Kalp kırmadan nasıl çözerim?

Çok teşekkür ederim inşallah bir denge kurmayı başarabiliriz.Hayırlı geceler sizede

Nisanlımdan da çekinir zaten.En mantıklısi ondan duyması gibi o güzel bir şekilde de söyler.Bi daha gelmezse de gelmesin artık napayım

Bak güzel açıklama yapıyorsun maşallah :) yaparsın sen yaparsın çok abartmadan yumuşak yumusak böyle söyle işte.

:) Konuşmak sorun değil bu konuşmayı anlayabilecek olan insan zaten bizi bunları söyleyecek duruma getirmezdi

Biliyorum o yüzden ısrarla siz söyleyin diyorum ya . Siz söyleyin o anlar da anlamamazliktan gelir ama bi yere kadar gelebilir . Sen beni dinle eşinden çekinseler de senin ağırlığını tavrını belli etmen lazım.

"Amaan alıveririz bi sehpa nolacak" der kesin. Böyle bir tepki veriyor bu durumlarda.

Cocuktan kıymetli değil ama kolay değil hem çok para harcandı
Eşyaya hayatta değer veren biri değilim kırılabilir zarar görebilir sorun değil kendim de çok dikkatsiz kullanırım canım sağolsun der geçerim ama daha yeni ev kurmuşum her şeyim çok yeni katlanmam böyle bir şeye büyük ihtimal beni gaddar ilan edecekler ama çocuktan değerli benim için çocuğu tanımam etmem akrabam değil bir şey değil elime de doğmadı tamam çocuk severim ama benim emeğime zarar veriyorsa eşyam değerli olur yani kimse kusura bakmasın kimbilir ne emeklerle ödenecek onlar neden anasının sahip çıkamadığı çocuk zarar versin diye mi? Aslında çocuk da nereden bilsin iş annede bitiyor. Eşinize söyleyin uyarsın yapamam derse siz söyleyin ablacım her şey daha çok yeni bak ne emeklerle alıyoruz lütfen çocuğa dikkat et kendine de zarar verebilir de küserse de küssün

"Amaan alıveririz bi sehpa nolacak" der kesin. Böyle bir tepki veriyor bu durumlarda.

O isler öyle olmuyor yalnız . Yenisini alana kadar olanı muhafaza etmek lazım . Herkesin bir yaşam biçimi var evinizde istediğinizi yapabilirsiniz burası benim evim ve benim kurallarım dersiniz .

O o kadar yuzsuzlesebilirse senin de bu lafı söylemende sakınca yoktur.

Hem de ne yüzsüzlükler yapıyorlar bir bilseniz.Bu soyleyeceği laf hiçbişey diger yüzsüzlükleri yanında.Hayatımda olmasa bişey kaybetmem.O kalitede ki bi insanı ben kendi isteğimle hayatıma almazdım zaten.

Herkes kendisi gibi çocuğunu herşeyden önce tutmalı gibi geliyor ona. Çokta seviyorum zaten çocuğunu.Ama bikaç gündür bunlar olunca garibimin bi suçu yok yine de ondan bile bi soğudum. Dediğiniz gibi benim kanım canım değil. Bir yere kadar dayanabilirim.Seviyorum diye de herşeyden üstün tutamam tabi.

Senin çocğn var evinde dinlen tarzı konş dicem de. Valla keşke uzak dursaydın orda. Daha şmdiden nasl dicemler başladı ki emin ol bunun devamı gelck. Ne diyim Allah kolaylk versn

çocuğuyla gelmeyen elti diğeri anlasın diye yapıyor gibi geldi bana. sanki onun evinide mahvettiler.ama diğer eltinin hiç üstüne aldığı yok anlaşılan. çok sinir oluyorum bu tipteki annelere.çocuğunla bir yere gidiyorsan sahip çık.benimde öyle bir akrabam var ve gerçekten çok can sıkıcı oluyor.

Ya ben samimi arkadaşıma oturmaya gittiğimde bile bir saniye durmam sürekli kızımın peşinde olurum. Bu yüzden genelde arkadaşlarımı davet ederim. Hele ki yeni gelin evi çok tırsarım çocuklarım zarar verecek diye. Komşu, arkadaş olsa görüşmeyin derdim de böyle düşüncesiz eltiye ne denir. Söylesen anlamaz suçlu sen olursun. Yanlarında çok titiz biri olduğun imajını versen. Bez elinde olsun mesela yanında aç süpürgeyi süpür. Belki anlar anlamasa da alınır küser belki :)

şimdiden böyleyse evlendikten sonra düşünemiyorum
tavrınızı koyun mesafenizi belli edin
ama eltinize nişanlınız söylesin
o eşyalar damdan düşmüyor para verilerek alınıyor sonuçta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…