• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalp krizi :(

yazdıklarınız çok samimi. ben de kp severdim onlar da beni severdi de sonradan bozulduk. baba gibi dağ gibi demenizden çok etkilndim. allah daim etsin öneclikle. sağlık sektöründe çalışıyorum, bypass ameliyatları artık çok kolaylaştı eskisi gibi degil, fikirlerinizi olumlu üretin, kötü şeyler kurmayın, iki- üç gün yoğun bakım sonrası servise çıkartılır hasta sonrasında taburculuğu planlanır, güzel düşünün, güzel olsun. allah acil şifalar versin.
Yaa çok teşekkür ederim inşallah dediğiniz gibi olur. Sanırım bugün öğlene kadar belli olur ameliyat için son durum tabi ameliyata alınıp da bana merak etmeyim diye haber vermedilerse bilmiyorum da.

geçmiş olsun, haber geldi mi

bu kalp hastalıkları hem hasta hem çevresi için çok zor oluyor, hasta psikolojik olarak çok kötü oluyor, bol bol destek ol, sevgini belli et
Daha bi haber gelmedi ya. 1-2 saat sonra eşimi arayacağım haber gelmemiş olursa. Babamı hiç göremedim Zaten belki görsem rahatlardım ama biraz yıpranmış dün ağrılardan eşim kimseyi almıyorlar annemden başka zaten görme göründüğü kadar kötü değil falan dedi. Orda da herkes beni avutuyor 2 aylık bebeğim var sütün kesilir üzüntüden sen git evde dur diye.diğer görümceme söylemediler onda da iki çocuk var biri daha 16 günlük. Onun kv si kalkıp gidip bakmaz çocuklara.Ona söylemedikleri de içime dert oldu. Onun çocuklara da bakayım dedim baş edemezsin olmaz dediler. Öyle kalakaldım kimseye bi faydam olmayınca kendimi de kötü hissediyorum

Çok geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin. Benim ananem 80 yaşında yeni sayılır by pass oldu oda.doktorlar ona umut dahi vermemişti ama gayet iyi şuan. Eskisi gibi. Kp inizde atlatır merak etmeyin.

Vallaha ben bile merak ettim iyi yürekli kayın pederinizi. Nasıl oldu? Var bir haber?

Eşimle konuştum yarın olacakmış ameliyat bünyesi biraz yorulmuş. Daha net bilgi alamadım şimdilik ama benim iki dayımda eşimin yanında şimdi biri doktor Zaten diğerinin de nerdeyse her devlet hastanesinde başhekim tanıdığı var o yüzden doktor sıkıntımız yok çok şükür. Ya ben eşimin ailesi için ne kadar değerliysem eşimde benim ailem için öyle değerli haberi alınca dayılarım teyzelerim ablamlar herkes hemen gitmiş Zaten benden önce :) hani bizde bırakın iki aileyi iki sülale birbirine çok düşkün özellikle hastalık zamanı. Dün hastanede asansörde bi kadın diyordu ki heralde yoğun bakımda önemli bi adam var geleni gideni bitmedi diye :) bi kez daha anladım babam der ki hep para biriktirmeyin insan biriktirin. İyi insan olun der hep.

Kızlar canım çok sıkkın. Öğlen kp fenalaşmış hemen hastaneye götürdü eşim. Önce kp kendi sağlık ocağında gitmiş orda ki doktor durumun ciddi deyip acile gitmesini söylemiş. Sonra eşim almış devletin aciline götürmüşler tabi baya bi sıra varmış. Özelde hep gittiğimiz bi hastane var oraya gitmişler meğer kalp krizi geçiriyormuş. Anjiyo oldu 3 damardan 2 si yüzde yüz tıkanmış stend artık fayda etmez bay pass olacak galiba. Çok korkuyorum kötü bişey olacak diye. Kp i çok severim hep bana babalık yaptı hayatlarına girdiğim ilk günden beri iki kızlarından ayırt etmediler beni hatta kp bi çok konuda kızlarından çok benim fikrimi önemser . Benim bütün zor zamanlarımda baba gibi dağ gibi arkamda oldu destek oldu. Şimdi ona bişey olma ihtimali beni çok üzüyor. Evde iki çocuk bırakıp hastaneye eşimin yanına da gidemiyorum. Hoş gitsem ne faydası olacak. Ne bileyim. Sizde bunu okuyunca bi dua edin dua gücü sonsuz. Allah derman bekleyenleri dermansız koymasın. Amin.
allah sifa versin, gecmis olsun.

dayım arkadaşına göstermiş sonuçları orda mi Prof.un demiş ki tek damar tüm vücuda yetmeye çalışmış bu krizde ölmemesi büyük olay demiş. Allah'a çok şükür inşallah ameliyatı da başarıyla atlatırsa

Geçmiş olsun
Babam nisan başı bypass oldu mayısta ablamin düğününde dans show yaptı..
Allah uzun ömür versin..
İyi düşünün morali yüksek olsun ameliyata girerken..

Back
X