Kalp durması sonucu kürtaj olup sağlıklı hamilelik geçiren var mı acil lütfen?

Hayır hiç yaptırmadım
Kaç haftaliksiniz şu an?
Mutlaka yaptırın pıhtılaşma sorunu da kalp durmasına sebep olabilir ve malesef bu doğuma yakın haftalarda bile olabiliyor pıhtılaşma varsa. Çözümü çok basit neyse ki. Ben her gün kan sulandırıcı iğne kullanıyorum.

Peki öğrenme süreciniz nasıl geçti nasıl oldu doktor mu test istedi veya hangi testten yapmak gerekiyor benim hiç bir bilgim yok bu konuda. Şuan 5+3 haftalık

Peki öğrenme süreciniz nasıl geçti nasıl oldu doktor mu test istedi veya hangi testten yapmak gerekiyor benim hiç bir bilgim yok bu konuda. Şuan 5+3 haftalık
Ben tedbir amaçlı kullanıyorum hatta iğne yanında coraspin de kullanıyordum kanamam olunca coraspin bıraktım şu an sadece iğne kullanıyorum.
Kadın doğum doktorunuza önceki durumu anlatıp kan pıhtılaşması için test yapılmasını istediğinizi söyleyin o sizi yönlendirir. Hatta test istemeden tedbir amaçlı ilaç kullanmanızı da söyleyebilir. Ama önce rahimde kanama alanı olup olmadığına bakması lazım muayene olmadan kullanmayın.

Anladım umarım doktor yardımcı olur burada ki doktorlara pek güvenim yok bir kaç doktordan başka iyi bir doktorla kesinlikle karşılaşmadım hepsi babasının hayrına bakıyormuş gibi davranıyor burunları çok havada ama deneyeceğim umarım olur çok teşekkür ediyorum yardımınız için

Siz pıhtılaşma testi yapmış mıydınız?

Devlet hastanesine mi gidiyorsunuz? Ordaki doktorlar genelde öyleler yoğunluğa bağlıyorum ben covid zamanı da iyice canlarından bezdi doktorlar.
Bana test yapılmadı tedbir amaçlı kullanıyorum. Öncesinde benim de bir kaybım vardı çok şükür bunda 16.haftayı gördük. Inşallah sizinki de sağ salim doğacak

Özele de gittim devlete de ama ne yazık ki burada ki özel de devlet hastanesi gibi içeri 1 den fazla hasta alıyorlar peki ben alabilir miyim reçetesiz nasıl oluyor nasıl temin edebilirim sizin gibi acaba

Özele de gittim devlete de ama ne yazık ki burada ki özel de devlet hastanesi gibi içeri 1 den fazla hasta alıyorlar peki ben alabilir miyim reçetesiz nasıl oluyor nasıl temin edebilirim sizin gibi acaba
Yok valla reçetesiz değil raporsuz vermiyorlar. Aile hekimine gidip yazdirilmiyor uzman doktorun yazması lazım. Benim doktorum verdi zaten yoksa pıhtılaşma ihtimali aklima bile gelmezdi.
Dediğim gibi önce muayene olun rahimde kanama alanı varsa ve bilmeden kan sulandırıcı alırsanız Allah korusun düşüğe sebep olursunuz

Anlıyorum doktora danışacağım çok teşekkür ederim yardımınız için

Peki kan sulandirici veriyor mu doktorun? Çoğu zaman kalp durmasi nedeni arasinda kapilyar ve damar tikanikliği duruyor bunu onlemek için coraspin vr saire gibi ilaçlar kullaniyorlar. Tabi bazi durumlarda sorun farkli oluyor ve bu da işe yaramiyor ama rutin olaram bana ilk gunden doktorum verdi. InsaAllah bir sorunla karşilaşmayiz bundan sonra canim hayirli olsjn yeni hamileliğin

Teşekkür ederim canım hayır doktor bana hiç bunlardan bahsetmedi siz test yaptınız mı nasıl verdi nasıl gerek gördü devlet miydi özel miydi acaba

Çok geçmiş olsun rabbim bir daha göstermesin inşallah kalbi mi durdu kaç haftalıkken durdu sebebi belli mi Allah bebişini sağ Salim kucağına almayı nasip etsin inşallah.
Amin hepimize inşallah. Kaçıncı haftada durdu kalbi bilmiyoruz ama biz 9. Haftada öğrendik. Çok acıydı Rabbim kimsenin başına vermesin. İlk düştüğüm olduğu için ve daha önce doğum yaptığım için genetiğe göndermediler patoloji temiz çıktı. Dr büyük ihtimal sağlıksız gebelikti dedi bilemiyorum

Evet haklısın çok geçmiş olsun benimde patoloji sonucu temiz çıktı bana da aynı şeyi söylediler ama bana kan sulandırıcı iğne vermedi doktor acaba size nasıl verdiler test falan mı yaptınız yoksa kendiniz mi istediniz? Rabbim bebişinizi sağ Salim kucağınıza almayı nasip etsin

Sağol canım
Ama aslında kan pıhtılaşma testi vs yapılmadı Doktor sadece önlem için bana kan sulandırıcı iğne ve aspirin kullandirdi Yani düşükten sonra sebep zaten kolay kolay anlaşılmıyor
Hatta bu ikinci hamileliğimde iğne de vermedi doktor Artık sebepsiz sırf önlem olsun diye iğne vermiyoruz dedi Sadece aspirin kullanıyorum onu da birkaç haftaya bırakacağım
Sen de sağ salim bebiş sahibi olacaksındır Korkularını anlıyorum

Çok teşekkür ediyorum canım yardımcı olduğun için evet gerçekten korkum çok fazla bi kere yaşadığım için ister istemez Buda öyle olacak hissi içime kapılıyor ilac ne işe yarıyor peki reçetesiz alınıyor mu veya yan etkisi olur mu

Var tabi olmaz mı. Rahat olun, olumsuzu düşünmeyin. Her 4 gebelikten biri düşükle sonuçlanır yazıyor bana verilen kağıtta. Benim de biri 13 diğeri 11haftalıkken iki düşüğüm var son 6ayda.
Siz güzel düşünün, mutlu olun, evham yapmayın, olumsuza kanalize olmayın.

mesela benim işl düşüğüm çok güzel bir hamilelikti, 3. ay biymişti, herşey çok yolundaydı, derken bebeğin kromozom analizi eksik kromozomlu geldi. Sonra 2gün içinde evde düşük yaptım, kendiliğinden. Sonra testler yapışdı ve bana denildi ki gebito bu çok sık olan bir düşük nedeni, tamamen şanssızlık, asla bir sonraki hamileliğinde extra risk altında değilsin. Yani böyle düşük nedenleri var, sadece o anki yumurt ve ya spermin hatalı olmasından kaynaklı, talihsizlik. O nedenle her düşüğü tekrarlayabilir gözü ile görmemek gerekiyor.

Evet çok haklısınız çok geçmiş olsun size rabbim bir daha göstermesin inşallah hiç birimize. Keşke bende sebebini bilseydim de böyle evham yapmasaydım çok teşekkür ediyorum yardımınız için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…