Allah bir daha yaşatmasınben de çok endişeli ve heyecanlıyım ama biraz da rahat olmak gerekiyor arkadaşım... çok stres ve öyle ağlamak falan senin için hiç iyi değil... bebişin için de... güçlü olup Allah a sığınıp sabretmemiz lazım...
BU ARADA BU KONUYU BAŞINDAN BERİ OKUDUM VE CİDDİ BİR KARMAŞA VAR... BEBEĞİN KALP ATIŞLARINI GÖRMEKLE DUYMAK AYNI ŞEY DEĞİL... YAZARKEN BUNA DİKKAT EDERSEK SÜPER OLUR... YOKSA KAFALAR FENA HALDE KARIŞIYOR...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?