kamuda öğretmen olan...

girlinred

Ne mutlu Türküm diyene 🇹🇷
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2012
17.070
33.643
798
aralık anneleri!!! doğum izninizi hesapladınız mı? ikinci dönemi kurtarır mıyız? doğum izninin 24. haftaya çıkma ihtimali nedir? çıkarsa bizi kapsar mı? ne zaman izne ayrılacaksınız? ne yapacağımı bilemiyorum karar vermedim hiçbir şeye. bana buradan ya da özelden fikir beyan eder misiniz...

şu anki izinle en fazla marta kadar, gerisi heyet raporu ya da ücretsiz izin. Ben 32. haftamda çıkıcam izne. Okulun merdivenleri her tenefüs ilk haftadan yordu beni,gerisini sonra düşünürüz. 24 haftaya çıkaracaklarını sanmıyorum oyalamaca o. Marttan sonra rapor izin idare edicez bi şekilde

doğum sonrası izin 10 hafta olacakmış toplamda 16 dan 18 e çıktı

bende 32 den sonra rapor falan alıcam 2. dönem de martın ortaları gibi iznim bitse raporla kapatmayı düşünüyorum

okul çok yoruyor. merdivenler çocuklar ........yarım kilo verrdim bile şimdiden...

doğum öncesinden sonrasına hiç aktarma yapmamış mı olacaksın 32. haftada ayrılınca?? bu arada alınan raporların ücretsiz izne ayrılındığı takdirde ücretsiz izin süresinden düşüleceğini okudum internette. hala geçerli mi acaba??
ben lisede çalışıyorum. ek dersim zaten yok. gidebildiğim kadar gitmeyi düşünüyorum bir aksilik olmazsa. arada sevk, rapor falan alıp dinlenicem işte... şubat tatilimi boşa vermeden ne yapabilirim diye düşünmekteyim.

Bencede 24 hafta olmasi zor..ama ben 18 haftaya cikti olaraj biliyorum. cikmadi mi.dog. izninden sinra 5 er gunlukrapor almayi dusunuyorummm...boylelikle 19 mayisa kadar suruyor. antepte heyet almak imkansiz. oyle olursa baslarim okula mayiats. zaten 6 aylik oluer o zaman nebeler. ek gidayagecilir..

Subat tatili herhalukarda kayniyor....care yok ona..

5er günlük rapor almak zor olmaz mı her seferinde kimin kapısını çalacağız :S 6 aylık da yine küçük bebe yaa biz karı-koca buralı da değiliz aileler dışarda kime bırakılır ki iki ay için :S

Arkadaslarin hepsi 5 er ginluk rapor aldi her pzt esleri gidip aile hekikminden aldilar...8 haftada o surse iyi olur.ben doguma yakin bizim aile hekiminede soylicemm...tavsiye ederim..bide eski orurdugum yerde pek calisan kadin yok. kenar mahalleden hallice. sorun olmaz tahmknim rapor. mesela simdi oturdugum yerdeki aile hekimligine tasimadim kendimi. kaydim eski oturdugum yerde. simdiki yerde memur dolu cok sik rapor veremiyolar o yuzden. bende kaydimi orda biraktimmm

vayy biz de köyde oturuyoruz zaten, aile hekimimiz bize ve civar köylere bakıyor diye biliyorum. zaten geleli 2 sene olacak bir kere bile rapor aldığımı hatırlamıorum. çok az gittim. ben de doğum iznine doğru gidip arasıra rapor alıp dinlenmeyi umuyordum o ara söylerim belki...

benim yolum uzak olduğu için heyet raporu aldım bayrama kadar, sonra da izne ayrılacağım, martta alabilirsem 40 gün rapor yine alacağım sonra mecburen ücretsiz izne ayrılacağım. 32. haftaya girdiğiniz günden itibaren rapor alamazsınız kızlar dikkat edin ona

32. haftadan sonra rapor alınmıyor mu :SSS bunu ilk kez duyuyorum. peki heyet raporu alınıyor mu?

yani 32. haftadan sonra şöyle birer-ikişer günlük raporlar da mı alamayız? peki mazeret izni? sen beni şoka soktun yarenka :S yani öyle bir planım yoktu şimdilik ama kafama göre hareket edemeyeceğimi de bilmiyordum...

Aaa bende bilmiyodum 32 den sonra rapor alinmicani. ama olabilir gercekten..37. Haftaya kadar calismayi disunuyorum ...oglumdada 37 ye kadar calistim. 39. Hafta sezeryan vardi zaten.

Aaa bende bilmiyodum 32 den sonra rapor alinmicani. ama olabilir gercekten..37. Haftaya kadar calismayi disunuyorum ...oglumdada 37 ye kadar calistim. 39. Hafta sezeryan vardi zaten.

ben de düşünüyorum öyle valla inşallah başarırım hayırlısıyla. ama ben işte yoruldukça arada birer- ikişer gün rapor alıp dinlenirim diye düşünüyordum. durmamacasına çalışmak zor olur çünkü. o zaman arada sevk olur (olabiliyorsa tabi :S) o da yetmez ki öyle bir gün. sen okulda rahat mısın?

hayır hayııır ben 5 haftayı sonraya eklettirmek istiyorum ama çalışarak zor

kadın doğum dışında rapor alırsan doğum iznine sayılmıyor....geçen yıl doğum aralıkta yapan lar böyle yaptı 2. dönemi de kapattı...

şubat tatili illaki arada gidiyor

benim aile hekimim veriyor birde tıp merkezinde benimle ilgilenen bir dr um var o bana veririm dedi şimdiden konuştum

2.dönem heyet almayı düşünüyorum ve 5er günlük raporlarla da idrae edebilirim 19 mayıstan sonra başlarım belki öğrenci pek olmuyor bizde...

niye ya kadın doğum dışında alınır

sadece rapora okuldakiler sıcak bakmıyormuş ücretli öğretmenler gelemiyormuş rapor olunca heyet lazımmmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…