Kalp kırıklığı geçiyor mu?

showingnoemotions

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2011
2.082
2.014
103
Geçenlerde burada biri cinsellik yaşadıktan sonra ortadan erkeğin ortadan kaybolduğunu yazmıştı. Benim de başıma böyle bir olay geldi. Kendisi arkadaşımdı, meriçlik peşindeymiş demek ki. Sürekli gözümün içine bakardı.2 yıl aramızda bir şey olmadı. Aynı yatakta oturduk film de izledik, o bir şeyler istediyse de geri çevirdim. Öyle zorlama falan olmadı ama ne zaman yardıma ihtiyacım olsa gelirdi.

Duygusal olarak boşlukta olduğum bir dönem. Ya, benden hoşlanıyor, neden bir şans vermiyorum ki diye düşündüm. Sevgilisi olsa bilirdim diye düşünüyordum, çünkü sürekli beraberdik. O benim evimde, ben onun evinde falan (cinsellik olmadan, arkadaş gibi).

Neyse, bir gün olan oldu. Çünkü o sıralar acaba denesek mi diye düşünüyordum. Sonra, ortak arkadaşlarımla buluştum, biri dedi ki, Ahmet niye yok, bana projesi olduğunu söylemişti, mesajlarıma ya geç ya da hiç cevap vermiyordu. Diğer arkadaşta '' ya, Ahmet'in sevgilisi geldi'', dedi. Ben şok. Ortak arkadaşlarımız aramızda bir şey oldğunu bilmiyordu.

Kız farklı şehirdeymiş meğer, onu ziyarete gelmiş. Üniversite öğrencisi, ailesiyle yaşıyan bir kızmış. Aralarında 10 yaş vardı, biz ikimizde 30 lu yaşlardaydık. Ben ailemden ayrı yaşıyordum. Yani ben kullandı. Arkadaşlarımın bu kızdan bahsedeceğini düşünmemiş olacak ki, kız gidince bana '' mesajlarım geliyor mu ''şeklinde mesaj attı. Güya telefonum bozuktu numarası yapıyor.

Ben de durumdan haberdar olduğumu, neden söylemediğini sordum. O da evlenecek miydik sandın, dedi. Bu daha da çok üzdü. Öyle evlilikten bahseden biri değilim. Başkalarıyla cinsellik yaşamamış olmam ona bunu düşündürttü demek ki.

Bu arkadaş da, kadınların cinsellik yaşaması gerektiğini savunan, güya kadın hakları savunucusuydu.

Uzun oldu kusura bakmayın. Geçen gün forumda tartışılan olaydan sonra aklıma geldi. Eski olayları hatırladım. Unutulsa da kalp kırıklıkları geçmiyor. İnsan başka birine güvenemiyor. Benzer şeyleri yaşayıp, üstesinden gelebilen oldu mu?

Sonra ne oldu diğer kıza?

Meriçlik :
Meriç olmak, erkeklerle konuşacak bir şey bulamamak demektir. Ve aslında Meriç olmak, dert dinleyen biri olmaktır.

Meriç olmak, karar anlarında başvurulacak ender kişilerden biri olmak demektir. Örneğin bir kızın/kadının boşanma arefesinde etkin rol oynarlar. Alttan al derken sahici Meriçtir; sen de öyle yap derse bordo bereli Meriçtir. Bordo bereli Meriç en gizli kanser türüdür. Görüldüğü anda uzaklaşılması gerekir.

İlk olması sebebiyle hafızanda kötü bir deneyim olarak kalacak belki ama tecrübe oldu deyip yoluna devam etmekten başka çaren yok.
Biraz zaman lazım o her şeyin ilacı zaten.
Hayata bakış açın nasıldır bilmiyorum ama yediğimiz kazıklardan sonra tecrübeli olup güçleniyoruz.

Bu seni yıldırmasın.

Arkadaşınız evet düzgün bir insan değilmiş.
Ama ben bu ilişki şeklini anlamsız buldum.

Arkadaşsınız aynı evde aynı yatakta film izliyorsunuz ama sevgilisi olduğundan hiç haberiniz yok. Yine bunları yaparken karşı taraf sizden talepte bulunuyor siz reddediyorsunuz.
Bundan sonra ne olarak ilişkiye devam ediyorsunuz? Arkadaş değil, sevgili değil, hoşlandığınız kişi değil. Yani bu kişi sizin bir köşede dursun hayatımdan çıkmasın. Bazen arkadaş olsun bazen sevgili gibi olsun dediğiniz biri gibi.

Karşı taraf tamam %100 hatalı. Bana kızabilirsiniz ama ben sizin de net ve ciddi şekilde karşı tarafa bir mesaj vermediğinizi düşünüyorum. O da yaşananları ciddiye almamış doğal olarak.

Başta arkadaştık diyorsun ama böyle arkadaşlık olmaz. Seninle cinsel birliktelik yaşamak istediğini açık açık söyleyen bir insanla nasıl bir arkadaşlık bu ben anlamadım. Aynı yatakta film izlemişsiniz sonra ilişkiye girmek istemiş, ara ara yine ilişkiye girmek istiyormuş ama sen arkadaştık diyorsun.

Son düzenleme:
adam 2 sene boyunca cinsellik yaşayabiliriz umudu ile beklemiş.
belli ki sen de, çocuğun senden cinsel çekim almasından hoşlandın ki bile bile arkadaşlığa devam ettin. kandırılmış felan değilsin yani.
sevgilisi olduğunu söylememesi adilik ok ama iki taraflı bir sevişme isteği varken sırf sen bekledin diye sütten çıkmış ak kaşık olmuyorsun.
yani biri bana cinsellik istediğini belli etse ben o saatten sonra ondan dostum canım vs diye bahsetmem.
sözün özü; güzel bir sevişme olduysa deneyim olarak bak ve yoluna devam et.

''Bundan sonra ne olarak ilişkiye devam ediyorsunuz'' Yatakta öyle sürekli film izlemedik, 1-2 kere falan. Aynen öyle. Ya ben ona bir kızın bakacağını bile düşünmemiştim, o nedenle sevgilisi olacağı ihtimalini de düşünmedim. Dedim ya, hiç sözü geçmedi.
Ya evet, 2 yıl, gerçekten aklımdan bir şey geçmedi. Arkadaşımdı. Ne bileyim, başıma bir şey geldiğinde, dertleştiğim, telefon açtığım ilk kişiydi.

2 yıl aynı yatakta bir erkekle hiçbir şey yapmadan oturuyorsunuz . 2 yıldır tanıdığıniz kisinin sevgilisi olduğunu bilmiyorsunuz...ben bu durumda birazda kendimi sorgulardim kolaymi kaniyorum diye...
Yukarıda yazdım, hiç anlatmadı. Anlattığı biri vardı ama o eski bir olaydı. Bu kızın lafı geçmemişti. Geçse zaten kendimi üzmezdim.

Ara ara ilişkiye girmek isteyip değil, öpüşmek falan, bir kere dediği herhalde, 2 kere de olabilir. Dediğinizde haklısınız, ben kendi afamla böyle pasaklı biriyle, amaçsız, kariyersiz biriyle ne olabilir ki, kafasındaydım ve rahattım. Benim işim vardı. Yani, aklınıza maddiyat gelmesin. Sadece çalışmaya başladığım şehirde tanıdığım ilk kişiydi. Her şeyde dertleşebiliyor olmak, onu hayatımın merkezine oturttu. Sonrasında insanlarla ilişkilerime dikkat ettim zaten ama işte geçen günkü konuyu okuyunca aklıma geldi.
valla adam değilmiş. kendi her haltı yiyen ama evleneceği kızın bakire olmasını isteyen bir tip gibi geldi bana bu herif. sözde eşitlikçilerden. hiç kafaya takmaya bile değmeyecek çöp bir tip.
Evet, diğer kızla beni aldatacaktın dediğimde, aslında tam aldatma olmaz, onla aramda bir şey olmadı demişti. Muhtemelen kızda bakireydi, ben de ama ben tek başına yaşayan bir kadın olarak ona göre kolay lokmaydım muhtemelen. Muhafazakar biri gelmesin aklınıza. Ateist, kadınlar da cinselliği sonuna kadar yaşamalı yaa.. falan şeylerini savunan biriydi işte.

Ortalık o.ç. kaynıyor artık. Kendisini tanımadan, arkadaşlarıyla tanışmadan , düzgün şekilde sevgili olmadan el ele bile tutuşmayın kzılar
Aynen, biz neyiz diye teyid ettirmek lazım.
Sonra ne oldu diğer kıza?
Ben kendisiyle görüşmeyi kestiğimde de, bana mesaj atmıştı, varlo yok arası, o nedenle demedim, falan filan demişti. İnanmadım tabii ki. Sonra ben o arkadaşımda da, arkadaş ortamından da elimini eteğimi çektim. Onu da engelledim. Bir gün yolda gördüm, kolunda başka bir kız vardı. Görmemezlikten gelecektim ama geldi, tokalaştı, öptü, mesajıma cevap vermedin falan dedi. Ben de ''doğrudur'' dedim, ilerledim.

Birkaç yıl önce bunla bir ortak arkadaşım çıktı. Yabancı sevgilisi varmış. Öyle.

Dediklerinde haklısın. Ben de hatalıyım. Yukarıda yazdım açıklama. Ama ben neyi beklemişim onu anlamadım.

Bence bu saatten sonra tamamen iletişimi kesin. Bir arkadaşın yazdığı gibi hatıra olarak hatırlayın. Üzüleceğiniz bir durum göremedim.

Değecek insan için üzülür insan böyle üç kağıtçı serseri için üzülmeyin..

Birde neden sizi kullandığini düşünüyorsunuz? sonuçta ne yaşandıysa ikinizin isteği ile olmuş.

Adam öyle genel olarak herkesle takılan biri belli ki çünkü çok sık bir sürü sevgilisi oluyor gibi duruyor. Bir de sizin ilkiniz olduğu için cinsel ilişkiyi onun gözündekinden daha büyük bir olay olarak görüyorsunuz ama bu adama göre yani yazdıklarınıza göre adam için cinsellik öyle normal sıradan bir eylem. Sizin de öyle sıradan bir eylem gibi olarak düşündüğünüzü düşünmüş sanırım. Sanırım kadınlar da özgürce cinsellik yaşamalı ya derken sevdiği ile gerekince demek istememiş canı isteyince demek istemiş. İçten içe ben zaten ondan bu sözümle bunu gözünde büyütmemesi gerektiğini söyledim diye düşünüyordur.

Sizin yanlış anlamanız da bir problem yok çünkü açıkça niyetini söylememiş ama adı konulmamış bir durumunuz varmış biraz daha açıkça ilişki durumunuzu baştan konuşulmalıydınız en azından cinsel ilişkiden sonra, yine de adamın aynı zamanda başka sevgilisi varken sizinle birlikte olması büyük ayıp. Kalp kırıklığı böyle üzerinden zaman geçtikten sonra bile bu konu hakkında düşündürecek şeyler yaparsanız geçmez. kendinizi hep mağdur görürseniz halinize üzülür ve unutmazsınız. Deneyim oldu, ikimizin de isteğiyle oldu ama ikimizin de cinselliğe farklı bir bakış açısı varmış deyin geçin. Çok düşünmeyin.

Niye sizi kullanmis olsun ki ? Kendi rizanizla bir seyler yasadiysaniz bunun sorumlulugunu da almalisiniz. Size herhangi bir vaatte bulunmus muydu? Ya da sevgili miydiniz? Cinsellik kadinlarin erkege sundugu, lutfettigi bir sey degil bence karsilikli zevk alinan bir aktiviteyse neden erkek kadini kullanmis oluyor.

Bunu bir kişi daha demiş, kullanılmış hissetme sebebim, diğer kızdan bahsetmemesi. Bu kızdan haberim olsa, ben onla bir ilişki yaşamadım. Cinsel birleşme tam anlamıyla yaşanmadı, yüzeysel bir şeyler yaşandı. Bu kızdan haberim olmasaydı evet yaşamayı düşünmüştüm. Biz zaten sürekli beraberdik, iş yerlerimiz yakındı, öğlen almaya gelirdi, beraber yerdik, çıkarken alıyım mı falan derdi. Hiç diğer kızı anlatmadı, ben de anlamadım.

Onunla iletişimim yok artık, dediğim gibi. Birine güvenmem zorlaştı sadece. Geçen de burada buna benzer br konu okudum aklıma geldi.

Pasaklı amaçsız insan ,sevgilisi olunca badem gözlü olmuş
Sevgilisi olunca değil, beni aptal yerine koyunca, yaptığına üzüldüm sadece. Kızla beraber geziyor, aynı evde kalıyorlar, bana da ben X arkadaşımla proje yazıyorum diyor, mesajlara cevap vermiyor, kız gidince de ''şu an mesaj geliyor mu'' diye yazıyor. Planlanmış pishing bu.

Tamam ama bunda sizinde payınız var ,ben eger biriyle birlikteysem onun giydiği donuna kadar bilirdim. sizde karşınizdakini onemseediginiz için oda sizi yedekte tutmuş ..iki tarafta hatalı yaşanmış bitmiş saygısızca..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…