Kamp meselesi

incircekirdegi12

Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2022
351
243
18
33
Arkadaşlar selam
Kampa gitmeyi planladık ( daha doğrusu ben hiç gitmedim ilk deneyimim olacak eşim ve diğer 2 arkadaşım tecrübeli) onlar isteyince bende kıramadım açıkçası ama tesis olmayan rast gele bir yerde çadırda konaklamak istiyorlar beklentim bi WC olması en azından ve kamp için özel alanlar var ışıklandırması olan ve şebeke hattı olan ama bizim arkadaşlarımız çok sıcak bakmıyor bu konuya ilk kez gideceğim acıkcası cok korkuyorum hemen kötü senaryolar çiziyorum telefon çekmeyen bir yerde zifiri karanlık ormanın içinde olma duygusu beni korkutuyor bu da dert mi demeyin insanların kalbini kırmak istemediğim oyun bozan bir insan gibi görünmek istemediğim için kendimle mücadele ediyorum ama bu tatil bana eziyet olsun istemiyorum. Siz nasıl keyif alıyorsunuz benim iş konusunda kafam cok karısık olduğu için hiç bir yaptığım şeyden keyif alamıyorum kendime dert ediyorum işte :)
Sizin önerileriniz var mı ne götüreyim ne yapayım

Konfor alanı dışına çıkamayan bir yapınız varsa kamp işinden uzak durmanızı tavsiye ederim, kendim gittiğim yerde ilk olarak tuvalete bakarım ve yatağımdan başka yerde rahat edemem. Tatillerde bile uyumakta güçlük çekerim bu yüzden kamp yapmayı da istemem. Eğer böyleyseniz böylesinizdir kendinizi istemediğiniz hiçbir şeye zorlamayın.

selam canım ben kendimden anlatayım sana kamp delisi biriyim sürekli eşimle gideriz ama asla tesis olmayan bir yerde kalmam tuvalet su çok önemli kaliteli bir kamp için. o yüzden ıssız bir yeri ben şahsen önermem bi öneri olarak da gökçetepe tabiat parkı var oralarda kalmakla başlasaydın daha çok seversin kamp işini yoksa sevmen mümkün değil gibi :)

Kamp olayini cok seviyorum ancak benim tercihim kamp alanlarindan yana. En azindan ellerini yıkayıp tuvalete gidebiliyorsunuz. Turistik bolgelerdeki kamp alanlari temiz oluyor. Bir kadinin hijyen ihtiyacının bir erkekten daha fazla olduğunu, çalılar arasinda tuvalet ihtiyacinizi gideremeyeceginizi, ellerinizi yikamaniz gerektigini, mantar ve enfeksiyon riskini esinize anlatin.

Arkadaşlarım zorla gitme diyenler olmus cok mantıklı ama ben zorla gitmiyorum sadece diğer arkadaşlarında dediği gibi hijyen ve konfor açısından en azından bir tesis olmasından yana olduğumu dile getirdim. Onlar için hiç fark etmiyor ama uyuz düzen bozan biri olmakta istemiyorum :) bu arada Abant yedigöllerde kamp yapan var mı aranızda?

Teşekkür ederim :))
Abant yedigöller hakkında bilginiz var mı?

Kamp alanlarında güzel ve keyifli olur bende çok istiyorum eşimle arkadaşlarımızla kamp yapmayı daha kısmet olmadı, ama sizin dediğiniz gibi bir ortamda nasıl olur bilemedim, sinek ilacı götürün aklıma o geldi direkt off gibi

İki sene önce kamp alanında iki günlük bir tatil yaptık ama adı tatil. Çadırda da değil karavandaydık. Buna rağmen bize eziyet oldu o iki gün. Nefret ettim. Konfor arayan bir insansanız hiç keyif alacağınızı sanmıyorum. Hele ki kamp alanı olmayan bir yerde.

Bizim kamp yapmayı çok seven bir arkadaş grubumuz var. İnsanlar cidden o sefaletten aşırı bir keyif alıyorlar. Onlar için suyun elektriğin önemi yok dağ başına da olsa kamp atarlar. Biz de onların pansiyonu ya da bungalovu olan kamp alanlarında yaptıkları planlara dahil oluyoruz. Biz bungalovda kalıyoruz onlar çadır atıyorlar yine her şeyi birlikte yapıp keyifli zaman geçiriyoruz. Dağa bayıra gittikleri zaman katılmıyoruz.

Böcek fobisi olan bir insan olarak kamp işleri hiç tarzım değil, ama böcek fobim olmasaydı da tarzım olmazdı. Duştan sonra 7586 çeşit kremimi yayıla yayıla sürebileceğim bir alanım olmalı. Yerinizden olsam bu kamp işine katılımım ancak arkalarından su dökerek olabilirdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…