Banada doktor egzersiz vermişti
Bi kaç kere denedim
Biliçsizce resme bakarak yaparsam kendimi sakatlarım diye bıraktım bende :26:
Bence faydasını görürsün:) ben bir ara her cuma gidiyordum.. Sırf sevk icin gidiyordum... İnce fisiyim olmazsina rahmen bambaşka bir şekil almaya başladmisdi. 2 senedir gitmiyorum. Gitsem, gitsem senede tas patlada 5 devadir. Sırt ve hata tüm kaslar icin çok idial. Google'dan uzman yuzuyuculerin resimlerine bir göz at..bel, omuz, sırt anlarsın.
Ayrica benim nişanlım haftada en az 4 defa gider! Hem vazla kilolarından kurtuldu. Hemde hayatımda kimsede görmediğim kadar dik yürüyor. Gören mankenlerin yürüdüğü bodyumundan yürüruyor sanar. Hata ben bu kadar dik yürümesine sınır olurum.
Okadar dikki.., O yaklaşık 1 senedir gidiyor, yada bir buçuk. Keske birisi olsa bende sürekli gitsem diyorum hep.
Yuzme bilmiyen arkadaslar kursa gide bilir.
gitme şansı olmayan arkadaşlarda söyle bir fikrim var artık bozuk Turkceyle ne kadar anlata bilirsem.
Bir sandalyi geniş olan bir odanıza koyup, oturma yerine göbek/ karin kısmına uzanin.
Dik durup ellerinizi ve kolarinizi makaz seklinde açıp kapatın.
Kac dakika yapmalıyım deseniz, hiç fikrim yok

ama nişanlım 1 saat gibi yüzer. Denemek isteyenler şimdilik 10 dakika ile başlasın. Sandalye tekniğinden fayda gormezsinizde ( bence gorursunuz) en azsindan kaslarınısa faydası olur, bacak, kalça,kol vs.
İnternete bir goZ atarım belki gercekden böyle bir yöntem uyduran vardır. Belki resim acikladigimdan daha kolay olur anlamanız icin.
Yüzmeye gide bilme şansı olan, ilk olarak yüzmeyi öneririm.