doğum sonrası izin 10 hafta olacakmış toplamda 16 dan 18 e çıktı
bende 32 den sonra rapor falan alıcam 2. dönem de martın ortaları gibi iznim bitse raporla kapatmayı düşünüyorum
okul çok yoruyor. merdivenler çocuklar ........yarım kilo verrdim bile şimdiden...
doğum öncesinden sonrasına hiç aktarma yapmamış mı olacaksın 32. haftada ayrılınca?? bu arada alınan raporların ücretsiz izne ayrılındığı takdirde ücretsiz izin süresinden düşüleceğini okudum internette. hala geçerli mi acaba??
ben lisede çalışıyorum. ek dersim zaten yok. gidebildiğim kadar gitmeyi düşünüyorum bir aksilik olmazsa. arada sevk, rapor falan alıp dinlenicem işte... şubat tatilimi boşa vermeden ne yapabilirim diye düşünmekteyim.
Bencede 24 hafta olmasi zor..ama ben 18 haftaya cikti olaraj biliyorum. cikmadi mi.dog. izninden sinra 5 er gunlukrapor almayi dusunuyorummm...boylelikle 19 mayisa kadar suruyor. antepte heyet almak imkansiz. oyle olursa baslarim okula mayiats. zaten 6 aylik oluer o zaman nebeler. ek gidayagecilir..
Arkadaslarin hepsi 5 er ginluk rapor aldi her pzt esleri gidip aile hekikminden aldilar...8 haftada o surse iyi olur.ben doguma yakin bizim aile hekiminede soylicemm...tavsiye ederim..bide eski orurdugum yerde pek calisan kadin yok. kenar mahalleden hallice. sorun olmaz tahmknim rapor. mesela simdi oturdugum yerdeki aile hekimligine tasimadim kendimi. kaydim eski oturdugum yerde. simdiki yerde memur dolu cok sik rapor veremiyolar o yuzden. bende kaydimi orda biraktimmm
benim yolum uzak olduğu için heyet raporu aldım bayrama kadar, sonra da izne ayrılacağım, martta alabilirsem 40 gün rapor yine alacağım sonra mecburen ücretsiz izne ayrılacağım. 32. haftaya girdiğiniz günden itibaren rapor alamazsınız kızlar dikkat edin ona
Aaa bende bilmiyodum 32 den sonra rapor alinmicani. ama olabilir gercekten..37. Haftaya kadar calismayi disunuyorum ...oglumdada 37 ye kadar calistim. 39. Hafta sezeryan vardi zaten.
32. haftadan sonra rapor alınmıyor mu :SSS bunu ilk kez duyuyorum. peki heyet raporu alınıyor mu?
doğum öncesinden sonrasına hiç aktarma yapmamış mı olacaksın 32. haftada ayrılınca?? bu arada alınan raporların ücretsiz izne ayrılındığı takdirde ücretsiz izin süresinden düşüleceğini okudum internette. hala geçerli mi acaba??
ben lisede çalışıyorum. ek dersim zaten yok. gidebildiğim kadar gitmeyi düşünüyorum bir aksilik olmazsa. arada sevk, rapor falan alıp dinlenicem işte... şubat tatilimi boşa vermeden ne yapabilirim diye düşünmekteyim.
5er günlük rapor almak zor olmaz mı her seferinde kimin kapısını çalacağız :S 6 aylık da yine küçük bebe yaa biz karı-koca buralı da değiliz aileler dışarda kime bırakılır ki iki ay için :S
benim yolum uzak olduğu için heyet raporu aldım bayrama kadar, sonra da izne ayrılacağım, martta alabilirsem 40 gün rapor yine alacağım sonra mecburen ücretsiz izne ayrılacağım. 32. haftaya girdiğiniz günden itibaren rapor alamazsınız kızlar dikkat edin ona
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?