- Emoji Skoru
- 13
- Puanlar
- 3
- Konu Sahibi oylesinebiri3333
-
Amin inşallah güzel dualarınız için teşekkür ederimMerhaba benimde oğlum da 21 haftada girdigim detaylı ultrasonda kalbinde parlaklık var demişlerdi hafta olarak ta öndeydi şuan 5 yaşında Allah'a şükür hiç bir saglık problemi yok içini ferah tut sonradan geçiyor bir sıkıntı olmaz inşallah
AMİNAmin inşallah güzel dualarınız için teşekkür ederim
15+4 haftalık hamileyim bebeğim bi hafta önden gidiyor doktor ense kalınlığı normal dedi (0, 67) çıkmıştı burun kemiği görüldü 1/149 trisomy 21 riski var oda bı ihtimal yani dedifree beta HCG normal PAPP-A normal ultrasondan baktı bebeğin vücudunda veya beynimde zihinsel olarak da hiçbir sıkıntı görmediğini söyledi sadece kalbinde ufak bir parıltı var dedi bugün yine gittim ultrasonda her şey normal görünüyor dedi doğuma kadar bekleyeceksin bazı bebekleri sağlıklı diyoruz hastalıklı çıkıyorlar bazı bebeklere de hastalıklı down sendromu falan diyoruz gayet sağlıklı bebekler çıkıyorlar dedi sizin düşünceniz nelerdir hanımlar
15+4 haftalık hamileyim bebeğim bi hafta önden gidiyor doktor ense kalınlığı normal dedi (0, 67) çıkmıştı burun kemiği görüldü 1/149 trisomy 21 riski var oda bı ihtimal yani dedifree beta HCG normal PAPP-A normal ultrasondan baktı bebeğin vücudunda veya beynimde zihinsel olarak da hiçbir sıkıntı görmediğini söyledi sadece kalbinde ufak bir parıltı var dedi bugün yine gittim ultrasonda her şey normal görünüyor dedi doğuma kadar bekleyeceksin bazı bebekleri sağlıklı diyoruz hastalıklı çıkıyorlar bazı bebeklere de hastalıklı down sendromu falan diyoruz gayet sağlıklı bebekler çıkıyorlar dedi sizin düşünceniz nelerdir hanımlar
Şu an hamile misiniz bilmiyorum eğer hamileyseniz ben belki sizi Umut olur benim bir yengem var ikili üçlü testler %100 down sendromlu aminiyosentez %100 down çıktı yani her şey %100 oydu doğum yaptı şu an kızı 10 yaşında bir şeyi yok kızım hiçbir şeyi ne down sendromlu ne de bir başka şey ben de özellikle umudumu oradan alıyorumBen pek iyi bir örnek değilim malesef. 18.haftada kalpte parlaklık göründü. Fetal verdim böyle olunca. Down pozitifti. Sonra amniyosentez yaptırdım orda da down sendromu çıktı.. sizin dediğiniz gibi ikili testim normaldi ensesi burnu normald şu an i
Şu an hamile misiniz bilmiyorum eğer hamileyseniz ben belki sizi Umut olur benim bir yengem var ikili üçlü testler %100 down sendromlu aminiyosentez %100 down çıktı yani her şey %100 oydu doğum yaptı şu an kızı 10 yaşında bir şeyi yok kızım hiçbir şeyi ne down sendromlu ne de bir başka şey ben de özellikle umudumu oradan alıyorum
Benim de nifty down çıktı bugün amniyosentez yapıldı.eğer o da down çıkarsa üzülerek sonlandıracağım.ne şekilde kürtaj oldu ne kadar sürdü.birde gördüm yazmışsınız size mi veriyor hastane defin için.yaranızı kanatmak istemiyorum ama çok fazla bilinmezin ve üzüntünün içindeyim.kınayacaklar diye soramıyorum da kimseyeMalesef hamile değilim . Agustos sonunda gebeliğim sonlandı. 22 haftalıktı bebeğim ve kesin down sendromluydu doğduktan sonra gördüm malesef
Benim de nifty down çıktı bugün amniyosentez yapıldı.eğer o da down çıkarsa üzülerek sonlandıracağım.ne şekilde kürtaj oldu ne kadar sürdü.birde gördüm yazmışsınız size mi veriyor hastane defin için.yaranızı kanatmak istemiyorum ama çok fazla bilinmezin ve üzüntünün içindeyim.kınayacaklar diye soramıyorum da kimseye
Bebeğiniz doğdu mu acaba15+4 haftalık hamileyim bebeğim bi hafta önden gidiyor doktor ense kalınlığı normal dedi (0, 67) çıkmıştı burun kemiği görüldü 1/149 trisomy 21 riski var oda bı ihtimal yani dedifree beta HCG normal PAPP-A normal ultrasondan baktı bebeğin vücudunda veya beynimde zihinsel olarak da hiçbir sıkıntı görmediğini söyledi sadece kalbinde ufak bir parıltı var dedi bugün yine gittim ultrasonda her şey normal görünüyor dedi doğuma kadar bekleyeceksin bazı bebekleri sağlıklı diyoruz hastalıklı çıkıyorlar bazı bebeklere de hastalıklı down sendromu falan diyoruz gayet sağlıklı bebekler çıkıyorlar dedi sizin düşünceniz nelerdir hanımlar
Ben de çok merak ettim. Benim bebeğimin de kalbinde sorun var. Fsllot tetrolojisi. 33+6 haftalığım şuan. Down riskinden bsna da bahsettiler. Çok korkuyorum bu bilinmezliktenBebeğiniz doğdu mu acaba
Ben de çok merak ettim. Benim bebeğimin de kalbinde sorun var. Fsllot tetrolojisi. 33+6 haftalığım şuan. Down riskinden bsna da bahsettiler. Çok korkuyorum bu bilinmezlikten
Bebeğiniz doğmuştur nasıl acaba15+4 haftalık hamileyim bebeğim bi hafta önden gidiyor doktor ense kalınlığı normal dedi (0, 67) çıkmıştı burun kemiği görüldü 1/149 trisomy 21 riski var oda bı ihtimal yani dedifree beta HCG normal PAPP-A normal ultrasondan baktı bebeğin vücudunda veya beynimde zihinsel olarak da hiçbir sıkıntı görmediğini söyledi sadece kalbinde ufak bir parıltı var dedi bugün yine gittim ultrasonda her şey normal görünüyor dedi doğuma kadar bekleyeceksin bazı bebekleri sağlıklı diyoruz hastalıklı çıkıyorlar bazı bebeklere de hastalıklı down sendromu falan diyoruz gayet sağlıklı bebekler çıkıyorlar dedi sizin düşünceniz nelerdir hanımlar
Merhaba yorumunuzu gördüm de sadece kalpte parlaklık belirtisiyle mi down şüphesi cvardı. Benimde ikili tarama sonucum risk yoktu o haftalarda herşey normaldi detaylınultrason zamabı geldiğinde bebeğin burun kemiğinin kısa olduğunu söyledi ve kalpte parlaklık varmış ilk gittiğin doktor acıbademde iyi bir perinatoloji uzmanıydı ertesi gün şehir hastanesinde perinatologa göründüm o da aynı şeyleri söyledi hatta o burun kemiğini hiç görmediğini söyledi aminiyosentez işlemi yapıldı. İki gün önce tekrar başka doktora gittim devlet hastanesinde o da burun kemiğini çok zorlayarak gördü ama kısa dedi o da varla yok arasında hepsinin ortak görüşü kalpte parlaklık da olması. Şmdü amniyosentez sön sonucunu bekliyorum sizin kaç günde çıkmıştı. Bi de doktorlak kalpte parlsklığın sağlıklı bir çok bebekte gözüktüğünğ söyledi sizin sadece kalpte parlaklık şüphesi mi vardı yaniBen pek iyi bir örnek değilim malesef. 18.haftada kalpte parlaklık göründü. Fetal verdim böyle olunca. Down pozitifti. Sonra amniyosentez yaptırdım orda da down sendromu çıktı.. sizin dediğiniz gibi ikili testim normaldi ensesi burnu normaldi.
Merhaba amüniyosentezin kesin sonuç verdiğini söylüypr doktorlar ama bi yanlışlık mı olmuş acabaŞu an hamile misiniz bilmiyorum eğer hamileyseniz ben belki sizi Umut olur benim bir yengem var ikili üçlü testler %100 down sendromlu aminiyosentez %100 down çıktı yani her şey %100 oydu doğum yaptı şu an kızı 10 yaşında bir şeyi yok kızım hiçbir şeyi ne down sendromlu ne de bir başka şey ben de özellikle umudumu oradan alıyorum
Merhaba bebeğiniz sağlıklı doğmuştur umarımBen de çok merak ettim. Benim bebeğimin de kalbinde sorun var. Fsllot tetrolojisi. 33+6 haftalığım şuan. Down riskinden bsna da bahsettiler. Çok korkuyorum bu bilinmezlikten
1 haftada ön sonuç çıkmıştı benim. İkili testim 1/1785 ti yani düşük riskti. Benim de 18.haftada başladı sürecim. Kalpte parlaklık beyinde kist ve en son 21.haftada burun kemiği var ama kısa denildiMerhaba yorumunuzu gördüm de sadece kalpte parlaklık belirtisiyle mi down şüphesi cvardı. Benimde ikili tarama sonucum risk yoktu o haftalarda herşey normaldi detaylınultrason zamabı geldiğinde bebeğin burun kemiğinin kısa olduğunu söyledi ve kalpte parlaklık varmış ilk gittiğin doktor acıbademde iyi bir perinatoloji uzmanıydı ertesi gün şehir hastanesinde perinatologa göründüm o da aynı şeyleri söyledi hatta o burun kemiğini hiç görmediğini söyledi aminiyosentez işlemi yapıldı. İki gün önce tekrar başka doktora gittim devlet hastanesinde o da burun kemiğini çok zorlayarak gördü ama kısa dedi o da varla yok arasında hepsinin ortak görüşü kalpte parlaklık da olması. Şmdü amniyosentez sön sonucunu bekliyorum sizin kaç günde çıkmıştı. Bi de doktorlak kalpte parlsklığın sağlıklı bir çok bebekte gözüktüğünğ söyledi sizin sadece kalpte parlaklık şüphesi mi vardı yani
İmkansız gibi bişey. Belki ikili test falandır bahsettiğiMerhaba amüniyosentezin kesin sonuç verdiğini söylüypr doktorlar ama bi yanlışlık mı olmuş acaba
bencede çünkü tarama testleri kesin sonuç vermiyor doktorlar her zaman söylüyor bunu ama aminiyosentez kesin sonuç zaten öyle olmasa kim yaptırır bunu kolay birşey değildir.İmkansız gibi bişey. Belki ikili test falandır bahsettiği