Kalp durması sonucu kürtaj olup sağlıklı hamilelik geçiren var mı acil lütfen?

Kan sulandırıcı iğneyi diyorsan reçete ile alınıyor Aspirin kendin de alabilirsin ama doktor söylemeden ikisini de kullanma kendi kafana göre
Kan sulandırıcı iğneyi o zaman 9 ay kullandım ama şimdiki doktorum artık hamilelikte kullanımının anneye sonradan yan etki yaptığı anlaşıldığı için kolay kolay yazmıyoruz dedi

Sen doktorun soylemeden hiçbir şey kullanma canım

Canım benim doktorum da verdi ama kanımda pıhtılaşma olduğu kesin değil senin var mıydı ? Bir yan etkisi olur mu acaba başka bir doktor da kullanma dedi kafam iyice karıştı anlayacağın

Doktorunuz hangi ilaçları verdi acaba ? Ve test yapılarak mı verildi nasıl oldu kanınızda pıhtılaşma var mıydı acaba

Merhaba siz test yapıp mı ilaç kullanmaya başladınız acaba ? Doktorum bana da verdi de başka bir doktor da kullanma dedi iyice kafam karıştı anlayacağınız

Anladım peki doktor bir yan etkisi olur falan dedi mi kan pıhtılaşması yoksa canım İnan bana. 3 doktor da birbirinden farklı şeyler söyleşimden şaşırdım ne yapacağımı
Kanama alanı varsa küçülmez kan sulandırıcı kullanırken onun dışında bir yan etkisi yok diye biliyorum

Canım benim doktorum da verdi ama kanımda pıhtılaşma olduğu kesin değil senin var mıydı ? Bir yan etkisi olur mu acaba başka bir doktor da kullanma dedi kafam iyice karıştı anlayacağın

Bana hiçbir zaman pıhtılaşma testi yapılmadı İlk çocuğuma hamileyken öncesinde düşüğüm olduğu için doktor doğuma kadar kan sulandırıcı iğne kullandirdi yani senin şuan olduğu gibi.. şuan ikinciye hamileyim bu doktor da artık pıhtılaşma testi yapılmadıysa önermiyoruz vs dedi kullandırmadı
Kafanın karışması normal biri bir şey diyor diğeri tersini söylüyor Hangi doktora devam edeceksen onun tavsiyesine uy bence

8 haftalık kalp durması sonucu kürtaj oldum maalesef. 4 ay sonra tekrar hamile kaldım şuan 2 aylık kucağımda emziriyorum
Öncesinde böyle bir şey yaşayıp korkmamak elde değil anlıyorum bende hareketlerini hissedene kadar hergün acaba kalbi durmuş mudur korkusuyla yaşadım doktora gidince kalbim duracak gibi olurdu kötü bir şey diyecek diye.
Çok şükür sağlıkla kucağıma aldım.

Darısı size

Aynısını yasadım 13 haftalık bebegimin kalbi durdu.Suan 2 bicirigim var.Gonlunu ferah tut canım sen elinden geleni yap koru kolla tevekkül et.

Canım ilk önce özele gittim doktorum bu ilaçları verdi test falan yapmadan bu arada bu doktora devamlı gideceğim özele yani sonrasında ben o ilaçları yazdırmak amaçlı devlete gittiğimde raporu reçeteyi gösterdim dedim bunları yazarmısınız yani sonuçta zaten bi doktor yazmış diye ama dedi ki ben gerekli görmediğim için yazmamam doğru bulmuyorum masum ilaçlar değil 3 düşükten önce de araştırmıyoruz sadece folik asit kullan dedi

Amin canım Allah sana bağışlasın inşAllah peki sebebi belli miydi? Veya sonra ki hamileliğinde falan birşey kullandın mı

İlk
Sana konuyu şöyle toparlayayım kuzum benim doktorum özelde ki ilaçları kendi verdi kullan dedi, ilaç yazdırmak için gittiğimde devlette ki doktor kullanma dedi bebeğin sağlıklı dedi, tanıdık doktora yazdırdık oda kullanmasın bu iğne düşük yapıyor demiş hepsi farklı birşey söyledi anlayacağın o yüzden kafalar allak bullak oldu

Amin canım Allah sana bağışlasın inşAllah peki sebebi belli miydi? Veya sonra ki hamileliğinde falan birşey kullandın mı
Amin hepimizinkini inşallah sağlıksız gebelik dedi doktor çoğu gebelik bu şekilde olur dedi.
İlaç fln kullanmadım sonradan

Amin hepimizinkini inşallah sağlıksız gebelik dedi doktor çoğu gebelik bu şekilde olur dedi.
İlaç fln kullanmadım sonradan
Anladım canım doktor bana kan sulandırıcı falan verdi bende onları kullanıyorum tedbir amaçlı inşAllah bir daha hiç birimizin başına gelmez böyle birşey keşke bizim 1 düşüğümüzü de önemseyip gereken testleri yaptırsalar 3 düştüğü beklemeseler de bizimde kafamızda acaba mı diye soru işaretleri kalmasa..

Aynen öyle. Bir şey olmaz Allahın izniyle içini ferah tutmaya çalış bol bol dua et

Çok haklısın kuzum, Allah sana bağışlasın inşallah peki sizin sebebi belli miydi veya ilaç falan kullandınız mı sonra hamileliğinizde?
Sebebi belli degildi ama doktorum rahim istenmeyen bir problem gördüğünde sorun cıkarır yüzde 99 bebekte problem vardı dedi.Tekrarlandiginda arastiriliyormus.Ben 5 ay sonra yeniden hamile kalmistim.Yine düsük tehlikem vardı hep yattim.Hep ara ara kanamalarim da oldu.Yiyecek lokmasi varsa zaten gelecek Dunya ya darısı sana canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…