Kalp kırmak :(

esrayilmaz12

Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2015
19
1
16
38
Merhaba arkadaşlar aslında şikayet ettiğim kişi annem ama kabul edemiyorum bu kırıcı konuşmalarını laflarıni bazen de insanların içinde hatta kayinvalidemin bile yanında yapmasını. Neyse konuyu anlatayım benim elektrik süpürgem bozuldu ve kredi kartımiz olmadığı için annemden istedik fakat annem 10 gün sonra falan kullanın hesap kesilince dedi. Bende o kadar bekleyemem süpürgesiz kafayı yiycem dedim. Küçük çocuğum da var haklı olarak. Bana dedi ki gören de seni çok temiz titiz sanır dedi yüksek sesle(ben çok darildim kırıldım artık dayanamıyorum ne olur akıl verin bana..Teşekkürler ..

Anneniz size gerekçeyi sunmuş siz kabul etmemişsiniz. Annenizde bi sıkıntı yok. Sizde var. E tamam öyleyse diyin başka yol arayın.. Kırılacak bir durum yok o lafta da.

Anneniz size yardımcı olmaya çalışmış ama kendi koşullarını da hesap ederek.burada bunu kabul etmeyen ve annenizi zora sokacak şekilde baskı yapar nitelikte cevap veren de sizsiniz.anneniz sinirlenmiş haliyle,hem haliniz yok hem de karşı tarafı da zorluyorsunuz.
Anneniz mecbur değil size yardımcı olmaya.bu yüzden tavırlı cevap vermeyin.kırılmaya gerek yok,anneniz iyi niyetli

E gidin elden taksit yapan yerler var oralardan alın. Kadın gayet geçerli bir gerekçe sunmuş.

Anneniz hesap kesim tarihinden sonrası için alabileceğini açık bir şekilde söylemiş, ısrarcı olmanın manası yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…