Kalp şeklinde rahim ne demek

kurklukadin

Samimiyetsiz samimiyetler…
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2012
1.953
2.288
333
İstanbul
Kızlar geçen gün gittiğim kadın doğum uzmanı rahmimin kalp şeklinde olduğunu söyledi soru sormak isteyince fazla ilgilenmedi başka dr gittim öyle bir şey olsaydı farkedemedim dedi o da tatmin edici cevaplar vermedi bir ay önce evlendim eğer söylenen gibi ise rahim benim için bir sorun olur mu?

Ultrason görüntün var mı? sanirim bu sekilde rahimler icin diz dirsek pozisyonu oneriliyor. Hemen kalkmadan bekliyormussun ayni pozisyonda

Ultrason görüntün var mı? sanirim bu sekilde rahimler icin diz dirsek pozisyonu oneriliyor. Hemen kalkmadan bekliyormussun ayni pozisyonda
Hamile kalmak için söylüyorsunuz drğil mi?Çok ilginç şekilde sadece o pozisyonda ilişkiye girebiliyorum ama vajinismus hastasıydım o yüzden daha rahat oluyor benim için

Rahminizi ortadan bölen perde olur hafif düzeyde yani bende de aynı şekildeyde operasyonla duzeltilebiler
Belkide rahim yapınız öyle.

Hamileliğe engel mi peki net cevap alabileceğim bir dr bulamadım maalesef
Engel değil ama bebek sığamayıp erken doğuma neden olur hangi sehirdesiniz doktor bulmak zor gerçekten ben hamile kalamadım ama nedenlerim farklıydı kimi doktor ultrasonda perde olup olmadığını görebiliyor kimiside göremiyor

İstanbuldayım özelde de devlette de gittiğim dr pek ilgilenmedi önemsiz bir şey olduğu için öyle olduğunu umuyorum

İstanbuldayım özelde de devlette de gittiğim dr pek ilgilenmedi önemsiz bir şey olduğu için öyle olduğunu umuyorum
Çok yeni evlisin daha deneyin olur insaAllah çocuğunuz stres yapmayın prof. Gitmeyi deneyin birde özelde olsa cok ta ilgili olmuyor malesef

Teşekkür ederim Allah size de sağlıklı evlat nasip etsin ☺
Rica ederim 5 yıllık evliyim o kadar herşeyi tecrübe ettim ki InsaAllah rabbim herkesin duasını kabul eder sadece tevekkül kucagima aldığım günleri görürüm rabbimin izniyle

rahim filmi çekildi değil mi?benim de rahmim kalp şeklinde arkuat uterus yani.bir doktor hemen ameliyat dedi.diğeri sorun olmaz dedi.devlette de gerek görmüyoruz dediler.rahmin tepesinde basıklık oluyor.herkesin o basıklık derecesi farklıdır tabi.ben doktoruma güvendiğim için ameliyat olmadım

septumdan bahsediyorsunuz herhalde. Septumun dereceleri vardır. Doğuştan olur. Her kadının mükemmel rahim şekli yoktur. İleri dereceleri erken dogumlara duşuklere sebebiyet verirmiş. Rahim filmi çektirin orada çıkar.

Hayır rahim filmi istemedi dr ultasonla muayene etti

Hayır rahim filmi istemedi dr ultasonla muayene etti
nasıl rahim filmi çekilmeden teşhis koydular anlamadım.bence başka bir dr a git ve rahim filmi çekilmesini iste.bu arada istanbuldaysan echomar ı öneririm canım.30 yaşındaymışsın rahim filmini burda da çektirebilirsin hiç acı sızı hissetmedim ben.bu arada ben de evliliğimin 5.yılında rahim filmiyle öğrendim arkuat uterus olduğunu.doğuştan gelen bir şekil bozukluğu.yeni de evliymişsisn öncelikle hormon testi amh testi vs yaptır.çok yeni evlisin bu yüzden ilgilenmiyor olabilirler

Hormon testi yaptırdım canım çok şükür problem yok sadece içime sinmeyen dr kalp şeklinde dedi diğeri değil falan dedi benim de kafam karıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…