Herşeyi denemiş birisi olarak spordan başka hicbir şey ise yaramıyor garanti verebilirim korselerde de aynı şekilde durmaya devam ediyorsun bir süre sonra.. kasların duruşunu düzeltmek lazım bunun tek yolu da sporCogu insan dik durmuyorki..ha boyle korse tarzi birseyler var giymek icin durus duzeltiyormus.. zaten cok dik durumca bi agrilar basiyor
Dogrudur.. ben spor yapiyorum biraz ara verdim ama durusum cok bi aman aman duzelmedi.Herşeyi denemiş birisi olarak spordan başka hicbir şey ise yaramıyor garanti verebilirim korselerde de aynı şekilde durmaya devam ediyorsun bir süre sonra.. kasların duruşunu düzeltmek lazım bunun tek yolu da spor
Postür düzeltme egzersizleri diye videolar var onlar etkili olur mu acabaHerşeyi denemiş birisi olarak spordan başka hicbir şey ise yaramıyor garanti verebilirim korselerde de aynı şekilde durmaya devam ediyorsun bir süre sonra.. kasların duruşunu düzeltmek lazım bunun tek yolu da spor
Dogrudur.. ben spor yapiyorum biraz ara verdim ama durusum cok bi aman aman duzelmedi.
Hayatim fizyoterapistlerde gecti.. sebep bu degil sadece tabii... ama oyle kamburluk yokta dikte durmuyorum. Sporu evet kendim yapiyorumSporu evde kendiniz mi yapıyorsunuz yoksa bir uzmandan da yardım alarak mi yapıyorsunuz öncelikle bu önemli hocam eğer bilen birisinden yardim alarak düzenli şekilde yaptınız ve hala duruşunuz düzelmediyse gidip bir fizik tedavi doktoruna da görünün derim çünkü omuzdaki kemiklerde büyümenin görüldüğü rahatsızlıklar var kişiyi sağlık olarak etkilemese de kemik çıkıntı verdiği için duruş duzelmiyor kalsiyum birikmesi vb durumlar gelişebiliyor son çare bu şekilde anlaşılır
Tabiki etkili olur ama evde yapılan sporun faydalı olabilmesi için bol bol öğretici videolardan yararlanın derim çünkü bilen birisinden görüp öğrenemedikçe eksik yapılan spor daha çok postür bozukluklarına da sebep olabilir öncelikle basit egzersizler deneyin sizi zorlayan hareketleri bırakıp alternatif hareketleri uygulayın böyle böyle geliştikçe zor hareketlere geçersiniz ama bırakmadan devam etmek şart . Üç günlük bir iş değil belki bu vesile ile sporu da seversinizPostür düzeltme egzersizleri diye videolar var onlar etkili olur mu acaba
Hayatim fizyoterapistlerde gecti.. sebep bu degil sadece tabii... ama oyle kamburluk yokta dikte durmuyorum. Sporu evet kendim yapiyorum
Arastiracagim bunu tesekkur ederimAz yukarıda dediğim gibi eğer sorun kemiklerde oluşan bir anomali değilse evde yapılan yanlış hareketler de düzeltmek yerine daha çok postür bozukluğuna sebep olabilir bir spor salonunda güvenebileceğiniz bir antrenör ile deneyin bir de bilemiyorum
Ortopediye gidin önce belki bi sorun vardır zaten ne gerekiyorsa onlar yardımcı olur spor egzersiz yada korse gibiİyi geceler herkese
21 yaşındayım ve ergenliğimden beri kambur duruyorum başımda biraz önde aslında aklıma gelince duruşumu düzeltiyorum ama kalıcı şekilde nasıl düzeltirim önerilerlnlz var mı egzerslz falan gibi
İyi geceler herkese
21 yaşındayım ve ergenliğimden beri kambur duruyorum başımda biraz önde aslında aklıma gelince duruşumu düzeltiyorum ama kalıcı şekilde nasıl düzeltirim önerilerlnlz var mı egzerslz falan gibi
Bence kimse dik durmuyor seda sayan gibiHayatim fizyoterapistlerde gecti.. sebep bu degil sadece tabii... ama oyle kamburluk yokta dikte durmuyorum. Sporu evet kendim yapiyorum
evet kimse durmuyor gercekten...bi ergonomistle gorustum ve tamamen yanlis oturuyormusum otururken. onun dedigi gibi oturunca agrilarim dahada bi cogaldi. yani alismak gerekiyor..ama kimse ne masa basinda calisanlar ne de digerleri dogru oturan yokBence kimse dik durmuyor seda sayan gibioklava yutmus olmamiz lazim
Bende bazen dik durmaya calisiorum belime beter agri giriyor.evet kimse durmuyor gercekten...bi ergonomistle gorustum ve tamamen yanlis oturuyormusum otururken. onun dedigi gibi oturunca agrilarim dahada bi cogaldi. yani alismak gerekiyor..ama kimse ne masa basinda calisanlar ne de digerleri dogru oturan yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?