T tse Popüler Üye Kayıtlı Üye 23 Haziran 2015 1.374 1.266 133 37 25 Ağustos 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi tse #21 etipuffer .!.: başlığa göre konuşuyorum, nette biraz dalga amaçlı bi diyalog vardı başlıktaki cümleyle ilgili -sen hiç kırık bardaktan su içtin mi? -oo ben çorbayı çatalla içtim ne dion sen. diye:) sözün özü;kalp kırılsa da sever. seviyor işte-bence- Genişletmek için tıkla... ))
etipuffer .!.: başlığa göre konuşuyorum, nette biraz dalga amaçlı bi diyalog vardı başlıktaki cümleyle ilgili -sen hiç kırık bardaktan su içtin mi? -oo ben çorbayı çatalla içtim ne dion sen. diye:) sözün özü;kalp kırılsa da sever. seviyor işte-bence- Genişletmek için tıkla... ))
M musmutluluk Popüler Üye Kayıtlı Üye 21 Şubat 2013 2.858 1.228 148 25 Ağustos 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi tse #22 ülkemizin hali mağlum güneydoğuanadoluda polis olması zaten onun için başlı başına bir stres. Birde siz üstüne gitmeyin alttan alın
ülkemizin hali mağlum güneydoğuanadoluda polis olması zaten onun için başlı başına bir stres. Birde siz üstüne gitmeyin alttan alın