Kalp hastası çocuklar da nörolojik durumlar

bernakorkmazkarakaya

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2025
2
0
1
30
Merhabalar 2.5 yaşında ki oğlum doğuştan kalp hastası ve 3 kere açık kalp ameliyatı geçirdi. Yaklaşık 15 gündür sol el kol ve bacakta hareket kısıtlılığı ve kasılma var. Çocuk doktoru nörolojiye yönlendirdi ve ilaçlı Mr istedi ama 9 temmuz tarihine.. Beklemek zor geliyor çocuğumu gördükçe dayanamıyorum sakarya da çocuk nöroloji de yok izmite sıra alamıyorum

Canım götürür müsün bilmiyorum ama Bursa dörtcelik de de mr cekiliyor. Bende mr için olan numara var istersen atayım ilaçlı var mı diye sor. Ben de 1.5 yasındaki kızımı götürmüştüm cocuk norolojiye. Mr istedi o da anestezili olacak dediler numara aldılar, biz arayacağız dediler. Bugun arayıp yarın getirebilir misiniz diye sordular. Hemen 1 hafta sonraya cekiyorlar yani. Ama dediğim gibi ilaçlı var mı orada onu bilmiyorum

Merhabalar 2.5 yaşında ki oğlum doğuştan kalp hastası ve 3 kere açık kalp ameliyatı geçirdi. Yaklaşık 15 gündür sol el kol ve bacakta hareket kısıtlılığı ve kasılma var. Çocuk doktoru nörolojiye yönlendirdi ve ilaçlı Mr istedi ama 9 temmuz tarihine.. Beklemek zor geliyor çocuğumu gördükçe dayanamıyorum sakarya da çocuk nöroloji de yok izmite sıra alamıyorum
Kocaeli şehir hastanesinde çocuk nöroloji kolay randevu alınıyor ve doktorları gerçekten çok iyi. İzmit dediğiniz için şehir hastanesini öneririm mhrsden kontrol ettim 3 gün sonra bile randevu var

Kocaeli şehir hastanesinde çocuk nöroloji kolay randevu alınıyor ve doktorları gerçekten çok iyi. İzmit dediğiniz için şehir hastanesini öneririm mhrsden kontrol ettim 3 gün sonra bile randevu var
Çok teşekkür ederim geri dönüşünüz için umut tepe de bülent kara varmış hakkında bilginiz var mı

Back
X