Merhaba hanımlar.Yakın zaman da düğünüm olacak.Eşim tarafına ait bi bina var iki eltim oturuyor.Birinde de biz oturacağız.Aslında başta hiç istemedik orada oturmayı ama düzgün kiralık bir ev bulamayınca o evin içini sıfırdan yapıp yerleşmeye karar verdik.Neyse ev bitti bi yandan eşyalar geliyor bi yandan temizlik yerleşme işlerini yapıyorum.Hemen hemen hergün oradayım.Eltilerimin çocukları var.Ikiside çok iyi insanlar.Biri hiç çoçuklarıyla gelmez bizim eve öbürküyse hergün çocuğuyla geliyor.Daha 1 buçuk yaşında.Gecenlerde baktım koltuğa çikolata sürülmüş. Bugün de farkettik ki sehpa da darbe var sivri bişeyle vurulmuş gibi .Bebek daha ona kızamam tabi çokta seviyorum zaten.Ama daha hiç oturmadığım evde eşyalar zarar görmeye başladı.Eltim de çok alıngandır birisi çocuğuna yaramaz dedi diye sanki hakaret etmişler gibi tepki verdi.Cocuktan kıymetli değil ama kolay değil hem çok para harcandı hem de ayların emeği var evde.Nasıl davransam nasıl kalp kırmasam bilemedim.Sizlere danışmak istedim