- 12 Şubat 2022
- 351
- 243
- 18
- 33
- Konu Sahibi incircekirdegi12
-
Malesef banadaHiç bir bilgim yok.
Bana uygun olmayan bir plan bu.
selam canım ben kendimden anlatayım sana kamp delisi biriyim sürekli eşimle gideriz ama asla tesis olmayan bir yerde kalmam tuvalet su çok önemli kaliteli bir kamp için. o yüzden ıssız bir yeri ben şahsen önermem bi öneri olarak da gökçetepe tabiat parkı var oralarda kalmakla başlasaydın daha çok seversin kamp işini yoksa sevmen mümkün değil gibi :)Arkadaşlar selam
Kampa gitmeyi planladık ( daha doğrusu ben hiç gitmedim ilk deneyimim olacak eşim ve diğer 2 arkadaşım tecrübeli) onlar isteyince bende kıramadım açıkçası ama tesis olmayan rast gele bir yerde çadırda konaklamak istiyorlar beklentim bi WC olması en azından ve kamp için özel alanlar var ışıklandırması olan ve şebeke hattı olan ama bizim arkadaşlarımız çok sıcak bakmıyor bu konuya ilk kez gideceğim acıkcası cok korkuyorum hemen kötü senaryolar çiziyorum telefon çekmeyen bir yerde zifiri karanlık ormanın içinde olma duygusu beni korkutuyor bu da dert mi demeyin insanların kalbini kırmak istemediğim oyun bozan bir insan gibi görünmek istemediğim için kendimle mücadele ediyorum ama bu tatil bana eziyet olsun istemiyorum. Siz nasıl keyif alıyorsunuz benim iş konusunda kafam cok karısık olduğu için hiç bir yaptığım şeyden keyif alamıyorum kendime dert ediyorum işte :)
Sizin önerileriniz var mı ne götüreyim ne yapayım
Anlıyorum.Malesef banadadüzen bozmak istemiyorum ama korkunç geliyor bana
Gerçekten mi :))Çok istediğim bir şey. Fakat eşime uymuyor.
Hiç deneyimlemedim. Umarım bir gün olur
Teşekkür ederim :))selam canım ben kendimden anlatayım sana kamp delisi biriyim sürekli eşimle gideriz ama asla tesis olmayan bir yerde kalmam tuvalet su çok önemli kaliteli bir kamp için. o yüzden ıssız bir yeri ben şahsen önermem bi öneri olarak da gökçetepe tabiat parkı var oralarda kalmakla başlasaydın daha çok seversin kamp işini yoksa sevmen mümkün değil gibi :)
Böcek fobisi olan bir insan olarak kamp işleri hiç tarzım değil, ama böcek fobim olmasaydı da tarzım olmazdı. Duştan sonra 7586 çeşit kremimi yayıla yayıla sürebileceğim bir alanım olmalı. Yerinizden olsam bu kamp işine katılımım ancak arkalarından su dökerek olabilirdiArkadaşlar selam
Kampa gitmeyi planladık ( daha doğrusu ben hiç gitmedim ilk deneyimim olacak eşim ve diğer 2 arkadaşım tecrübeli) onlar isteyince bende kıramadım açıkçası ama tesis olmayan rast gele bir yerde çadırda konaklamak istiyorlar beklentim bi WC olması en azından ve kamp için özel alanlar var ışıklandırması olan ve şebeke hattı olan ama bizim arkadaşlarımız çok sıcak bakmıyor bu konuya ilk kez gideceğim acıkcası cok korkuyorum hemen kötü senaryolar çiziyorum telefon çekmeyen bir yerde zifiri karanlık ormanın içinde olma duygusu beni korkutuyor bu da dert mi demeyin insanların kalbini kırmak istemediğim oyun bozan bir insan gibi görünmek istemediğim için kendimle mücadele ediyorum ama bu tatil bana eziyet olsun istemiyorum. Siz nasıl keyif alıyorsunuz benim iş konusunda kafam cok karısık olduğu için hiç bir yaptığım şeyden keyif alamıyorum kendime dert ediyorum işte :)
Sizin önerileriniz var mı ne götüreyim ne yapayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?