Kalp pili ve dua

Toprak111

""Yasanmayan yaslar""
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2017
5.037
6.531
148
Dedem gece rahatsızlandı, hastaneye kaldırıldı.Nabız 29 da düştü doktorlar anormallik var böyle bi durum olamaz dediler, acil olarak geçici kalp pili taktılar ve şuan yoğun bakımda yatıyor, çok sayıklıyor, doktorlar da basında bilgi vermiyorlar.

Kalp pili neden takılır, bir de ne olur dua edin babamı çok yeni kaybettim , dedeme bi şey olacak diye çok korkuyorum

Babamın yattığı hastane , yattığı koridorlar sanki her şeyi yeniden yasıyor gibiyiz dizlerim tutmuyor artık

Cihaza bağladılar beyne oksijen gitmiyor

Son düzenleme:
Çok geçmiş olsun.Rabbim tüm hastalara tez zamanda şifa versin.

Allah sifa versin inşallah dedenize.

Rabbim şifa versin dedenize ben dedemi 11yasinda kaybettim diğer dedemi annem bile hatırlamıyor

Dedesi babaannesi olan herkese çok imreniyorum rabbim size ve sevdiklerine bağışlasın dedenizi

Allah hayırlı şifasını versin cnm. Baban için de başınız sağolsun mekanı cennet olsun

Rabbim şifa versin dedenize ben dedemi 11yasinda kaybettim diğer dedemi annem bile hatırlamıyor

Dedesi babaannesi olan herkese çok imreniyorum rabbim size ve sevdiklerine bağışlasın dedenizi
Ben de annenin babasını hiç bilmem, tek dedem kaldı işte babamdan sonra ona baba diyorduk çok kötüyüm ya allah razı olsun

Kasim ayinda anneme kalp pili takildi. O surec cok zordu bizim icin ama su an cok iyi annem cok sukur. Endiselenmeyin. Gecici kalp pili ise yararsa kalici olani takacaklar. Allah sifa versin dedeciginize.

Kasim ayinda anneme kalp pili takildi. O surec cok zordu bizim icin ama su an cok iyi annem cok sukur. Endiselenmeyin. Gecici kalp pili ise yararsa kalici olani takacaklar. Allah sifa versin dedeciginize.
Allah razı olsun dedem kalp hastasıydı ameliyatta olmuştu , ama babamdan sonra kötüleşmişti ya çok zor biz onu babam yerine koyduk

Ben ise bir tanesine lanet ediyorum her aklıma gelişinde..
Allah dedenin de hayırlısını versin..

Allah razı olsun dedem kalp hastasıydı ameliyatta olmuştu , ama babamdan sonra kötüleşmişti ya çok zor biz onu babam yerine koyduk
Sizi cok iyi anliyorum. Bizim de babamiz yok ve biz de annemizi hem baba hem anne olarak gorduk. Annemin de kalbinde buyume vardi. Yuregim agzimda bekledim gunlerce hastanelerde. Ama cok sukur. Rabbim annemizi bize bagisladi. Su an yanimda beraber yemek yapiyoruz. Kalbinizi ferah tutun. Dedeniz de Allahin izniyle iylesecektir. Dua edecegim dedeniz icin.

Beyne oksijen gitmemesi sıkıntı
Çok geçmiş olsun

Çok geçmiş olsun Allah bağışlasın size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…