kalp kirmadan nasil soylerim

apelsin

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2010
398
8
118
- Yurtdışı
herkese merhaba..cok stresli gunler geciriyoruz esimle..yeni is icin baska sehre
tasiniyoruz herseyimi topladim 20 si gibi iki cocukla tren ile 36 saatlik yerde yasayan
kendi aileme gitmeyi planliyordum..esim mayis basi gibi gelecekti..tek gidemiyecegim icin babam gelip
beraber donmeyi teklif etti..3 gun once esimin isinde cok buyuk problem yasandi..bu bizi alt ust etti..cok buyuk bir
para mevzusu..esim pazartesi ayi kapatmadan isten ayirilacagini ve bizimle beraber gelecegini soyluyor..
simdi ben bu durumu babama nasil anlatirim..hem problemi anlatmadan hem kirmaddan nasil gelme desem..
cunku babam cok istiyor gelmeyi biliyorum ama su an icin her kurus benim icin onemli..gelmisken
gezdirmek isteyecegiz tabii ki esim hic kafana takma diyor nasil takmiyaim pazartesi ev kirasi ve kredi odeme zamani
babam tabii ki bizi ozlemistir biz de onu ama zaten ben oraya gidiyorum esim isini yola koyana kadar orada kalacagim
nasil anlatayim bir tavsiye verin bana

o senin baban niye kırılsın ki..:34:
annenle konuş bu durumu o güzelce izah eder..

ne bileyim yasli insanlar cocuk gibi olur ya kirilir diye korkuyorum

güzelce dersin çok uzun yol eşim geliyor iş yerinde değişiklik oldu o kadar uzun yolda yorulma istersen ama gezmek istersen buyur gel de ...eminim eşinin geleceğini duyunca gelmez sen tek gelme diye gelicekti zaten baban...

Kırılacak birşey yok ki

Babacım 36 saatlik yol biz bir kaç gün sonra geliyoruz sen hiç zahmet etme

kirilacak birsey yok diyorsaniz gercekten yoktur..babam heveslenmistir degisiklilik olur diye
simdi onun hayallerini yikmis gibi hissediyorum..en iyisi gercekten anneme soylemek..

kirilacak birsey yok diyorsaniz gercekten yoktur..babam heveslenmistir degisiklilik olur diye
simdi onun hayallerini yikmis gibi hissediyorum..en iyisi gercekten anneme soylemek..

sen durumu anlat annene annen gerekeni yapar zaten ya babanı göndermez yada gerçekten kırılacağını düşünürse gelsin kzıım der canını sıkma...:34:

Son düzenleme:
Gerçektende yaşlılar çok alıngan oluyorlar benimde başımda 4 tane yaşlı var özellikle kayınvaliden hacadan nem kapıyor ne dersem alınır çok zorlar ne diyeyim ama
bence sen güzelce bir şekilde önce annenle konuş o babanı yumuşatır sonra babanla konuş babacığım biz yakında eşimle geleceğiz sen o kadar yolu gelme yorulursun zaten yanına geleceğiz dersin inş kırılmaz
hem zaten kırılır diye bişe demezsen sizin için daha zor olacak oda o zaman kendini yük gibi hissedecektir daha çok kırılacaktır

Gerçektende yaşlılar çok alıngan oluyorlar benimde başımda 4 tane yaşlı var özellikle kayınvaliden hacadan nem kapıyor ne dersem alınır çok zorlar ne diyeyim ama
bence sen güzelce bir şekilde önce annenle konuş o babanı yumuşatır sonra babanla konuş babacığım biz yakında eşimle geleceğiz sen o kadar yolu gelme yorulursun zaten yanına geleceğiz dersin inş kırılmaz
hem zaten kırılır diye bişe demezsen sizin için daha zor olacak oda o zaman kendini yük gibi hissedecektir daha çok kırılacaktır

cok dogru soyluyorsun canim ben de guzelce agirlayamamaktan ve kendini bosuna gelmis gibi
hissetmesinden korkuyorum...

Babacim de, esim islerini ayarladi bizimle beraber gelecek. Sen buraya kadar yorulmus olmayacaksin de.
Nasilsa onlara gitmicekmisiniz? Yaninda esininde oldugu icin baban mutlu olur bence. Kirilmaz bile.

Babacim de, esim islerini ayarladi bizimle beraber gelecek. Sen buraya kadar yorulmus olmayacaksin de.
Nasilsa onlara gitmicekmisiniz? Yaninda esininde oldugu icin baban mutlu olur bence. Kirilmaz bile.[/QUOT

sagol canim.. insallah kirilmaz..bugun aksam annemi arayip soyleyecegim babama guzel dille soylesin

Babacığım biz ailecek gelecegiz planda bir değişiklik oldu senin de bu kadar yolu bizim için gelmene içim hiç sinmiyordu zaten ama değişiklik olsun istiyorsan sen yine gel baba hep birlikte döneriz dersin babanızda eşinizin geldigini duyunca gelmekten vazgecektir direk gelme demektense böylesi daha uygun sanki

Back
X