Kamp meselesi

Tüm endişelerinizde haklısınız, özellikle wc konusu. Hiç tarzım değildir gece de korkarım zaten allah kolaylık versin sizlere

Tüm endişelerinizde haklısınız, özellikle wc konusu. Hiç tarzım değildir gece de korkarım zaten allah kolaylık versin sizlere
Niye ayol cok otantik bence. Gece gece ay ışığında otun börtü böceğin içinde sı…k. sonra bide tuvalet kağıdını unutursun etrafta yaprak ot ararsın kıçını silmek için

Kaç günlük kamp olacak?
2 günlük hafta sonu kaçamağıysa kamp alanı dışında yapılacak bir kampta idare edebilirsiniz, yanında gideceğiniz arkadaşların kamp tecrübesi var götürmeniz gerekenler için onlardan yardım alabilirsiniz, arabayla gidecekseniz ve çadırınız kampet koymaya müsaitse bir kampet alabilirsiniz veya uyku tulumu ve kamp matı.
Geceleri serin olur üzerinize sweatshirt alın, ıslak havlu, ıslak mendil, tuvalet kağıdı, sıvı sabun, kolonya, dezenfektan, çöp poşeti, araba arkasına bol bol su koyun, sinekler için sprey, aydınlatma, şarj aletiniz, yiyecek ve içecekler, eşiniz ve kendiniz için çatal kaşık tabak bardak vs, varsa termos, her ihtimale karşı içine ağrı kesici ateş düşürücü de koyacağınız bir ilk yardım çantası.

Malesef banada düzen bozmak istemiyorum ama korkunç geliyor bana
Gitmeyin bin pişman olursunuz. Biz tesisteyken domuz geldi. Açık alanda kimbilir başka neler olur?! Tatile rahatlamak icin gidilir gerilmek için değil. Ben seviyorum böyle manyak işleri o ayrı. Ama korkuyorsan zehir olur.

Ben kamp yapmaya bayılırım, üstelik tek başıma yaparım genelde. Güzel bir doğal yer varsa kampinge para verene kadar orada kalmayı severim
Keşke sizinle yollarımız keşisse yenGEnC, dağ bayır düz yol fark etmeden sırtında çantasıyla gezmeyi severim, su ve atıştıracak bir şeyler olunca gık demeden kmlerce yürüyebilir doğayla başbaşa kalabileceğim herhangi bir yerde kamp yapabilirim

Güney'e o da zor ya :)

Göller yöresinde falan gidiyor da.

Ben araç üstü çadırları çok beğeniyorum. Bir gün imkanımız olursa direk ondan almak niyetim.
Haklısınız ben Türkiye’nin sıcağını hesaplamamıştım benim dediğim kamp tarzı skandinav ülkeleri icin geçerli

Benim yolum sizin oralara çok düşüyor aslında çadırımla:)))

Tesis olmasa da yine insanların kamp yaptığı alanlar oluyor genelde gidilen Yani survivor değillerse. Su oluyor kuyu gibi en kötü çoğunda . Tuvalet olmaz evet :) dağa bayıra gideceksiniz . Siz ıslak mendil tuvalet kağıdı götürün. İş konusunu dert etmeyin tavsiyem az kapkaçak götürürseniz sorun olmaz. Zaten ateş yakılır ortamı farklı. Ve sinek kovucu mutlaka alın kendinizi akışa bırakırsanız zevk alırsınız

Benim kardeşim kamp sevdalisidir. Yıllar önce çocukla gittiler. Yavrum benim gece olunca korkmuş uyuyamamis sinir olmuştum.
Normal kamp alanları da bana göre değil . En azından duş wc sadece bana ait olmalı ki içim rahat etsin.
Sıra beklemek , ortak alan paylaşımı hiç bana göre değil. Hele hele kamp alanı dışında kamp yapma fikri hiic bana göre değil.
İstemiyorsanız böyle güzel tatil anlarini bu şekilde gecirmeyim. Gerekirse farklı plan kurun .istemediğiniz birseyi yapmayın.

Orada iki yıl önce vakit geçirmiştik. Gerçekten güzel. Adrasan'da kaldık. Hatta sezon başlamadan Kaş'ta kaldık pandemi yasakları vardı bir daha o kadar sakin bulamayız sanırım öyle güzeldi ki
Bende bir kaç hafta sonra icin rezervasyon yaptım. Kamp degil ama küçük şirin aile pansiyonu

merhabalar kampa gitmeyi çok seviyorum üç yıldır gidiyoruz ama bizde tesis olan yerlere gidiyoruz . tesis yoksa ancak bir gece maksimum iki gece idare edilir. oldukça eğlenceli geçtiğini belirteyim tabi yanınızdakiler kafa dengi insanlarda. şayet gerekli alet edavtlariniz varsa tadını çıkarmaya bakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…