- 12 Nisan 2019
- 2.211
- 3.337
- 133
- Konu Sahibi kurklukadin
-
yani kafanın karışması normal canım.ben 5.5 senelik evliyim 4 kez tüp denedim bizim erkek kaynaklı sıkıntılarımız var bu arada.dediğim gibi kasım ayında rahim filmi ile öğrendim.Hormon testi yaptırdım canım çok şükür problem yok sadece içime sinmeyen dr kalp şeklinde dedi diğeri değil falan dedi benim de kafam karıştı
ecomar iyidiryani kafanın karışması normal canım.ben 5.5 senelik evliyim 4 kez tüp denedim bizim erkek kaynaklı sıkıntılarımız var bu arada.dediğim gibi kasım ayında rahim filmi ile öğrendim.
Teşekkür ederim bu gibi durumlarda dr seçimi çok önemli kesinlikle moral verdiniz teşekkür ederimBir arkadaşım yeni evliydi korunmayı bıraktı hemen hamile kaldı. Doktora gittiğinde rahminin kalp şeklinde olduğunu bu bebeğin büyüyemeyeceğini aldırması gerektiğini falan zırvalamış . Başka doktora gitmişler hemen . Maşallah 5 yaşında kuzusuçok detaylı bilgim yok söyleyeceklerim bu kadar
Arkuat uterus için ne gibi problemler e yol açacağına soyledimi doktorunuz hsg demi çıktı?rahim filmi çekildi değil mi?benim de rahmim kalp şeklinde arkuat uterus yani.bir doktor hemen ameliyat dedi.diğeri sorun olmaz dedi.devlette de gerek görmüyoruz dediler.rahmin tepesinde basıklık oluyor.herkesin o basıklık derecesi farklıdır tabi.ben doktoruma güvendiğim için ameliyat olmadım
Evet hsg de çıktı.sonucu ilk gören doktor düşüğe,bebeğin erken doğması gibi sorunlara yol açacağını söylemişti.sonra tüp bebek doktorum çöküklüğün fazla olmadığını ,ameliyata şuan için gerek duymadığını söylediArkuat uterus için ne gibi problemler e yol açacağına soyledimi doktorunuz hsg demi çıktı?
Merhaba benimde iki kaybım var daha önce hsg çektirdim rahim Mr si çektirdim açık miyom amaliyati oldum ama gittigim hiç bir doktor fark etmedi bana çift rahimlisin oda gebeliğe engel değil diyorlardı 2 ay önce 13 haftada kaybettim bebegimi araştırma hastanesinde gittigim prof ultrason da fark etti perde olduğunu kürtaj ile alamadılar 4 saatlik amaliyatla ala bildiler perde olduğu sürece gebelik olmuşsa bile belli bir haftadan sonra bebeğin gelişimi duruyor. Bana da yasakladı perdeyi aldırmadan gebeliğiEvet hsg de çıktı.sonucu ilk gören doktor düşüğe,bebeğin erken doğması gibi sorunlara yol açacağını söylemişti.sonra tüp bebek doktorum çöküklüğün fazla olmadığını ,ameliyata şuan için gerek duymadığını söyledi
Peki çökülügün ne boyutta olduğunu nasıl bildi histeroskobi ilemi sakıncası yoksa filminizi gorebilirmiyimEvet hsg de çıktı.sonucu ilk gören doktor düşüğe,bebeğin erken doğması gibi sorunlara yol açacağını söylemişti.sonra tüp bebek doktorum çöküklüğün fazla olmadığını ,ameliyata şuan için gerek duymadığını söyledi
çok üzüldüm Allah sabır versin.tekrar hamile kalıp kucağına alırsın inşallah.Merhaba benimde iki kaybım var daha önce hsg çektirdim rahim Mr si çektirdim açık miyom amaliyati oldum ama gittigim hiç bir doktor fark etmedi bana çift rahimlisin oda gebeliğe engel değil diyorlardı 2 ay önce 13 haftada kaybettim bebegimi araştırma hastanesinde gittigim prof ultrason da fark etti perde olduğunu kürtaj ile alamadılar 4 saatlik amaliyatla ala bildiler perde olduğu sürece gebelik olmuşsa bile belli bir haftadan sonra bebeğin gelişimi duruyor. Bana da yasakladı perdeyi aldırmadan gebeliği
tüp bebek tedavisiyle hamile kalmıştımMerhaba benimde iki kaybım var daha önce hsg çektirdim rahim Mr si çektirdim açık miyom amaliyati oldum ama gittigim hiç bir doktor fark etmedi bana çift rahimlisin oda gebeliğe engel değil diyorlardı 2 ay önce 13 haftada kaybettim bebegimi araştırma hastanesinde gittigim prof ultrason da fark etti perde olduğunu kürtaj ile alamadılar 4 saatlik amaliyatla ala bildiler perde olduğu sürece gebelik olmuşsa bile belli bir haftadan sonra bebeğin gelişimi duruyor. Bana da yasakladı perdeyi aldırmadan gebeliği
film evde akşam becerebilirsem gönderirim,histereskopi yapılmadı filme baktı sadecePeki çökülügün ne boyutta olduğunu nasıl bildi histeroskobi ilemi sakıncası yoksa filminizi gorebilirmiyim
Amin canım hepimize hayırlı uzun ömürlü evlat nasip etsin inşallah en kısa zamanda cnm sanada geçmiş olsun. Boyutunu bilmiyorum ama bana söylediği bu şekilde asla gebeliğin ilerlemez dedi benide tüp bebek merkezine yönlendirdi oradaki doktorlarla gorusucem 2 kayıp yaşadım 3 de riske atmak istemiyorum onun için aldircam sizde mutlaka net bir bilgi alın perdenin çok büyük etkisi var cnmçok üzüldüm Allah sabır versin.tekrar hamile kalıp kucağına alırsın inşallah.
Benim doktorum hafif bi çöküklük olduğunu söyledi.o da gebeliğe engel değilmiş.ben de 2 kere hamile kaldım birinde hiç kalp atışı duyamadık birinde dış gebelik oldu maalesef
amin canım inşallah Rabbim salih-saliha evlatlar nasip etsin isteyen herkese.Amin canım hepimize hayırlı uzun ömürlü evlat nasip etsin inşallah en kısa zamanda cnm sanada geçmiş olsun. Boyutunu bilmiyorum ama bana söylediği bu şekilde asla gebeliğin ilerlemez dedi benide tüp bebek merkezine yönlendirdi oradaki doktorlarla gorusucem 2 kayıp yaşadım 3 de riske atmak istemiyorum onun için aldircam sizde mutlaka net bir bilgi alın perdenin çok büyük etkisi var cnm
tüp bebek tedavisiyle hamile kalmıştım
Aminn cnm rabbim bu yolda hepimizin yardımcısı olsun cnmamin canım inşallah Rabbim salih-saliha evlatlar nasip etsin isteyen herkese.
benim rahim şeklim arkuat uterus yani kalp şeklinde rahim. perde falan demedi doktorlar.perde olunca o çöküklül aşağı doğru inerek rahmi ikiye bölüyor sanırım.bizim asıl sıkıntımız eşimin sperm değerlerinin düşük olması.varikosel ameliyatı oldu bakalım inşallah doğal yoldan nasip olur
Ameliyat.olmadiniz peki sorun oldu murahim filmi çekildi değil mi?benim de rahmim kalp şeklinde arkuat uterus yani.bir doktor hemen ameliyat dedi.diğeri sorun olmaz dedi.devlette de gerek görmüyoruz dediler.rahmin tepesinde basıklık oluyor.herkesin o basıklık derecesi farklıdır tabi.ben doktoruma güvendiğim için ameliyat olmadım
hayır olmadım ve doğumuma günler kaldı çok şükürAmeliyat.olmadiniz peki sorun oldu mu
Sağlıkla alırsınız inşallah kucağınıza. Bende de aynı sorun var operasyon yapmam lazım diyor hafif basiklik varmış sonra tedavi dedi.histereskopi YAPCAM ddohayır olmadım ve doğumuma günler kaldı çok şükür
Amin inşallah. Rabbim size de kolaylik nasip etsin.Bir tek doktora bağlı kalmayın.Ben hem devlete hem özele sordum gerek görmediler.Eger gerek varsa ameliyat olun insallah tedaviye bile gerek kalmadan evladini kucağına almak nasip olurSağlıkla alırsınız inşallah kucağınıza. Bende de aynı sorun var operasyon yapmam lazım diyor hafif basiklik varmış sonra tedavi dedi.histereskopi YAPCAM ddo
Şekil bozukluğu hakkinda ne yaptınız son durum hakkında bilgi verebilir misiniz bende de var kalp şekliİstanbuldayım özelde de devlette de gittiğim dr pek ilgilenmedi önemsiz bir şey olduğu için öyle olduğunu umuyorum
Allah razı olsun bakalım ben Gökalp beye göründüm düzeltmeden yapmam tedavi dediAmin inşallah. Rabbim size de kolaylik nasip etsin.Bir tek doktora bağlı kalmayın.Ben hem devlete hem özele sordum gerek görmediler.Eger gerek varsa ameliyat olun insallah tedaviye bile gerek kalmadan evladini kucağına almak nasip olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?