Kalp çarpıntısı olan var mı?

arkadaşlar azalmakla beraber kalp çarpıntılarım devam ediyordu.bugün erenköye gittim.ben kendimce örtülü depresyon koymuştum teşhisimi.doktor ansiyete8kaygı bozukluğu)dedi.1 yıl ilaç tedavisinde gözlemleyecekler.4 -5 kilo alabilirsin dedi.panik atağa doğru gidiyormuşum.hatta geç kaldığımı bile söyledi.insanlar farkına varmıyor dedi sonra tedavide güçleşiyor dedi.kaçamadım yani.sağlık olsun.

Ben daha çok yeniyim ama görünce de cevap vereyim dedim :)
Benim kalp çarpıntım vardı ama neden olduğunu bir türlü bulamamıştık. Akşam gördüğüm bir rüyayı gündüz hatırladığımda aşırı bir çapıntı meydana geliyordu sonra uykumu düzene sokunca düzelmişti. Onun haricinde bir şeye aşırı üzülürsem filan oluyor artık. Ama vücudun başka bir yerinde ciddi bir sağlık sorunu yoksa insanın kendisinde bitiyor çözüm. Hele havalar da bu kadar sıcak olunca kaçınılmaz olabiliyor Uyku ve beslenme düzenine göz atmak da fayda var. Ayrıca insanı rahatsız eden derinlerde bir sorun varsa böyle dönemlerde çarpıntı ve ruhsal bozukluklar meydana gelebiliyormuş

Ben de kalp çarpıntısı şikayetiyle doktora gittim, aşırı kalp çarpıntım vardı kalbim göğsümden fırlayacak gibi ve bu beni çok rahatsız ediyodu durduk yere yokuşu koşarak çıkmış gibi çarpıntı duyuyorudum. Doktorum stresten kaynaklı dedi, bana bir ilaç verdi bunu çeyrek çeyrek kır al dedi zaten bir çeyrek alınca 2.ye gerek kalmayacak dedi bir kere aldım, geçti çarpıntım falan kalmadı ama ne olursa olsun o ilacı hep yanımda taşırım. Canımı kurtardı resmen, neydi o öyle.

ne doktoru ne ilacı merak ettim.benim önce kan değerlerime bakıldı.sonra kalp için holter cihazı.bişey çıkmayınca psikiatri antidepresan yazdı.

uyku ve beslenme düzenimde biraz sorun var.ama her gün uzun aralıklarla oluyordu 1 yıldır.üzülünce daha çok.bende sizin gibi kendi kendimin doktoru olayım dedim.görünürde önemli bir derdimde yok.ama doktor beni eleştirdi.bu halimle geç kaldığımı söyledi.kalp ağrılarıda başlamuştı.bende bu ilaçları almak istemezdim.

benimde iki senedir çarpıntım oluyordu. ne koşabiliyordum nede spor yapabiliyordum.çarpıntı başlayınca hemen doktora gidiyordum bişeyin yok bu gün birşeye mi sıkıldın diyip yolluyorlardı. özel hastanede kardiyolojiye gittim holter taktılar bi sonuç çıkmadı.devlet hastanesine gittim ordada holterde bişey çıkmadı. efor testi yaptık , koşunun 11 dk.sında çarpıntım başladı düşüp bayıldım hemen yoğun bakıma aldılar kalp atışı 220 taşikardi dedi doktor ve önceden muayene olduğum özel hastaneye sevk etti ve eps yaptılar şimdi çok rahatım.

beni niye koşu bandına bindirmediler,ultrasonda sokmadı.bir holter cihazı taktım.bişeyin yok hadi antidepresan al oldum.arıyıp sorucam doktoru.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…