- 29 Kasım 2020
- 897
- 1.642
- 63
- Konu Sahibi incircekirdegi12
Tüm endişelerinizde haklısınız, özellikle wc konusu. Hiç tarzım değildir gece de korkarım zaten
allah kolaylık versin sizlere

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Niye ayol cok otantik bence. Gece gece ay ışığında otun börtü böceğin içinde sı…k. sonra bide tuvalet kağıdını unutursun etrafta yaprak ot ararsın kıçını silmek içinTüm endişelerinizde haklısınız, özellikle wc konusu. Hiç tarzım değildir gece de korkarım zatenallah kolaylık versin sizlere
Kaç günlük kamp olacak?Arkadaşlar selam
Kampa gitmeyi planladık ( daha doğrusu ben hiç gitmedim ilk deneyimim olacak eşim ve diğer 2 arkadaşım tecrübeli) onlar isteyince bende kıramadım açıkçası ama tesis olmayan rast gele bir yerde çadırda konaklamak istiyorlar beklentim bi WC olması en azından ve kamp için özel alanlar var ışıklandırması olan ve şebeke hattı olan ama bizim arkadaşlarımız çok sıcak bakmıyor bu konuya ilk kez gideceğim acıkcası cok korkuyorum hemen kötü senaryolar çiziyorum telefon çekmeyen bir yerde zifiri karanlık ormanın içinde olma duygusu beni korkutuyor bu da dert mi demeyin insanların kalbini kırmak istemediğim oyun bozan bir insan gibi görünmek istemediğim için kendimle mücadele ediyorum ama bu tatil bana eziyet olsun istemiyorum. Siz nasıl keyif alıyorsunuz benim iş konusunda kafam cok karısık olduğu için hiç bir yaptığım şeyden keyif alamıyorum kendime dert ediyorum işte :)
Sizin önerileriniz var mı ne götüreyim ne yapayım
Gitmeyin bin pişman olursunuz. Biz tesisteyken domuz geldi. Açık alanda kimbilir başka neler olur?! Tatile rahatlamak icin gidilir gerilmek için değil. Ben seviyorum böyle manyak işleri o ayrı. Ama korkuyorsan zehir olur.Malesef banadadüzen bozmak istemiyorum ama korkunç geliyor bana
Keşke sizinle yollarımız keşisse yenGEnC, dağ bayır düz yol fark etmeden sırtında çantasıyla gezmeyi severim, su ve atıştıracak bir şeyler olunca gık demeden kmlerce yürüyebilir doğayla başbaşa kalabileceğim herhangi bir yerde kamp yapabilirimBen kamp yapmaya bayılırım, üstelik tek başıma yaparım genelde. Güzel bir doğal yer varsa kampinge para verene kadar orada kalmayı severim
Biz genelde kamp alanı kiralıyoruz . Karavanlı arabayla gittiğimiz icin ev konforunda oluyor. Karavana ek olarak çadır kuruyoruz zira yaz sıcağında dışarda uyumak daha keyifli.
Pencere gibi açılan çadırlar var , her taraftan hava alıyor. Baya serin olurYaz sıcağında çadır da başka bi zor ya. Ben İlkbahar sonbahar kampı seviyorum :)
Pencere gibi açılan çadırlar var , her taraftan hava alıyor. Baya serin olur
Haklısınız ben Türkiye’nin sıcağını hesaplamamıştımGüney'e o da zor ya :)
Göller yöresinde falan gidiyor da.
Ben araç üstü çadırları çok beğeniyorum. Bir gün imkanımız olursa direk ondan almak niyetim.
Haklısınız ben Türkiye’nin sıcağını hesaplamamıştımbenim dediğim kamp tarzı skandinav ülkeleri icin geçerli
![]()
Benim yolum sizin oralara çok düşüyor aslında çadırımla:)))Keşke sizinle yollarımız keşisse yenGEnC, dağ bayır düz yol fark etmeden sırtında çantasıyla gezmeyi severim, su ve atıştıracak bir şeyler olunca gık demeden kmlerce yürüyebilir doğayla başbaşa kalabileceğim herhangi bir yerde kamp yapabilirim![]()
Tesis olmasa da yine insanların kamp yaptığı alanlar oluyor genelde gidilen Yani survivor değillerse. Su oluyor kuyu gibi en kötü çoğunda . Tuvalet olmaz evet :) dağa bayıra gideceksiniz . Siz ıslak mendil tuvalet kağıdı götürün. İş konusunu dert etmeyin tavsiyem az kapkaçak götürürseniz sorun olmaz. Zaten ateş yakılır ortamı farklı. Ve sinek kovucu mutlaka alın kendinizi akışa bırakırsanız zevk alırsınızArkadaşlar selam
Kampa gitmeyi planladık ( daha doğrusu ben hiç gitmedim ilk deneyimim olacak eşim ve diğer 2 arkadaşım tecrübeli) onlar isteyince bende kıramadım açıkçası ama tesis olmayan rast gele bir yerde çadırda konaklamak istiyorlar beklentim bi WC olması en azından ve kamp için özel alanlar var ışıklandırması olan ve şebeke hattı olan ama bizim arkadaşlarımız çok sıcak bakmıyor bu konuya ilk kez gideceğim acıkcası cok korkuyorum hemen kötü senaryolar çiziyorum telefon çekmeyen bir yerde zifiri karanlık ormanın içinde olma duygusu beni korkutuyor bu da dert mi demeyin insanların kalbini kırmak istemediğim oyun bozan bir insan gibi görünmek istemediğim için kendimle mücadele ediyorum ama bu tatil bana eziyet olsun istemiyorum. Siz nasıl keyif alıyorsunuz benim iş konusunda kafam cok karısık olduğu için hiç bir yaptığım şeyden keyif alamıyorum kendime dert ediyorum işte :)
Sizin önerileriniz var mı ne götüreyim ne yapayım
Özgür kız gezmediğim yer yok diyorsunuz demek, belli mi olur belki bir gün sırt çantamla çadırınız önünde bulurum kendimiBenim yolum sizin oralara çok düşüyor aslında çadırımla:)))
Benim yolum sizin oralara çok düşüyor aslında çadırımla:)))
Olympos tarafları harika , tavsiye ederimAntalya da nerelerde kamp yapabilirizyenGEnC biraz fikir versen bize :)
Olympos tarafları harika , tavsiye ederim
Bende bir kaç hafta sonra icin rezervasyon yaptım. Kamp degil ama küçük şirin aile pansiyonuOrada iki yıl önce vakit geçirmiştik. Gerçekten güzel. Adrasan'da kaldık. Hatta sezon başlamadan Kaş'ta kaldık pandemi yasakları vardı bir daha o kadar sakin bulamayız sanırım öyle güzeldi ki![]()
Bende bir kaç hafta sonra icin rezervasyon yaptım. Kamp degil ama küçük şirin aile pansiyonu![]()