Panik atak krizlerimde carpintim oluyordu benimde.
Her turlu kontrollerim temiz cikiyordu ilk baslarda.
Daha sonra durumun psikolojik oldugu ve panik ataktan ciktigi anlasilmisti.
Calisma sartlarim cok agirdi o donem.
Ruhum, bedenim iflas etmeye baslamis ve sinyallerini bu sekilde vermisti bana.
Canım çok geçmiş olsun.Bende bundan 3 yıl önce garip çarpıntım sebebi ile doktora gıttıgımde dopler çekıldı holter takıldı ve sonuç arada kalp az atıp duruyordu (arıtmı denılıyordu sanırım) ki bu benim babamda da vardı.Düşer bayılırdı sağda solda meger kalbı dururmuş.Neyse 1 yıl sonra kontrol dedıler.Ben 8.ayda kontrolde buldum kendımı sebep öyle bır carpıntı sankı kalbim agzımdan fırlayacak bogazımda atıyordu.holter ve tansıyon cıhazı takıldı şokşok taşikardi tansıyon dusuk olmasına ragmen kalp fazla çarpıyordu ve ilaç başlamak durumunda kaldık.9-10 aydır ilaç kullanıyordum şimdi bıraktım ama nasıl bıraktıgımı burada anlatıp kafa karıştırmak istemiyorum.Bir an önce doktora basvur holter için 2 ay sonrası cok uzun bır zaman.Hangı sehırdesın daha kısa surede randevu veren bır yer bulmanı tavsıye ederım.Geçmiş olsun.
siyami ersek istanbul .randuvu ancak 2 ay sonraya alabildim.kalbimde kaşıntı ağrıda oluyor.bazen.çok hızlı çarpıyor ve uzun sürüyor.
gatr için TSH:4.78 ÇIKTI
normal aralık 0.27-4.2 doktor önemsemedi bu sonucu.ama gutr başlangıcı var.ve biraz vucudumda kötü huylu yağ oranı yükselmede.
ağzıma gelecek kadar değil kalbim.
ama başıma bir iş açacak biliyorum.
panik ataktan şüphelenmiyorum eşim panik atak.
bir hasta bana holterde bişey çıkmasada doktor sana ritim bozukluğundan ilaç verir ve muhtemelen iyileşir dedi.bilemiyorum.
Bende çarpıntı şikayetiyle geçen yıl doktora gittim, holter taktılar, tetkikler yaptılar
Kalbimle ve tansiyonumla ilgili bir şey çıkmadı
Kan tahlillerinde B12 eksikliği çıktı, bu da çarpıntı yaparmış
İki kutu benexol kullandım, çarpıntım geçti. Şimdi yine olduğunda takviye benexol alıyorum.
Tahlillerde başka bir şey bulamadılar.
Geçmiş olsun
guatr başlangıcı varsa şahsen kalp çarpıntıları normal çünkü guatrdan kaynaklanıyor.
kardeşim de zayıf guatr var kalp çarpıntısı oluyor ama kalple ilgili bir problem değil guatr sebep yani.
doktoru da onun için ilaç verdi onu kullanıyor.
guatr ile ilgilnen doktoruna bu durumu belirt bence [/QUOTE
3 ayrı doktor değerimi önemsemedi.4.78 yinede hemen pesetmeyeyim o zaman.bir ilaca ihtiyacım var o kesin.bir teşhis koysalar.
guatr başlangıcı varsa şahsen kalp çarpıntıları normal çünkü guatrdan kaynaklanıyor.
kardeşim de zayıf guatr var kalp çarpıntısı oluyor ama kalple ilgili bir problem değil guatr sebep yani.
doktoru da onun için ilaç verdi onu kullanıyor.
guatr ile ilgilnen doktoruna bu durumu belirt bence [/QUOTE
3 ayrı doktor değerimi önemsemedi.4.78 yinede hemen pesetmeyeyim o zaman.bir ilaca ihtiyacım var o kesin.bir teşhis koysalar.
canım sen bu guatr konusunda üstüne git iyi bir hastaneye git yani ihmal etme derim ben yine de
canım sen bu guatr konusunda üstüne git iyi bir hastaneye git yani ihmal etme derim ben yine de
o konuyuda arştırayım yok yere depresyon ilaçlarına alışmak istemiyorum.
o konuyuda arştırayım yok yere depresyon ilaçlarına alışmak istemiyorum.
kesinlikle depresyon ilaçlarına başlama psikologa gitmek yerine önce bu durumu araştırmanı öneririm çünkü psikologlar hemen iaç vermeye meyilli o daha da kötü yapar seni.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?