mutlaka başka doktorlarada gitmeni tavsiye ediyorumm 6. hafta çok erken ben 7+3 te duydum .... mutlaka bikaç doktordan bilgi al....
peki karındanmı 7+3 te duydun .. altan baktı ve kesin bu hafta duymamız gerekiyormuş hep okuyorum 8. hafta bile duyan var nasıl böyle kesin konuşabiliyorlar başka doktora gidicem kesinlikle yada beklicem
düşük başlangıcı yoksa acele etme belki geç döllenmedir. haftası tutmayabilir. sonuna kadar bekle inşallah birşey olmaz
peki karındanmı 7+3 te duydun .. altan baktı ve kesin bu hafta duymamız gerekiyormuş hep okuyorum 8. hafta bile duyan var nasıl böyle kesin konuşabiliyorlar başka doktora gidicem kesinlikle yada beklicem
hayır canım benim dr alttan bakmaya karşı o yüzden 6. haftamda hiç yeltenmedi bile 7+3 de karından baktı... kesinliklee başka dr a görün... mutlakaa!!!!! bak kanamanda yok
en az iki farklı dr demeli bu bebeğin kalbi atmıyo diye....
inan okadar çok duydumki sonradan kalbi atan bebek geç döllenme diye bişi var 1 hafta bile geride olsa daha kalbi atmaz... kaldıki bebeğin büyümüş biraz, demekki büyüyosa kalbininde atma ihtimali var ... ultrason aletleri farklılık gösteriyo . farklı bi hastande farklı bi doktorla görüş mutlaka ...
6 haftalık hamileyim vajinal ultrasonla duyulması gereken kalp atışlarını duyamadık salı günü %30 olan şansımızı deneyeceğiz.. eğerduymassak doktorum müdahale etmemiz gerektiğini söyledi... bu haberi duyduğumdan beri üzüntüden heryerimde lekeler çıkmaya başladı çok kötüyüm. beklemek çok zor .... ağlama krizlerim ile az olan şansımı yitirdiğimin farkındayım ancak durduramıyorum kendimi..
bugün aldırmak zorunda kaldım içerde kanamalar başlamış ve bana zarar vermeye başlamştı mide bulantılarım çoğalıp başım aşırı dönemye başlamıştı emen müdahale etme gereği duyuldu ve 4 saat önce gebeliğime son verildi.. hiç bir yaşam belirtisi ilerleme olmadı hayırlısı olun hepimiz için inşallah ikinci sorunsuz olur 2 ay sonra tekrar hamile kalabilcekmişim
bugün aldırmak zorunda kaldım içerde kanamalar başlamış ve bana zarar vermeye başlamştı mide bulantılarım çoğalıp başım aşırı dönemye başlamıştı emen müdahale etme gereği duyuldu ve 4 saat önce gebeliğime son verildi.. hiç bir yaşam belirtisi ilerleme olmadı hayırlısı olun hepimiz için inşallah ikinci sorunsuz olur 2 ay sonra tekrar hamile kalabilcekmişim
canım aynısını yaşamış biri olarak yazmadan geçemedim. çok geçmiş olsun. üzülme demenin faydası yok. içindeki fırtınaları tahmin edebiliyorum. ama geçicek tekrar hamile kalacaksın. bu sürede iyi dinlen kendini koru. sakın üşütme. 2 ay sonra da prolaktinine baktır özellikle . yüksek kalabiliyor benim öyle olmuştu. allah bir daha yaşatmasın
bende yakın zamanda aynı seyı yasadım canım 2,5 ay önce 7 haftalık gebelıgıme kalp atısı yok dıe sn vermk zrnda kaldlar 2 dr gttim ve öle karar verdım rabbım kımseye yasatmasın dıorum kı senın daha saatlr önce olms nasıl bır dygudur bılırm canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?