kumsal007 Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 18 Nisan 2025 Mesajlar 1.645 Emoji Skoru 1.867 Puanlar 53 Yaş 31 14 Haziran 2026 Konu Sahibi Konu Sahibi oylesinebiri3333 #21 zey62 .!.: bencede çünkü tarama testleri kesin sonuç vermiyor doktorlar her zaman söylüyor bunu ama aminiyosentez kesin sonuç zaten öyle olmasa kim yaptırır bunu kolay birşey değildir. Genişletmek için tıkla... Sizin kaç gğn oldu amniyosentez vereli? Sonuç ne zaman çıkacak acaba
zey62 .!.: bencede çünkü tarama testleri kesin sonuç vermiyor doktorlar her zaman söylüyor bunu ama aminiyosentez kesin sonuç zaten öyle olmasa kim yaptırır bunu kolay birşey değildir. Genişletmek için tıkla... Sizin kaç gğn oldu amniyosentez vereli? Sonuç ne zaman çıkacak acaba
Z zey62 Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 11 Mayıs 2024 Mesajlar 549 Emoji Skoru 382 Puanlar 33 Yaş 33 14 Haziran 2026 Konu Sahibi Konu Sahibi oylesinebiri3333 #22 kumsal007 .!.: Sizin kaç gğn oldu amniyosentez vereli? Sonuç ne zaman çıkacak acaba Genişletmek için tıkla... Canım çarşamba günü verdim önümüzdeki hafta çıkar muhtemelen değil mi ? Çok zor bir süreç 40 yıl yaşlandım şu bir kaç günde.
kumsal007 .!.: Sizin kaç gğn oldu amniyosentez vereli? Sonuç ne zaman çıkacak acaba Genişletmek için tıkla... Canım çarşamba günü verdim önümüzdeki hafta çıkar muhtemelen değil mi ? Çok zor bir süreç 40 yıl yaşlandım şu bir kaç günde.