Allah rızası için eksik etmeyin dualarınızıDualarımız sizinle
Çok geçmiş olsun.Rabbim tüm hastalara tez zamanda şifa versin.Dedem gece rahatsızlandı, hastaneye kaldırıldı.Nabız 29 da düştü doktorlar anormallik var böyle bi durum olamaz dediler, acil olarak geçici kalp pili taktılar ve şuan yoğun bakımda yatıyor, çok sayıklıyor, doktorlar da basında bilgi vermiyorlar.
Kalp pili neden takılır, bir de ne olur dua edin babamı çok yeni kaybettim , dedeme bi şey olacak diye çok korkuyorum
Babamın yattığı hastane , yattığı koridorlar sanki her şeyi yeniden yasıyor gibiyiz dizlerim tutmuyor artık
Allah sifa versin inşallah dedenize.Dedem gece rahatsızlandı, hastaneye kaldırıldı.Nabız 29 da düştü doktorlar anormallik var böyle bi durum olamaz dediler, acil olarak geçici kalp pili taktılar ve şuan yoğun bakımda yatıyor, çok sayıklıyor, doktorlar da basında bilgi vermiyorlar.
Kalp pili neden takılır, bir de ne olur dua edin babamı çok yeni kaybettim , dedeme bi şey olacak diye çok korkuyorum
Babamın yattığı hastane , yattığı koridorlar sanki her şeyi yeniden yasıyor gibiyiz dizlerim tutmuyor artık
Ben de annenin babasını hiç bilmem, tek dedem kaldı işte babamdan sonra ona baba diyordukRabbim şifa versin dedenize ben dedemi 11yasinda kaybettim diğer dedemi annem bile hatırlamıyor
Dedesi babaannesi olan herkese çok imreniyorum rabbim size ve sevdiklerine bağışlasın dedenizi
Allah razı olsun dedem kalp hastasıydı ameliyatta olmuştu , ama babamdan sonra kötüleşmişti ya çok zor biz onu babam yerine koydukKasim ayinda anneme kalp pili takildi. O surec cok zordu bizim icin ama su an cok iyi annem cok sukur. Endiselenmeyin. Gecici kalp pili ise yararsa kalici olani takacaklar. Allah sifa versin dedeciginize.
Rabbim şifa versin dedenize ben dedemi 11yasinda kaybettim diğer dedemi annem bile hatırlamıyor
Dedesi babaannesi olan herkese çok imreniyorum rabbim size ve sevdiklerine bağışlasın dedenizi
Allah'ım yüce rabbim şifa versinMakineye bağladılar durumu kötü
Sizi cok iyi anliyorum. Bizim de babamiz yok ve biz de annemizi hem baba hem anne olarak gorduk. Annemin de kalbinde buyume vardi. Yuregim agzimda bekledim gunlerce hastanelerde. Ama cok sukur. Rabbim annemizi bize bagisladi. Su an yanimda beraber yemek yapiyoruz. Kalbinizi ferah tutun. Dedeniz de Allahin izniyle iylesecektir. Dua edecegim dedeniz icin.Allah razı olsun dedem kalp hastasıydı ameliyatta olmuştu , ama babamdan sonra kötüleşmişti ya çok zor biz onu babam yerine koyduk
Beyne oksijen gitmemesi sıkıntıDedem gece rahatsızlandı, hastaneye kaldırıldı.Nabız 29 da düştü doktorlar anormallik var böyle bi durum olamaz dediler, acil olarak geçici kalp pili taktılar ve şuan yoğun bakımda yatıyor, çok sayıklıyor, doktorlar da basında bilgi vermiyorlar.
Cihaza bağladılar beyne oksijen gitmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?