Kalp atışları duyulmadı

guzelsurat

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2017
7
0
1
Kizlar merhaba
7+6 hamileyim.cumartesi kalp atışları için gittiğim kontrolde kalp atışlarıni alamadik bebegin doktorum radyolojiye sevk edicem her ihtimale karsi bu saatten sonra birsey yiyip icme operasyon olabilir dedi.
Radyoloji doktoru kesen 6 haftalik bebekte uyumlu 6 haftalik suanlik 1 hafta takip raporu yaziyorum dedi.doktorumda 1 hafta beklicez dedi persembe tekrar gidicem ama cok endiseliyim ya gene alamazsak kalp atislarini yardimci olurmusunuz

Inşallah alırsınız diyorum aynısını yaşadım malesef benimki olmadi dua edin bol bol Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah ve tek tavsiyem internetten araştırıp daha fazla çağırma olumsuzlukları ben aynen bunu yaptım telefonu düşürmedim elinden okudum durdum internetten ama şimdi tekrar hamile kalsam telefonu almicam elime

geç döllenme mi oldu acaba sizin de benim bat ile 10 gün farkım var yani eğer o tarihi baz alınsaydı benimkinin kalp atışı 8 hatta 9. haftaya denk gelirdi ben 7. haftada duydum rabbim nasip etti. kese ile uyumlu olduğu tarih önemli bence ama inşallah sizinkini de duymayı nasip eder rabbim.

bilmiyorum bundan daha önce gittiğim doktor geç döllenme olabilir dedi ama keseyi de 1 hafta geç gördük şimdi son adet tarihime göre 8 haftakık keseme göre 6 buçuk haftalığım anlayamıyorum bende endişeleniyorum böyle olunca

bilmiyorum bundan daha önce gittiğim doktor geç döllenme olabilir dedi ama keseyi de 1 hafta geç gördük şimdi son adet tarihime göre 8 haftakık keseme göre 6 buçuk haftalığım anlayamıyorum bende endişeleniyorum böyle olunca
sanırım evet sizin de geç döllenme olmuş benim gibi keseye göre kalp atışı alamamanız normal genelde karından 7. haftadan itibaren duyuluyor. farklı bir doktora mı gitseniz acaba belki daha çok ilgilenir

benim bat ile aramda 10 gün vardı yani sanırım tahminen bata göre 8+3 yapıyor ama kesemize göre 7. hafta

o zaman benim doktorumu değiştirmem gerekiyor ben anlayamadım beni bu kadar üzdüler hamile halimle
ben de o yüzden dedim ya farklı doktora görünün diye benim doktorum bat tarihimi bile kendisi değiştirdi bu tarih üzerinden gidicez diye. hemen kestirip atmaları çok üzücü olmuş. zaten bu dönem çok hassas oluyoruz içinizi ferah tutun inşallah duyarsınız kalp atışlarını ama farklı bir doktora randevu alın

bilmiyorum ben çok üzüldüm yani cidden kestirip atması hemde ilk bebeğim inşallah duyarım kalp atışlarını bat tarihi nedir?

Kizlar merhaba
7+6 hamileyim.cumartesi kalp atışları için gittiğim kontrolde kalp atışlarıni alamadik bebegin doktorum radyolojiye sevk edicem her ihtimale karsi bu saatten sonra birsey yiyip icme operasyon olabilir dedi.
Radyoloji doktoru kesen 6 haftalik bebekte uyumlu 6 haftalik suanlik 1 hafta takip raporu yaziyorum dedi.doktorumda 1 hafta beklicez dedi persembe tekrar gidicem ama cok endiseliyim ya gene alamazsak kalp atislarini yardimci olurmusunuz
Kalp atış
Kizlar merhaba
kalp atışlarını duyabildinizmi acaba

Back
X