Kalp ısınması

ooopapatyaaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2007
91
2
86
İstanbul
bayanlar bu konuda bana fikir verin lütfen bir bey sizden etkileniyor ama sonra kalbim ısınmadı diyorsa bundan ne anlamak gerekir.kalp ısınması,elektirik almanın belirtileri nedir?ilk görüşmede insan elektirik alır mı yorumlarınızı merak ediyorum ...
a.s.

etkilendiyse zaten seni tanımak isteyecektir.. yani biraz çelişkili bir durum gibi geldi bana cnm bilmiyorumkismile ısınmadıysa etkileyici bulmamış demektir bence.. etkilendim ama içim ısınmadı sanki biraz kırmamak adına nazikçe söylenmiş bir cümle gibi.. hani sorun sende değil bende der gibi, sen etkileyicisin ama ben ısınamadım der gibi

Kalbim ısınmadı derken,etkilenmediğini,istemediğini söylemeye çalışıyordur.

Kalbim ısınmadı derken,etkilenmediğini,istemediğini söylemeye çalışıyordur.

etkilenmeyen bir erkek gülüşünüzü yada gözlerinizi beğendiğini söyler mi sizce?:gitme: bunları söyledi sonrasında kalbim ısınmadı dedi.ilk görüşmede insanın içi ısınır mı sizce?bence sadece tanıma isteği ve beğeni olur. bana bu konuda yardım edin lütfen sorun bende mi değil mi çözmek istiyorum...:teselli:

canım sende sorun yoktur bence iki insan arasındaki iletişime bağlı
bence fiziken beğenmiş ama iletişim olarak arkadaştan öteye gidememiş ya da ortak bişi bulamamış heralde

Ya gülüşünü gözlerini beğenmiştir sonra düşünmüştür içine sinmemiştir bence yoksa neden kalbim ısınmadı desin ki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…