• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalp krizi :(

Vasfiyeteyzeniz

Guru
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2013
8.855
18.995
448
35
Kızlar canım çok sıkkın. Öğlen kp fenalaşmış hemen hastaneye götürdü eşim. Önce kp kendi sağlık ocağında gitmiş orda ki doktor durumun ciddi deyip acile gitmesini söylemiş. Sonra eşim almış devletin aciline götürmüşler tabi baya bi sıra varmış. Özelde hep gittiğimiz bi hastane var oraya gitmişler meğer kalp krizi geçiriyormuş. Anjiyo oldu 3 damardan 2 si yüzde yüz tıkanmış stend artık fayda etmez bay pass olacak galiba. Çok korkuyorum kötü bişey olacak diye. Kp i çok severim hep bana babalık yaptı hayatlarına girdiğim ilk günden beri iki kızlarından ayırt etmediler beni hatta kp bi çok konuda kızlarından çok benim fikrimi önemser . Benim bütün zor zamanlarımda baba gibi dağ gibi arkamda oldu destek oldu. Şimdi ona bişey olma ihtimali beni çok üzüyor. Evde iki çocuk bırakıp hastaneye eşimin yanına da gidemiyorum. Hoş gitsem ne faydası olacak. Ne bileyim. Sizde bunu okuyunca bi dua edin dua gücü sonsuz. Allah derman bekleyenleri dermansız koymasın. Amin.

Kızlar canım çok sıkkın. Öğlen kp fenalaşmış hemen hastaneye götürdü eşim. Önce kp kendi sağlık ocağında gitmiş orda ki doktor durumun ciddi deyip acile gitmesini söylemiş. Sonra eşim almış devletin aciline götürmüşler tabi baya bi sıra varmış. Özelde hep gittiğimiz bi hastane var oraya gitmişler meğer kalp krizi geçiriyormuş. Anjiyo oldu 3 damardan 2 si yüzde yüz tıkanmış stend artık fayda etmez bay pass olacak galiba. Çok korkuyorum kötü bişey olacak diye. Kp i çok severim hep bana babalık yaptı hayatlarına girdiğim ilk günden beri iki kızlarından ayırt etmediler beni hatta kp bi çok konuda kızlarından çok benim fikrimi önemser . Benim bütün zor zamanlarımda baba gibi dağ gibi arkamda oldu destek oldu. Şimdi ona bişey olma ihtimali beni çok üzüyor. Evde iki çocuk bırakıp hastaneye eşimin yanına da gidemiyorum. Hoş gitsem ne faydası olacak. Ne bileyim. Sizde bunu okuyunca bi dua edin dua gücü sonsuz. Allah derman bekleyenleri dermansız koymasın. Amin.
Allah sifasini verir ins. Ne mutlu size. Boyle sozleri duyabilmek ne guzel. Allah herkese nasip etsin ins.

Gelininin hayır duasını alan bir kp.. ne güzel.. Allah şifa versin..

Sanki biri almış kalbimi sıkıyor. Ne zormuş hastadan haber beklemek. Rabbim başımızdan eksik etmesin :( bi görümcem Ye Doğum yaptı ona da söylemediler daha. Aslında daha önce yoklamış bi kalp ama geçiştirmil. Ah baba ah ben duyacaktım ki bunu kolundan tutar götürürdüm bana hayır da diyemez. Yok bitti ama bida kp de kv de sigara ağzına sokmayacak bi sanki anne babalarımızı sokakta buluyoruz :(

Sanki biri almış kalbimi sıkıyor. Ne zormuş hastadan haber beklemek. Rabbim başımızdan eksik etmesin :KK43: bi görümcem Ye Doğum yaptı ona da söylemediler daha. Aslında daha önce yoklamış bi kalp ama geçiştirmil. Ah baba ah ben duyacaktım ki bunu kolundan tutar götürürdüm bana hayır da diyemez. Yok bitti ama bida kp de kv de sigara ağzına sokmayacak bi sanki anne babalarımızı sokakta buluyoruz :KK43:
Bende kp mi çok severim. Kızlarından ayırmaz fikirlerimi önemser baba gibi sarar sarmalar.

Korkma ama allahın İzniyle bişey olmaz. Kayınvalidem diyaliz şeker hastası açık kalp ameliyatı oldu riskliydi hamd olsun sağsalim çıktı 1 sene oldu ameliyat olalı şimdi iyi. Dua edin bolbol acil şifalar dilerim

Sanki biri almış kalbimi sıkıyor. Ne zormuş hastadan haber beklemek. Rabbim başımızdan eksik etmesin :KK43: bi görümcem Ye Doğum yaptı ona da söylemediler daha. Aslında daha önce yoklamış bi kalp ama geçiştirmil. Ah baba ah ben duyacaktım ki bunu kolundan tutar götürürdüm bana hayır da diyemez. Yok bitti ama bida kp de kv de sigara ağzına sokmayacak bi sanki anne babalarımızı sokakta buluyoruz :KK43:
Yani sigara içmesinler tabi. Zararlı. Çabucak iyileşir inşallah

yazdıklarınız çok samimi. ben de kp severdim onlar da beni severdi de sonradan bozulduk. baba gibi dağ gibi demenizden çok etkilndim. allah daim etsin öneclikle. sağlık sektöründe çalışıyorum, bypass ameliyatları artık çok kolaylaştı eskisi gibi degil, fikirlerinizi olumlu üretin, kötü şeyler kurmayın, iki- üç gün yoğun bakım sonrası servise çıkartılır hasta sonrasında taburculuğu planlanır, güzel düşünün, güzel olsun. allah acil şifalar versin.

geçmiş olsun, haber geldi mi

bu kalp hastalıkları hem hasta hem çevresi için çok zor oluyor, hasta psikolojik olarak çok kötü oluyor, bol bol destek ol, sevgini belli et

Back
X