- 19 Kasım 2013
- 18.769
- 33.860
- 798
- Konu Sahibi istanbulameftun
-
Valla ayıbın büyüğünü onlar çöreklenerek yapıyorlar. Sizde gönderin artık onları doğal ortamlarına yoksa anlamayacaklarAnnem yardım istemek hoş olmaz , kendileri teklif etmeli diyor ...
Evliligimin ilk yıllarında güneyde bir deniz kenarında oturuyorduk. Yaz boyu gelen giden bitmez, banyo hiç kurumaz, akşam gezmeye götür, sabah denize... vatandaşlar banyodan çıkar banyo kumuyla kalır!!! Elin adamlarının çamaşırları banyoda unutulur, ıyyyyyy...Banyo - WC konusuna hiç girmeyin...
Gerçekten sabrımı çok zorluyor bu mesele.
Şok !O zaman cekecek anneniz yapacak birsey yok
Ben bodruma tasindigimda ilk 1-2 sene gelen cok oldu , hicbirsey yapmadim , mutfak orda, market orda yapin alisverisinizi yemeginizi yiyin dedim , dustan sonra da yerleri paspaslamayi unutmayin dedim , 6 senedir gelen giden yok evime
En nefret ettigim sey evi yazlik gibi kullanip bedavadan tatil yapmaya calisanlar
Bence kimse kimsenin evine uzun misafirliğe gitmesin herkes evinde otursun.Merhaba arkadaşlar ,
Tabiki derdim televizyondaki kamu spotları değil :)
Evimize gelen misafirler ve yaptıkları şeyler .
bayramdan beri gitmeyen bi misafir grubu var evde.
Ailem yedirme içirme olarak çok eli boldur.
Ama misafirler bir kaşığı alıp da mutfağa götürmüyorlar !
Ya da sofra kurulurken bir tabak da biz koyalım demiyorlar !
Sabah kahvaltı , sonrasında Türk kahvesi , sonra öğle yemeği , ikindi çayı , akşam yemeği , çay ve kapanış .
Ve evdekiler öööööööööylece sofranın gelip gitmesini izliyorlar.
Aynı zamanda kış hazırlığı yapıyoruz.
Salça , tarhana vs.
Bugün de gidelim biz simit alalım ya da akşam yemeğini dışarda yiyelim ; yok !
Gelirken bir çöp dahi almıyorlar.
Tabiki beklenti değil ama GÖRGÜ meselesi.
Gece 1e kadar son ses TV izlemeleri ,
Çocuklarının yaptıkları şeyleri yazmıyorum bile.
Sinirden başıma ağrılar giriyor.
İçimi dökmek istedim.
Uzunsa kusura bakmayın.
Kamu Spotu : Uzun misafirliğe gittiğinizde lütfen ev sahibine yardımcı olun.
Hamile insanlara yatılı gelinmesine ayrı uyuz oluyorum.Tam bu konunun üstüne oturmaya diye beklediğim insanların cumartesi kalmaya geleceklerini öğrendim. Cumarteside çalşışıyorum ve hamilelikten dolayı çabuk yoruluyorum. Haa bide ev sahibine müsaitmisiniz diye sormak yok, emrivaki geliş. Çok sinirlendim çokk
Ahhaa bence de :)Şok !
Çok iyi yapmışsın . Kışın az yiyip yaza hazırlık yapmayı öğrenmişler demek :)
Hamile insanlara yatılı gelinmesine ayrı uyuz oluyorum.
Ne zaman bu kadar anlayışsız olduk biz
Çok yaşa :) enayilik sıfatından nefret ederim .herkes bi kullanma çabası içerisinde .ben de yazligimizdan ötürü kullanilacaktim az daha ama son anda açtım ağzımı ,ben tatile gideceğim yazlıga değil ,giden başının çaresine baksın ,bana güvenmesin dedim .ondan sonra birden kesildi aramalar sormalar :) arayan da amcamın eşi :)Ahhaa bence de :)
Mesela cok yakin arkadaslarim gelir arada , onlar zaten calsitigim icin bana kiyamazlar , her islerini kendi hallederler ama cidden tatil yapmak icin yasadigim eve gelip hicbirsey yapmadan keyif catacaklarini sananlar buyuk husrana ugrar
Enteresanlar gercektenÇok yaşa :) enayilik sıfatından nefret ederim .herkes bi kullanma çabası içerisinde .ben de yazligimizdan ötürü kullanilacaktim az daha ama son anda açtım ağzımı ,ben tatile gideceğim yazlıga değil ,giden başının çaresine baksın ,bana güvenmesin dedim .ondan sonra birden kesildi aramalar sormalar :) arayan da amcamın eşi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?