kalpteki kırgınlıklar

trustno_1

Tarot bakmıyorum.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2014
2.261
4.923
333
Öyle şeyler yaşadım ki çoğuna göre hafiftir belki hiçtir. Ama beni gerçekten çok inciten şeylerdi. Kardeşlerim en yakın arkdaşım ve sevgilim öyle incittilerki beni onlara o kadar kırgınımki nasıl geçer hiç bilmiyorum. Ama hepsi geçsin istiyorum. Onlara karşı içimde kırgınlık ya da kızgınlık olmadan sadece sevgiyle yaklaşmak istiyorum. Affettim diyorum ama hep bişeyler aklıma takılıyor. Nasıl geçer bu. Ya da gerçekten geçer mi?

Bazı şeylerin affı da telafisi de olmaz; en doğru olan acıtan şeyi söküp atmaktır ama bazı hatalar da ikinci bir şansı hakeder. Olayları bilmeden yorum yapmak olmaz ki..

Annemin her zaman söylediği bir söz var "Hiç bir acı sonsuza kadar sürmez" diye. Zamanla bütün acılar biter, kırgınlıklar giderilir. Kendine zaman ayırmak çok önemli bu süreçte bir de olayları çok ince düşünmemek, akışına bırakmak gerekiyor. Umarım tüm acılarını, kırgınlıklarını unutursun..

Sevdiğin insanlardan bahsediyorsun bir süre geçtikten sonra, unutursun tabi kırma sebeplerine göre de değişir.

Zaman gerçekten her şeyin ilacı biraz içinizin sogumasini bekleyin derim

ne yaptılar berabermi oldular daha açık anlatırsanız daha iyi yorumlar alabilirsiniz bence olumlu veya olumsuz konuşmam için biraz daha bilgi lütfen...

Bence gecmez özellikle kardes bildigin kişi yaptiysa imkani yok unutamazsin yara gider izi kalır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…